Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ekmek said: Ölmiyim demiyorum da 70 saat grind yapmadan en azından "kapışabileyim" istiyorum. iyide pve de tek tuşla full t6 alıcan sonra gelicen bg de arenada yada outdoorda pvpciyi ezicen.Böyle bişi lvl 60 ta vardı 70 te blizz salaklığın farkına vardı ve kaldırdı.Ben 4 senedir harcore pvp yapıyorum wowda pve cinin gelip günde 1 saat pvp yapıp bana dünyaları vurması delirtiyodu 60 ta.Şimdi ben dünyaları vuruyorum pvecilere ^^
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bak ezcem demiyorum. Oyunculu faktörü olsun istiyorum sadece. Tek burst de yatmıyım tek cc de inmiyim istiyorum.
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Barathrum said: Ekmek said: Ölmiyim demiyorum da 70 saat grind yapmadan en azından "kapışabileyim" istiyorum. iyide pve de tek tuşla full t6 alıcan sonra gelicen bg de arenada yada outdoorda pvpciyi ezicen.Böyle bişi lvl 60 ta vardı 70 te blizz salaklığın farkına vardı ve kaldırdı.Ben 4 senedir harcore pvp yapıyorum wowda pve cinin gelip günde 1 saat pvp yapıp bana dünyaları vurması delirtiyodu 60 ta.Şimdi ben dünyaları vuruyorum pvecilere ^^ gerçi yeni patchde pve gearlada öküz gibi burst damage veriliyor ama kader bi yerde asdad
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ahaha ekmek kiyamam lan sana bebekim asdad hadi git paladin aç op!11omg ol
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek de istiyor musun Ekmettin?
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 cennet sehrine gotureyim seni?
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iyide hani gear farkı var ve zaten bütün olayı tek burst olan bi karakter hani rogue mage i ilk burstte kesemezse zaten sonrası onun için eğlenceli olmaz bi şekilde öldürürsün. Ha zaten senin istediğin de bu sanırım adam seni bütün cd lerini harcadığı halde kesemesin sen sonra blink+polymorp frost nova vs ile döndüre döndüre öldür sonra da ben süper oyuncuyum de hmm. ki bir oyunda gear lar farketmeyecekse ne farkedicek yani farketmezse adam neden gidip arenada yırtınsın. Hani sen 1 hafta s2 itemlerini farmlamaya üşenirken adam gidip arena yapıyor uğraşıyor doğal olarak gelip seni öldürebiliyor. Son olarak Geffen bi ara gelirse yazar ilk burste ölmediği taktirde gördüğüm her rogue u kesti adam nerdeyse sırf pve gear enchant talent vs mage iyle...
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben fecii gazla oynadim ilk bi hafta, level 22 ledim, 3 haftaya yakindir level 22 yim.. oyunu alirken gamecard da almistim 60 gunluk, 90 gun heralde bi 60 gun daha var ama cok oynayamicam gibi duruyo bu ara.. gerci gecen girmistim 1 saat falan tier 3 kalabaliklasmisti daha zevkli olmus, yeni patchde guzel olmus ama SH in calismayan skill i var, bariz buglar fixlendikten sonra (nerf buff o kadar onemli degil, class calissin yeter) heralde daha sik girerim..
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ben de 1.1 patchini bekliyorum işte open rvr canlansın
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 leydi vaj kestik dun, lokum gibi olmus.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ben de 3. bossta bıraktıydım sunwell de dönüp bi tamamlasam mı diyorum =(
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Tamamlasan neolcak tamamlamasan ne olacak. 3 ügn sonra bütün itemlar çöpe gidecek o kadar grindlenen uğraşilan. Expansion geldimi LvL71 yeşiller epiclere gene 5 basar olacak.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 lvl 76 bluelar swp epicleri kalitesinde olcakmis.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Wow oynamamın tek sebebi content in hoşuma gitmesiydi valla pek itemında değildim ben. Wotlk cıksın onu da oynarım mesela.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Hele bi başlatın Wotlk 1-2 ay sonra girip alem ne olmuş bi bakarım herhalde. Eski dost unutulmuyor ama şu an çok bayık geliyor WoW.
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ben kasayım bari hala BALON um :D warhammerda hiç olmazsa classların bireysel artizlikleri yok.60 ta warlockla shamanların 70 te r.druid lerin Açılın lan ben proyum ben kralım demeleri gibi >:D<
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Absolut said: Tamamlasan neolcak tamamlamasan ne olacak. 3 ügn sonra bütün itemlar çöpe gidecek o kadar grindlenen uğraşilan. Expansion geldimi LvL71 yeşiller epiclere gene 5 basar olacak. o yüzden adı expansion zaten.
Öne çıkan mesajlar