Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Bursaspor (25.10.2008)

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

rubrubbakidibakbak said:
GS geçen sene aslında yavaş yavaş sinyali verdi Kadıköyde seriyi bozabileceğinin. İlk maçta 2-0 yenildi ama rezil olmadı. İkinci maçta da berabere kaldı kupada orada. Ali Sami Yen'de de ezerek yendi gerçekten. Çok gol kaçırmıştı. 2-1 bitmişti. Bu sene bence Şayet GS o taraftar baskını kaldırabilir ve ilk 20 dakikada gol yemezse maçı alabilir diye düşünüyorum.

yok artık ya. 10 kişi kaldıktan sonra 1-1 yaptık hakeme rağmen 9 kişiyle tarih yazıyoduk son 3 dakka kala karambolden bi gol buldunuz allah yüzünüze baktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
Zegna said:
fener gs yi 9 eksiklede yener no problem.

deivid sallar 3 5 tane, 9 kasım 9 - 0 bile olur lol

ne içtiysen aynısından banada pls

niye 6 olurda 9 olmazmi hehe

eskisehir 4 tane sallıyorda fener 9 tane sallıyamazmi rofl

benim ne ictigimi bosver sen 9 kasımda kendine icicek bisiler hazırlamaya basla simdiden :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben "ehue kaç senedir yenemiyonuz yenemezsiniz" diye yaklaşmayı yanlış buluyorum baya, tam tersine Poisson dağılımı falan, yenemedikçe serinin bozulması ihtimali artıyor istatistiksel olarak :)

Diğer yandan GS de abuk subuk takımlara yenildi/puan kaybetti, hani ligde açık ara lider UEFA'da ezip geçiyor bir konumda değil o kadar, neye güvenerek bu kadar eminler onu da anlamıyorum. Zamanında Avrupa'da iyi giderken, TR'de 4 senelik seri yaparken CANSIN hayatının ilk ve son frikik golünü atmıştı da gene yenmiştik 1-0, Kadıköy belli olmaz yani.

Bu kadar kesin konuşmamak lazım, her iki taraf için geçerli :p
Sosyal ağlarda paylaş

cansın'ın mıydı o gol? bizim elemanların birinin götünün attıgı golden bahsediyosunuz herelde. ayrıca biz kendi futbolumuza değil, fenerin futboluna guveniyoruz. kazanamasak da dert değil, sizin gibi tesislere pusu kurmayız, futbolcuların gonlunu alırız. sezon sonu yine hersey istedigimiz gibi olacak nasıl olsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...