progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 İlk iki filmde bahsi geçen büyük Lycan - Vampire savaşını ve Lycan'ların nasıl vampirlerin köleliğinden kurtulduğunu anlatacak film. Kadroda malesef Kate Beckinsale yok. Fragman http://www.traileraddict.com/trailer/underworld-3/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kate Beckinsale yoksa niye izleyeyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kate Beckinsale'in olmaması dışında başrolde oynayan kadın da çok kötü. Yakın zamanda izlediğim en kötü filmlerden birinde (Doomsday) başrolde oynuyordu yine. Seri olarak zaten çerez kıvamında olduğundan, Beckinsale'de gidince izlememizin bir anlamı kalmıyor sanırım. Kötü olucağına neredeyse eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yalnız imdb fotolarına baktım şimdi kadınında da kate beckinsale i andırıyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kate in oynaması gereken bi karakter yok trailerdan izlediğim kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ikinci filmde kate'ın 5 filme yeticek bir sahensi var bence onla idare edebilriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 anca direct to dvd filmi olur demeye gelmistim ama fragman iyiymis, zaten diger filmlerden elemanlar oynuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Aaa Tara bu hatun, Boston Legal'da vardı. Suratı çok kare ama güzel kız, ingiliz aksanını konuşturmalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 lycan su dotadaki herifin adi degil miyid yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 viktorun kızı ve lucian ın aşkı temalı film. Lucian varsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ocakta 2009 yakın sayılır.sahneler güzel duruyor. Ben ilk filmi çok sevmiştim. 2. film çok dandik gelmişti.Bakalım bu nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya işte farklı bi çekimi fln var yoksa iyi bir vampir filmi değil. kate beckinsale de artık çoluk çocuğa karıştı uraşmaz vampir işleriyle nede olsa sanırım yapımcıyla mı ne evlendi ihtiyacıda kalmamıştır filme asdkaskld bide şu var hani olayı bildiğimiz için sonunuda biliyoruz sanatsal sahneler yoksa pek izleyesim yok. bi ara birisi dvd verirse bakarız yoksa bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 underworld'lerin yönetmeniyle evlenmişti,şu rol arkadaşı da eski kocası mı neydi galiba asdfsd öyle bir olay vardı.Underworld2'de de kendi kızı vardı.Böyle bir aile asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ah kate ah bize neler izletiodu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Underworld=Kate Beckinsale Underworld-Kate Beckinsale=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Asteroth said: Kate Beckinsale yoksa niye izleyeyim ki. konunun geri kalanını okumadım ve +1 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 DarKRideR said: underworld'lerin yönetmeniyle evlenmişti,şu rol arkadaşı da eski kocası mı neydi galiba asdfsd öyle bir olay vardı.Underworld2'de de kendi kızı vardı.Böyle bir aile asdfs nasılda biliyor :D insan böyle bir bayana hayran olunca merak ediyor tabi kimdir nedir kiminle evlenmiştir :D "Benim kate'im işini bilir" asdkaskdaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 DVD Screener nete düşmüş. Ben öbür 2 filmden daha çok beğendim. Kate Beckinsale in olmaması eksi tabi ama Sonya yı oyanyan ablamızda hem ona benziyor hemde onun kadar iyi ^^ Ayrıca Lucian'ı da daha çok gördük daha çok aksiyona girdi hoş oldu. Sonu hariç iyi bir filmdi. Hatta twilight gibi kötü bir vampir filminin üstüne dahda güzel geldi :D Tabii Lycan lar daha bi ön planda filmde vampirlere göre. Sonya hariç vampirler genel olarak öldüler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ne zaman gösterime girecek burada acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bizim evde girdi az önce harikaydı tek kelimeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben de dün akşam izledim bayağı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 evet kesinlikle harikaydı. yani kate beckinsale falan diyip duruyodum bende ama, kate kate derken aradan hikayeyi de acayip sevmişim. hikaye arak ya da toplama beni bağlamaz, çok sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kate var bu arada filmede son 10 saniyede asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 vizyona ne zaman girio Türkiye'de ? netten çekip mahvetmek istemiorum bu filmi sinemada izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 27 marttı galiba türkiye gösterim tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar