Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Aslında fenerin yenmesi daha iyi...Dede kalsın gs maçına kadar bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ispanyolca telafuzu öyle değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bursa orta sahada şakır şakır top oynuyor, her an gol atacakmış gibiler, 1-0 gittiği sürece Fener bu maçı da kazanamaz diye tahmin ediyorum. Yalnız ilk yarının son dakikasında Alex'in pozisyonu penaltı gibi geldi bana, kendini attı diye Alex'e sarı kart verdi hakem. Bir iki pozisyon daha vardı böyle kritik, hep takdir hakkını Bursa'dan yana kullandı, tribünler delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kimse bişi yazmamış rezalet. bir gs li olarak ben yazayım bari. 1-0 bitti ilk yarı. alex in pozisyonu sanırım penaltı ama hakem kendini attı diye sarı kart çıkardı sonra çıkan olaylarda edu sarı kart gördü hakemin kafasına top attı diye haha. bu maçta baya bi sarı kart çıkar gibi 2. yarı. not: sg-1 rezil ettin benim yazımı ya 1 dk önceden msg mı atılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 uur kendi golünü kendi attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bLackcha0s said: ispanyolca telafuzu öyle değil mi zaten yok yahu alakası yok direk aragones diye okunuyor... ñ harfi "enie" olarak okunur. hiç bi sitede "aragoñes" diye yazıldığını görmedim. bu herif son hecedeki "é" (vurgu için kullanılıyo) harfini enie olarak okuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 edu - lugano - boral ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 of bu spiker nedir böyle ya. "BERABER YIKANDIK BİZ BU YAĞMURDAYI SÖYLÜYOR TARAFTARLAR" kardeşim beceremiyorsan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4-0 lalalalala aragonesi 3-4 hafta götürür bu.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4 oldu be oley. aragones gs maçına kadar kalır artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 vay vay ARAGNONES BRAVO ŞAKLSJFAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 döner bu maç asdjgafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4-5 olur fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bursa çevircek haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aragonas gs maçına kadar kalsın. üzelim feneri sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 9 kasıma kadar fener her macını kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bos gecmek olmazdı. bursaspor taraftarı da mesale yaktı. hastayım su adamlara ya anadolunun en tırt taraftarı. bu arada selcuk kırmızı gordu, fb icin iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eyw selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hakemin suratına top atan oyuncunun sonra gol atmasıııı fallllleeeeeeen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 selçuk niye kırmızı gördü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 2. sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 2 oldu asdfsd. biraz ciddi olabilseydi bursa en azından beraberligi alıcaktı. fener bomba ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 peeh adam tam koseye vurdu ama ben gene volkani suclu buluyorum :p. 4-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar