nedanko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bu arada ek bilgi, ekonomik krizden en az etkilenen oyun firmalarindan biri blizzard. (activision/blizzard yaziyodu en az etkilenenler) kokain gibi oyun olan wow a sukretsin diyodu :) issiz bi adam haftada 100 saat oynuyo wow u diyodu. :)
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 warmı aramızda ben lvl 40 oldum guildce 100 kişi bilmem ne kalesine sadırdık orda 30 kişi ile savaşdık kaleyi aldık veya alamadık diyen oyun reklamlarında serverlar arası büyük kapışmalardan bahsediyordu şunların olmasını bekliyorum biraz hızlı kasında oynayanlar anlatın şunları yoksa 3 kişi bilmene senaryosu yaptık yok obana vurdu ben onu ısırdım gecin şunları WAR bahsettiği o muhteşem savaşları silahları edevatları kullandınızmı veya ne zaman kullanacaksınız hadi bakam bilgi plsss yoksa gelcek bi alan yetkilisi ben burayı kapatıyorum konuşmakdan aciz anlaşmadan uzak insanlar diyip burayıda kapatıcak
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 2U2U said: warmı aramızda ben lvl 40 oldum guildce 100 kişi bilmem ne kalesine sadırdık orda 30 kişi ile savaşdık kaleyi aldık veya alamadık diyen oyun reklamlarında serverlar arası büyük kapışmalardan bahsediyordu şunların olmasını bekliyorum biraz hızlı kasında oynayanlar anlatın şunları yoksa 3 kişi bilmene senaryosu yaptık yok obana vurdu ben onu ısırdım gecin şunları WAR bahsettiği o muhteşem savaşları silahları edevatları kullandınızmı veya ne zaman kullanacaksınız hadi bakam bilgi plsss yoksa gelcek bi alan yetkilisi ben burayı kapatıyorum konuşmakdan aciz anlaşmadan uzak insanlar diyip burayıda kapatıcak yaşasın noktalama işaretleri...
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 2U2U said: warmı aramızda ben lvl 40 oldum guildce 100 kişi bilmem ne kalesine sadırdık orda 30 kişi ile savaşdık kaleyi aldık veya alamadık diyen oyun reklamlarında serverlar arası büyük kapışmalardan bahsediyordu şunların olmasını bekliyorum biraz hızlı kasında oynayanlar anlatın şunları yoksa 3 kişi bilmene senaryosu yaptık yok obana vurdu ben onu ısırdım gecin şunları WAR bahsettiği o muhteşem savaşları silahları edevatları kullandınızmı veya ne zaman kullanacaksınız hadi bakam bilgi plsss yoksa gelcek bi alan yetkilisi ben burayı kapatıyorum konuşmakdan aciz anlaşmadan uzak insanlar diyip burayıda kapatıcak bizden bu kadar kardeşim daha ne yazılması gerekiyor bilmiyorum , sayısız kelimeler ve cümleler sarf edildi ztn oyun ile ilgili , daha fazlasını ancak kendin oyuna girip o dediklerini yapmaya çalışarak görebilirsin , çünki biz ztn deneyim ve tecrübelerimizi aktardık, yeterli bulmuyorsan dediğim gibi geri kalanı kendin bulmak zorundasın ...
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 R40 oldum, 3 Destruction warbandin, 3 Order Warbandi ile Praag'da kapıştığına şahit oldum. 2 Invadoria Warbandi + 1 PuG warband ile Avelorn'da, yaklaşık 2 Order Warbandinin bizi helak ettiğini de gördüm. Hee, tabi dün mesela yarım warband ile Dragonwake kalesini de aldık, toplamda 1 defender vardı. Gayet doğal şeyler ve sıklıkla karşılaşıyoruz biz Karak Eight Peaks'te.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Daha LvLıyor çoğunluk hele bi LvL derdi kalmasın eğlence o zaman tavana vuracak :)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lvl almak da ciddi ciddi sıkıcı olmaya başladı yavaştan, rank 18 im,günde 2 lvl almak için 5-6 saat aralıksız q ve senaryoya girmek lazım,20 den sonra iyice zorlaşmaya başlar galiba.
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Dark_Soul said: lvl almak da ciddi ciddi sıkıcı olmaya başladı yavaştan, rank 18 im,günde 2 lvl almak için 5-6 saat aralıksız q ve senaryoya girmek lazım,20 den sonra iyice zorlaşmaya başlar galiba. ne sen sor ne ben söylim...
