Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Sivasspor (24.10.2008)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohyeah said:
gayet iyiyim..
alenen şerefsiz demedim. şerefli 3. lük diyebiliyorsa biri bende ne kadar şerefli oldugunu söyledim. katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş. ama papermoonda-tike de kupaların paylaşıldıgını gayet iyi biliyor bu memleket. o yuzden geçiceksiniz o şerefli 3. falan ayaklarını.

Bugüne kadar ne bir eski beşiktaş yöneticisi nede eski bir galatasaray yöneticisi çıkıp biz şike yaptık arkadaş demedi.
Ne eski galatasaray yöneticisi ne eski beşiktaş yönetisi başkan aradı istifa ettikten sonra geri dön yürüyüşü yaptırdı demedi hatta bu bir takımın yürüyüşü yapan taraftar liderinin ağzından da söylendi.

Yemek yenmiş eee ne var bunda şike var demek mi bu? Adamlar şike yapıyor olsa gerizekalı mı bunlar gidip herkesin gittiği lüks bi mekanda yapsınlar bunları helikopter le istanbul semalarında yaparlar yapcak olsalar ruhun duymaz...
Ki o sene Gs-bjk kupada eşleşmedi bile bu kadar da alakasız şeylerden bahsediyorsunuz.
Yine sanırım gs'nin bjk'yi yendiği maçtan bahsediliyor ya maçı izlemedin yada hakikaten at gözlükleriyle bakıyorsun satmış olsa bjk son dakikada ceza sahası dışından gelmez o gol zamanında atılır yenilir rolantide bitirilir maç.
Neyse bu kafada insanlarla çok bişey söylemenin anlamı yok.

Beşiktaş maçıyla ilgili olarak tamamını izlemedim ve penaltı pozisyonunu görmedim onun dışında izlediğim kısımlarda 2 li mücadelelerde bariz biçimde sivas aleyhine geldi bütün düdükler. Mutluyum memleketimin takımı zor bir deplasmandan bir puan çıkardı.
Mesaj tarihi:
ağzınızdan salyalar akıtmışsınız resmen klavyeye tartışıcaz diye.
yazdıklarınıza bi bakın belki utanırsınız. azıtanın banlanması için uğraşırım haberiniz olsun.

şeref muhabbetini kapatalım bence. işin ucu hiç iyi bi yere varamicak zira.

maça dönersek de bence çok gol kaçırmışız sivas gerçekten şanslıymış. 5-6 pozisyon kaçırmak iyi değil.
Mesaj tarihi:
O kadar şanslıyızki tarihimizden Süleyman Seba gibi bir adam geçti. Yaşlardan dolayı pek geçmişi hatırlamayan insanların alıyamayacağı bişeydir o Beşiktaşlılık duruşu.

Ayrıca böyle hakemlere görev verilmesin yani. maçın içine etti. sağolsun sivas o kadar çirkeftiki yazık yani. şampiyonluk hedeflerimiz var diyen tipler deplasmanda böyle oynuyorsa 2. lig takımından farkı yoktur kafaca.

bjk yenseydi maçın adamıda deli ibo olurdu.
Mesaj tarihi:
ikinci yarıda ibrahime çelmeyi taktı sivaslı, hakem eliyle oyna oyna dedi, işte orada ibrahimin deli olduğunu gördüm bir kez daha. nasıl kudurdu, yüzü gerildi falan iyiydi :)
Mesaj tarihi:
Kendi takımım 5 tane gol kaçırsa, hakem de 1-2 hata yapsa, "e siz de atsaydınız o 5 taneyi" diyebiliyorum ben şahsen. Siz de diyebilmeyi deneyin, madem objektifsiniz.

Maçı izlemedim bu arada, sizin hakem konusunda haklı olduğunuzu kabullenip yapıyorum şu yorumu. Haksızsanız zaten bişey demeye gerek yok, nocom'dan güzel bir quote gördüm geçen sayfalarda, o yeter de artar.
Mesaj tarihi:
Cantona said:
Maçı pek dikkatli izlemedim ama BJK abartıldığı kadar iyi değildi, Sivas da baya kaçırdı hani.

abartıldığı kadar derken ? sivasın futbol oynama diye bir isteği arzusu yoktu. oynatmamak için elinden geleni yaptı. hakeminde pasif olduğunu görünce her ikili mücadelede faul yaptılar. buna rağmen beşiktaş pozisyonlarada girdi, gollerde kaçırdı. bana göre iyi oynadık ve galibiyeti kaçırdık.
Mesaj tarihi:
Bence BJK maçı daha çok hakeden taraftı, BJK taraftarının 90+5 te azıtması çok saçmaydı ordan bi gelicek ceza başını yakabilir BJK nın.

Fakat en Atl Madrid - Lpool maçındaki hakemi gördükten sonra Türk hakemlere eleştiri yapmıcam çok bariz şeyler olmadıkça.. iyi bizim hakemler :D
Mesaj tarihi:
nocom said:
iki defa farklı bolumlerden ayakkabı atıldı. bozuk para yağdı. kesin ceza gelecek zaten.

bülente atılan ayakkabıyı geri istedi numaraladı atan kişi. bülent geri yolladı ama kısa düştü. yedek klübesinin üstünde kaldı ama saha görevlileri geri vermedi ayakkabıuyı ahah
Mesaj tarihi:
nocom said:
sana göre 3. değil 13. olsak bile gs için demiyorum ama sen benım gozumde subzerosun :)

Ne biçim hakaret la bu :( :p

aquila said:
subzero superdir lan, keske ben subzero olsam.

Ben oldum ben oldum!
Mesaj tarihi:
Maça gelirsek ; Beşiktaş bence gol atmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Takım çok güzel saldırıyor rakibin üstüne , Sivok , Toroman ve Zapo saldıran takımın arkasını iyi topluyorlar cisse ile beraber. Tr de kolay kolay hiçbi takım bu baskıya dayanamaz , zaten Sivasta dayanamadı ve 20. dk dan sonra 9 kişi ceza sahasına gömüldü. Sivası ilk defa bu kadar aciz gördüm bi maçta. Yenildiği maçlarda bile bu kadar defansına gömülü aciz oynamıyordu. Bende bjk nin futbolunun çok etkisi var tabiki. Bence Bobo'nun çıkıp Holosko'nun girmesi Denizli'nin tek yanlış hareketiydi. Kapalı savunmaya karşı elinde Bobo varsa Holosko olmaz bence. Hakemlik filan ok bir olay yoktu , sonuçta Sivas ile oynuyorsun ben çok kızmadım bu 1 puana.
Mesaj tarihi:
Yahu ne bu heyecan sizdeki sivasspor deplasmanda 3 büyüklerden birine karşı oynuyor tabiki beraberliğe razı olucak tabiki futbol oynanmasından çok oynanmamasını tercih edicek.
Defans yaptı biraz sert oynadı diye küfür etmeye kimsenin hakkı yok.Yunanistan o futbol felsefesiyle avrupa şampiyonu oldu. Ha senin kapasiten bu tarz oynayan takımları açmaya yetmiyorsa ağlamicaksın orda burda adam gibi futbol oynasaydın bulduğun pozisyonları değerlendirseydin...
  • Yeni Oluştur...