Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Patladı mı?

odiflame

Öne çıkan mesajlar

Kime sorsam başlama dio. Bir anda herkes bi heves saldırdı ama şimdi herkes charları cd aldığı fiyata satıo. Yoksa war patladı mı?

bu sözler benim değil fakat efsane aoc başlığının bir benzerini warhammerda açayım dedim.problemlerimizi kusalım.rahatlayalım.

(beni sorarsanız gayet eğleniyorum guild wars 2(belki aion) gelene kadar oyalıyor.pvpsi güzel bir oyun)
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası oyun gerçekten yeni çıkan bir oyuna göre hiçde fena deil ama tabiki biraz dengesizlikler ve 40 content eksikleri var ama zamanla düzeltirler yapımcılar oyunla çok ilgililer yani sonu conan gibi olmayacaktır yanlızca biraz zamana ihtiyacı var... wowdan sonra cennet gibi geldi bana şahsen sonuçta yapımcılar sağlam UO ve DaOC yapımcıları.hatta ilerde millet arthası fl kesip end game e geldiklerinde eğer warhammer iyi bir ek paket patlatırsa çok daha ii bir giriş yapar die düşünüyorum warhammerın lore u gerçekten çok geniş warcraft gibi 3-5 senede yazılmadı hepsini oyuna katarlarsa tarihin en ii mmorpglerinden biri ile karşılaşabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

aralıksız şekilde senaryo kasmak istiyorsanız aynı senaryo da 10 lvl 20-30 arası 1 milyona yakın expi her senaryoda taş çatlasn 8*10 k yla geçirmek istiyorsanız ve r40 olduğunuzda server boşalma tehlikesiyle karşı karşıya gelmek istiyorsanız güzel bir oyun ha ben bırakmıyorum ,blizzarda uyuz olduğum için 3*5 ay daha devam etçem gibi duruyo

not:1 ay aoc oynayıp aoc patladı diye mesaj yazan arkadaşlarıda bu forumda görüyorumda gururuna yedirip war a leke sürdürmemeye çalışıyorlar belkide gurur olabilir,ama benim gibi aoc seven adamlar bi taraflarıyla gülüyorlardır şimdi LoL
Sosyal ağlarda paylaş

bana item kasayım boss keseyim pvp çok salakça bir olay kim pvp yapar ki bir mmoda lolol hebele hübele diye takılıp bana oyun çok kötü yea :( diyen var misal.

herkesin beklentileri farklı, bir açıdan patlaktır öteki açıdan sızdırıyordur başka açıdan eksiği yoktur, ona göre değerlendirin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...