Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underworld: Rise of The Lycans

progamer

Öne çıkan mesajlar

Kate Beckinsale'in olmaması dışında başrolde oynayan kadın da çok kötü. Yakın zamanda izlediğim en kötü filmlerden birinde (Doomsday) başrolde oynuyordu yine.

Seri olarak zaten çerez kıvamında olduğundan, Beckinsale'de gidince izlememizin bir anlamı kalmıyor sanırım. Kötü olucağına neredeyse eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya işte farklı bi çekimi fln var yoksa iyi bir vampir filmi değil. kate beckinsale de artık çoluk çocuğa karıştı uraşmaz vampir işleriyle nede olsa sanırım yapımcıyla mı ne evlendi ihtiyacıda kalmamıştır filme asdkaskld bide şu var hani olayı bildiğimiz için sonunuda biliyoruz sanatsal sahneler yoksa pek izleyesim yok. bi ara birisi dvd verirse bakarız yoksa bb
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
underworld'lerin yönetmeniyle evlenmişti,şu rol arkadaşı da eski kocası mı neydi galiba asdfsd öyle bir olay vardı.Underworld2'de de kendi kızı vardı.Böyle bir aile asdfs

nasılda biliyor :D insan böyle bir bayana hayran olunca merak ediyor tabi kimdir nedir kiminle evlenmiştir :D

"Benim kate'im işini bilir" asdkaskdaskd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
DVD Screener nete düşmüş.
Ben öbür 2 filmden daha çok beğendim. Kate Beckinsale in olmaması eksi tabi ama Sonya yı oyanyan ablamızda hem ona benziyor hemde onun kadar iyi ^^ Ayrıca Lucian'ı da daha çok gördük daha çok aksiyona girdi hoş oldu. Sonu hariç iyi bir filmdi. Hatta twilight gibi kötü bir vampir filminin üstüne dahda güzel geldi :D Tabii Lycan lar daha bi ön planda filmde vampirlere göre. Sonya hariç vampirler genel olarak öldüler sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...