sardius Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 korkutmayın milleti :) gayette güzel lvl alınıyor 30 dan sonra da. ama öle 1 günde 2 lvl olmaz tabi. 2 günde 1 lvl diye düşünebilrsiniz:) ben tabi kendime göre konusuyorum aksamları 5 saatlik oynama ile. eger bütün gün oynuyorsanız 1 günde de alınır:)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aslında gunde 5 saat online olab biri 1 lvl alabilir. Ben genelde 2.5 3 saat giriyorum geceleri ve %40-45 falan XP barı dolduruyor 3 saat senaryo oynamak. Geriye kalan %55 ise PQlar veya solo questing ile rahat 5-6 saatte 1 LvL alınır ama bu bahsettiğim LvL 25-28 arası ilerisini bilemiyorum. Ha neden hala 27sin derseniz bende bilmiyorum hehe
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 T4'te Chaos Wastes, Praag ve Reikland ile Black Crag, Thunder Mountain falan çok güzel XP veriyor, özellikle questler. Üstüne biraz PQ, biraz da Scenario ekledin mi, tadından yenmiyor :p
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 27'yim, 6 saatte 26-27 arası alınabiliyor kolaylıkla. ama şöyle alınabiliyor, akşam 8de girersiniz, quest yapmaya başlarsınız arada devamlı da senaryo sırasında olursunuz. böle 6 saatte alınır 26-27 arası. ama evet gitgide zorlaşıyor. wow'daki 60'tan daha zor sanırım bunun 40'ı (70 bilmiyorum çünkü 70 yapmadım hiç). conan ile karşılaştıramayacam çünkü onda 80 olmadım. lotro'ya göre ise kesinlikle daha zor. 330k mı ne istiyor sanırım, q'lar ise max 7k falan veriyor.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 wow'daki eski 60'tan daha kolay, 8 days played ile 35'im ki wow'da herhalde 15 days played vardı en azından 60 olana dek. aradaki fark şu ki orada 45'lerde filan beni afaganlar basmıştı kedi köpek öldürmekten. ve evet kedi köpek öldürmeden, tüyünü toplamadan lvl alınmıyordu. ha öte yandan bir arkadaş "open rvr yapıyor musunuz, kale basıyor musunuz" demiş. dün dragonwake'deki epic kale ve meydan savaşlarını görebilseydi keşke heh
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 q ları yaparken kesilen npcler falanda var bence level atlamak aşırı kolay.
hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kale fethetmek kale korumaktan daha zevkliymis :)
hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Olabilecek en eglenceli lvl alma bu oyunda var. Hem kolay hem de canin istedimi senaryo yapiyorsun, istersen pq'ye giriyorsun. Kaldigin yerden hop queste devam sonra .... daha ne olsun? Bu sekilde 40 degil 80 olsa ben yine kasarim cuku oyunun her levelinde eglenceye, pvp ye doyuyorsun. Wow da dusuk level BG'ler de ya cok uzun sira oluyordu, ya twink'ler 1 shot kesiyorlar seni eglence oluyorsun adamlara. Lvl70 BG'sine lvl 65 falan girdin mi kufur yiyorsun resmen digerlerinden. War'in lvl alma ve pvp conseptini wow'la karsilastirmanin hic geregi yok zaten. Quest+Senaryo+PQ lvl almak icin gayet yeterli. Mesela Chosen olarak Empire vs Chaos chapter 15'i bitirdim, geciyorum Dwarf vs greenskin chapter 15'ine onu yapiyorum sonra high vs dark elf chapter 15'i yapinca chapter 16 ya geciyorum. Boyle yaparsaniz quest fazlaniz bile oluyor. Ben lvl37'yim yarisini da gectim, daha daha chapter 20'ye basliycam. RvR az yaptim ustelik.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Gangren said: R40 oldum, 3 Destruction warbandin, 3 Order Warbandi ile Praag'da kapıştığına şahit oldum. 2 Invadoria Warbandi + 1 PuG warband ile Avelorn'da, yaklaşık 2 Order Warbandinin bizi helak ettiğini de gördüm. Hee, tabi dün mesela yarım warband ile Dragonwake kalesini de aldık, toplamda 1 defender vardı. Gayet doğal şeyler ve sıklıkla karşılaşıyoruz biz Karak Eight Peaks'te. Yaw bırak ne aldın. Yattın bütün fight boyunca. Ben olmasam healing yerlerde!!1 epix kaçtı epix :S Phizzy > you
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete açtırdık wow accountu 6 ay sonra
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hadi bakalım bekliyorum sizden mutlu haberleri ama tahminim wokl cıktığında canınız sıkılıp sizde şöle bir bakalım wowa edasıyla geri gelirsiniz diye düşünüyorum belkide çoğunuz hala wow oynuyor.
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 daha çıkmadan açtırdım :/ warhammera basladıktan sonra wowa geri döneceğimi hiç zannetmezdim :S
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben rank 18 im le tier 2 deki görevler bitti greenskin dekiler,şimdi tier 3 e geçsem çok zorlanırmıyım? Yoksa chaos un tier 2 sine geçip ordaki questlerimi yapmalıyım?
Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 18 ken zorlanırsın tier 3 te, hem de tier 2 nin diğer imkanlarından faydalanmamış olursun :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kimin umrunda olur wow bu saatten sonra, ben verdiğim played day'leri geri alacağım mümkün olsa parayı geçtim.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aoc çıktıgı gunden beri tek an dusunmedim donmeyi WoWa ama ileride ne olur bilinmez tabi. Şimdilik fazlasıyla memnunum WARdan.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bu official Heral sitesindeki sayfa http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=397 Healing Tip e dikkat: If you’re a healer and you want to make the most of earning Renown, heal those around you who seem to be doing the most damage. The system encourages grouping with others and/or keeping the top killers alive, so if you do so, your healing Renown will flow! Edited to add: One word can make a difference in a statement. It's important for healers to group, and to heal everyone in your group, not just the damage dealers. Of course we never intended to suggest ignoring everyone else! lol be yani renown istiyorsanız gidin dps yapan classları heallayın diyor ama edit yapıp birde ama bunu yaparken diğerlerini unutmayın yazmışlar amma komik adamlar ya gittikçe sinir olmaya başladım bunlara.
Öne çıkan mesajlar