alpg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu biraz yazık bi ekleme olmuş ayrıca unuttukları bişey var. heal kadar onemli olan res konusu. millet hps'den dusmemek icin olenleri reslemeye tenezzul etmiyo. keske oyun sonu tablosuna kaç res yapıldıgı da yazsa, ve res de rp alsa. hatta decurse bile olabilir. maksat yararlı olmaksa bu res ve decurse dmg done'dan cok daha yararlı olabiliyo
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Reslemek mantıklı olan kişileri resliyorum zealot olarak. rank 20 öküzler bazen tor anroc ta atlıyor ölüyor falan sallamam hiç. ama güzel bi tank 24 olsun 31 olsun her daim reslerim veririm hotları moralleri oh kebap yolla gitsin.
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Muhtemelen işlerim bitene kadar devam etmeyeceğim, çünkü oyun mükemmel.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben yeni bilgisayarımı yaptırdım ama daha giremedim. Hatta beraber başlayacağım herkes bıraktı, bazısı WoW'a gitti. Ben de dedim bi bakayım WoW'a diye, açtırdım tekrar accountumu, oyuna girdim, oyundan düştüm sonra bir daha açasım gelmedi pek. Geliyorum yani WAR'a tekrardan, bu sefer adam akıllı elimden geldiğince. Sesu'yu da yancım alıyorum biraz ikna etmeliyim.
Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sitesinde soyadımı bir ay sonra invalid bulması, bunun sonucunda ödeme ekranının açılmaması ve internet sitesinden soyad değiştirilemediğinden oyuna devam edemiyorum. Resmen para vereceğim zorla kabul etmiyorlar... Bu yüzden devam edememekteyim.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bi ticket yollasan aninda duzeltirler. benim de ilk beles ayim dolmus, usenmedigim bir zaman aktive edip tekrar "go go power rangers" yapicam
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dün tekrar açtırdım ben de.. oynadım bir güzel. oyun beni öyle çok içine çekmedi. lakin casual olmasından olsa gerek, arada girip eğlenebileceğimi düşündüğümden açtırdım tekrar. sonuçta canım sıkıldığında rahatça girip oynayabiliyorum. hani topic başlığı "devam etmeyenler" ama.. oyun o kadar da devamlılık gerektirmiyor aslında.
Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mum_Chamber said: bi ticket yollasan aninda duzeltirler. Keşke, yazdım benden annemin kızlık soyadına kadar bilgi istediler onlarıda attım. 3 Gündür ses seda yok.
daverc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sorun oyunlarda değil aslında, sorun bizde. Yapilan oyunlar istedigi kadar güzel olsun ,içeriği genis ve herkese hitap eden şekilde olsun; mmorpg olayının bizim için o ilk 2000 li yillarin başlarındaki büyüleyici havası atmosferi hiçbirzaman olmayacak. Herşey de olduğu gibi bu olayda da insan hep ilk olana özlem duyuyor. Mmorpg olayına ilk hangi oyunla basladıysak , yeni gelen oyunlar daha iyi olsa bile hep bizim gözümüzde ilk olanın yerini alamiyor. Aslında bizim aradığımız şey mükemmel oyun değil de, o zamanlardaki aldığımız keyif. Malesef bu hissiyatla daldan dala konsakta hep elimizde patlamış gibi hissediyoruz, ama aslında sorun bizde bence.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 daverc duygu yüklü, buram buram nostalji kokan bir mesaj atmışsın. ağlayacağım şimdi =) belki kılıçların ve büyülerin arasında beklediğimiz, bir tutam sevgi..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahaha onu gec de rakta, senin kredi kartina yumulabilirim. bilgilerine saygiyla arz ederim.
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sarmadı ve bıraktım.. belki 1.1 de geri dönerim ama zor ihtimal...
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Walla son derece iyi gidiyo, oyuna giriyorum "gabarak" demeye kalmadan invite geliyor, sonra gelsin rpler öyle işte...hayat ne ilginç di mi martılar, vapurlar felan...
cado Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 son zamanlarda sıkılmaya başlamıştım 30 gunluk suremde bitti düşünüyorum devam etsemmi etmesemmi diye ama büyük ihtimal etcem heralde :)
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ben de bıraktım. tükürdüğümü yalayıp wowa dönüyorum
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 e anladik birakmadin. her sayfaya yazmaya gerek var mi? aaa bi de birakanlar topikiymis, topik acin devam edenler diye, oraya spamlersiniz.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ayayekokocambo said: e anladik birakmadin. her sayfaya yazmaya gerek var mi? aaa bi de birakanlar topikiymis, topik acin devam edenler diye, oraya spamlersiniz. Gerek olmasa yazmam.
Imtholiel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Lich King'in betasında oynuyordum, sıkıntıdan lvl74'ten sonrasını kasamadım. Oyunu sildim ve War oynamaya devam ediyorum. (Bu arada ilk çıktığı yıldan beri Wow oyuncusuyum sanırım ondan baydım artık)
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 pazar alanında ne işi var bu postun ?
Öne çıkan mesajlar