funq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hürriyet said: Yılladır süre gelen Şebnem Scheffer ve Özcan Deniz davasında sular durulmuyor. ‘Orada Neler Oluyor’ programına katılan Scheffer’ın avukatı İbrahim Fırat ilginç açıklamalarda bulundu. Fırat, müvekkilinin akıl sağlığı raporu istenmesine çok üzüldüğünü belirterek " ‘ben deli miyim?’ diye günlerce ağladı. Şebnem Scheffer, Özcan Deniz’in ortaya attığı 'Bornoz' meselesinden sonra psikolojik tedavi görmeye başlamıştı. Şimdi yine o kadar kötü oldu ki tekrar tedavi görmeye başladı. Şebnem, Özcan Deniz’in evinin yolunu bilmez. Hiçbir ilişkileri olmamıştır. İsterlerse bunu da kanıtlaya biliriz. ‘Biseksüel’lik raporuna karşı Özcan Deniz’in avukatı bizden ‘Bakirelik Raporu’ isteyecekmiş. Bunu da alırız!. Müvekkilim yıllar önce böyle bir rapor almıştı. Durumu hala aynıdır. Yine aynı raporu alırız. Müvekkilim Şebnem’e bu konuda güveniyorum" dedi. of kızın başına ne geldiyse bekaretinden geldi, diyorum ver kurtul diye(bekareti) ama ikna edemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 "İnsanlık namına birisi şu kızı.. mutlu sona erdirsin." diyesim gelio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 demir lady dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 takti kemerini,cikarmayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya bi kadin kendini nasil bu kadar kucuk dusurebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bornoz olayı neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Abicim ne bekaretmis be kari 25 yasina geldi hala duruyo. Olene kadar saklicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Size ne ister bakir olur ister olmaz elalemin bekaretinden bizlere ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 çok merak ediyordum yaaa başka kim var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hepimiz bakireyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Absolut said: Size ne ister bakir olur ister olmaz elalemin bekaretinden bizlere ne. Abso, olay o değil ki :p Tabiki kendi tercihi de, biz bu kadar uluorta olmasından şikayetciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Uf =/ Kızda korkudan veremiyordur ki. Paso bekaret raporu alıyor. Lazım olur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesela Orcunda bakire ama durmadan bagirmiyo bakireyim ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 woaghagha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 BonePART said: Mesela Orcunda bakire ama durmadan bagirmiyo bakireyim ben diye. ee şebnemle tanıştıralım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 PrudenT said: bornoz olayı neymiş? Şebnem Sheffer "ben bakireyim bik bik bik !!!111 " diye kanal kanal gezdiği sırada Özcan Deniz "Bu kız bakire falan değil, geçen bana geldi. Hatta bornozu bende kalmış" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 said: Şebnem hala bakire hade len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bornozuyla mı gelmis kapıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yahu ben mi yattım şebnem shefferla da bana soruyonuz. Ben duyduğumu söylüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yatamassın zaten bakire kız sdıhdshgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 rıdvanım yalanın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 veremedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Esnektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Llama said: rıdvanım yalanın var öhe. nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Özcan deniz de gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar