Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Etmeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Ölmiyim demiyorum da 70 saat grind yapmadan en azından "kapışabileyim" istiyorum.

iyide pve de tek tuşla full t6 alıcan sonra gelicen bg de arenada yada outdoorda pvpciyi ezicen.Böyle bişi lvl 60 ta vardı 70 te blizz salaklığın farkına vardı ve kaldırdı.Ben 4 senedir harcore pvp yapıyorum wowda pve cinin gelip günde 1 saat pvp yapıp bana dünyaları vurması delirtiyodu 60 ta.Şimdi ben dünyaları vuruyorum pvecilere ^^
Mesaj tarihi:
Barathrum said:
Ekmek said:
Ölmiyim demiyorum da 70 saat grind yapmadan en azından "kapışabileyim" istiyorum.

iyide pve de tek tuşla full t6 alıcan sonra gelicen bg de arenada yada outdoorda pvpciyi ezicen.Böyle bişi lvl 60 ta vardı 70 te blizz salaklığın farkına vardı ve kaldırdı.Ben 4 senedir harcore pvp yapıyorum wowda pve cinin gelip günde 1 saat pvp yapıp bana dünyaları vurması delirtiyodu 60 ta.Şimdi ben dünyaları vuruyorum pvecilere ^^

gerçi yeni patchde pve gearlada öküz gibi burst damage veriliyor ama kader bi yerde asdad
Mesaj tarihi:
iyide hani gear farkı var ve zaten bütün olayı tek burst olan bi karakter hani rogue mage i ilk burstte kesemezse zaten sonrası onun için eğlenceli olmaz bi şekilde öldürürsün.
Ha zaten senin istediğin de bu sanırım adam seni bütün cd lerini harcadığı halde kesemesin sen sonra blink+polymorp frost nova vs ile döndüre döndüre öldür sonra da ben süper oyuncuyum de hmm.
ki bir oyunda gear lar farketmeyecekse ne farkedicek yani farketmezse adam neden gidip arenada yırtınsın. Hani sen 1 hafta s2 itemlerini farmlamaya üşenirken adam gidip arena yapıyor uğraşıyor doğal olarak gelip seni öldürebiliyor.
Son olarak Geffen bi ara gelirse yazar ilk burste ölmediği taktirde gördüğüm her rogue u kesti adam nerdeyse sırf pve gear enchant talent vs mage iyle...
Mesaj tarihi:
ben fecii gazla oynadim ilk bi hafta, level 22 ledim, 3 haftaya yakindir level 22 yim..
oyunu alirken gamecard da almistim 60 gunluk, 90 gun heralde bi 60 gun daha var ama cok oynayamicam gibi duruyo bu ara..

gerci gecen girmistim 1 saat falan tier 3 kalabaliklasmisti daha zevkli olmus, yeni patchde guzel olmus ama SH in calismayan skill i var, bariz buglar fixlendikten sonra (nerf buff o kadar onemli degil, class calissin yeter) heralde daha sik girerim..
Mesaj tarihi:
Tamamlasan neolcak tamamlamasan ne olacak. 3 ügn sonra bütün itemlar çöpe gidecek o kadar grindlenen uğraşilan. Expansion geldimi LvL71 yeşiller epiclere gene 5 basar olacak.
Mesaj tarihi:
Ben kasayım bari hala BALON um :D warhammerda hiç olmazsa classların bireysel artizlikleri yok.60 ta warlockla shamanların 70 te r.druid lerin Açılın lan ben proyum ben kralım demeleri gibi >:D<
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Tamamlasan neolcak tamamlamasan ne olacak. 3 ügn sonra bütün itemlar çöpe gidecek o kadar grindlenen uğraşilan. Expansion geldimi LvL71 yeşiller epiclere gene 5 basar olacak.

o yüzden adı expansion zaten.
  • Yeni Oluştur...