odiflame Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Kime sorsam başlama dio. Bir anda herkes bi heves saldırdı ama şimdi herkes charları cd aldığı fiyata satıo. Yoksa war patladı mı? bu sözler benim değil fakat efsane aoc başlığının bir benzerini warhammerda açayım dedim.problemlerimizi kusalım.rahatlayalım. (beni sorarsanız gayet eğleniyorum guild wars 2(belki aion) gelene kadar oyalıyor.pvpsi güzel bir oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ıssız ajun kaldı mu keep it comin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sonunda beklenen topic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 açıkçası oyun gerçekten yeni çıkan bir oyuna göre hiçde fena deil ama tabiki biraz dengesizlikler ve 40 content eksikleri var ama zamanla düzeltirler yapımcılar oyunla çok ilgililer yani sonu conan gibi olmayacaktır yanlızca biraz zamana ihtiyacı var... wowdan sonra cennet gibi geldi bana şahsen sonuçta yapımcılar sağlam UO ve DaOC yapımcıları.hatta ilerde millet arthası fl kesip end game e geldiklerinde eğer warhammer iyi bir ek paket patlatırsa çok daha ii bir giriş yapar die düşünüyorum warhammerın lore u gerçekten çok geniş warcraft gibi 3-5 senede yazılmadı hepsini oyuna katarlarsa tarihin en ii mmorpglerinden biri ile karşılaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Altı üstü 50 ytl ve ilk ayın bedava. Kaybedicek pek birşeyin yok. Al, oyna ve kendi kararını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sticky pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ahahaha yanlız sticky olayı bomba olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oyun bence patlamadı, yani o kadar dramatize etmemek lazım.. sadece beklentilerin altında kaldı. Paul Barnett tabanlı trailer ve movieler gazladı gazladı yıllarca ama işte.. "WAR is everywhere!!" değil "WAR is in scenarios only!!" imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Devam Etmeyenler ve Warhammer Patladı mı? Sticky olması enteresan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ebediyete kadar sticky kalmasına gerek yok. Konu durulduktan sonra sticky kaldırılır olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Neyse, elbet moderatörlerin bildikleri birşey var. İşlerine karışmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hayır patlamadı remove the sticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 patlamadi tamam mi? patlamadi! PATLAMADI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 patladi... iskarta lastik taktik devam ediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 patlayan birşey varsa o da bu başlık olsa gerek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Evet, patladı. Almasın kimse, gelmeyin. Bu başlığı sticky yapan şahıs istifasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ya ben daha level 16 olma çabası içindeyim ne patlaması. Zevkten dört köşe olmasam da oynarken sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 3 topic bi yandan warhammer'a saldırı var şuanda bence mod. tiye alarak iyi yapmış stickleyerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 arcane said: Evet, patladı. Almasın kimse, gelmeyin. Bu başlığı sticky yapan şahıs istifasını versin. İçimden geçenleri ne güzel söylemişin :P Gelmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 stickyleri kaldırdım bunları kim sticky yaptı bilmiorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 warhammer patlamiş agalar asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Odiflame order oynuyorsun, birde bizim guildde var bir odiflame sen o musun acep? Karak Azgal , Indomitus guildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aralıksız şekilde senaryo kasmak istiyorsanız aynı senaryo da 10 lvl 20-30 arası 1 milyona yakın expi her senaryoda taş çatlasn 8*10 k yla geçirmek istiyorsanız ve r40 olduğunuzda server boşalma tehlikesiyle karşı karşıya gelmek istiyorsanız güzel bir oyun ha ben bırakmıyorum ,blizzarda uyuz olduğum için 3*5 ay daha devam etçem gibi duruyo not:1 ay aoc oynayıp aoc patladı diye mesaj yazan arkadaşlarıda bu forumda görüyorumda gururuna yedirip war a leke sürdürmemeye çalışıyorlar belkide gurur olabilir,ama benim gibi aoc seven adamlar bi taraflarıyla gülüyorlardır şimdi LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 AoC server birleştirmeye başlıyormuş yani o topikler zamanı patlamadı ama yavaştan patlıyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bana item kasayım boss keseyim pvp çok salakça bir olay kim pvp yapar ki bir mmoda lolol hebele hübele diye takılıp bana oyun çok kötü yea :( diyen var misal. herkesin beklentileri farklı, bir açıdan patlaktır öteki açıdan sızdırıyordur başka açıdan eksiği yoktur, ona göre değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar