Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Etmeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca yani
wow da tek bi factiona exalted olmak için harcadığın süre
warhammerdaki bütün leveling macerasından daha uzun ve bayık.
Argumanların gerzeklik seviyesi inanılmaz.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Ne yaoparsam yapayım WoWdaki AV kadar aynı senaryoya girme şansım yok WARda. Rüyalarıma girmişti 2 tane item için binlerce kez aynı yeri aynı şeyleri yapmak.
WARda en azından 10 LvLda bir yeni BGler çıkıyor karşına, kaldıki gayet aktif işleyen bir RvR aksiyonu mevcut.

peki botla afk bg kasmak etik midir topicini hatirliyor musun?
Mesaj tarihi:
ayayekokocambo said:
Absolut said:
Ne yaoparsam yapayım WoWdaki AV kadar aynı senaryoya girme şansım yok WARda. Rüyalarıma girmişti 2 tane item için binlerce kez aynı yeri aynı şeyleri yapmak.
WARda en azından 10 LvLda bir yeni BGler çıkıyor karşına, kaldıki gayet aktif işleyen bir RvR aksiyonu mevcut.

peki botla afk bg kasmak etik midir topicini hatirliyor musun?

Konuyla alakası nedir?
Mesaj tarihi:
ayayekokocambo said:
1 mob kesmeden wow'da lvl 70 oldum.
her bgyi 20'den fazla kez yapmadan honor seti topladim.
druid kovalamadan gladiator oldum.

yersen.

Arkadas, senin cidden iyi bir set item'a ihtiyacin var, ben bunu gordum, ben bunu duydum, ben bunu anladim. Sen odada PES oynayan arkadaslarinin da yanina gidip "Grind oyunu bu. Topu ordan oraya atiyosun surekli" falan da diyor musun? Baldur's Gate oynarken quest alip bitirip xp kasarken "grind yapiyorum su an" mi diyordun? Bu ne antinkuntin bir dusunce mekanizmasidir ya.

Yersenmis. Yemem. Adam gibi fikir sunun "su soyle, bu boyle, var, yok" gibi zembille tanimlayici bilgi indirmeden evvel.
Mesaj tarihi:
ayayekokocambo said:

faction exalted itemlarindan daha iyi itemlar var. haftada 2-3 saat raiding yaparak edinebilirsin.

Haftada 2-3 saat raiding'i herhalde Scarlet Monastery'ye yapiyorsun.
Mesaj tarihi:
Pvp den 1 ayda kastığın para 1 gecelik progress parasını çıkarmaz bu bir

Enchant recipelarından değil scryer dalgasından bashediyorum ayrıca rep rewardlar olmadan raid yapmak için rep in 3 katı kadar normal dungeon grindlamak lazım bu 2
Mesaj tarihi:
Hangi boss'a HAFTADA 2 saat gidilip guzel item alinacagini soyler misin? Tekrar WoW'a baslayacagim da, haftada bir girip 2 saat oynayarak item sahibi olmak mumkunse bir dakika beklemeyeyim. Mailbox'a bakma grind'i da yok WAR'daki gibi.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Cons said:
abi yalan söyleme sen botluyodun ahahaha

BUSTED!1!
Mesaj tarihi:
ayayekokocambo said:
progressi yapmis guilde sonradan girerek sadece haftada 2-3 saat raidle item edinebilirsin.

level 40 birini bulup bütün questlerini yaptırarak hiç skill kullanmadan 40 olabilirsin

savaşmadan level atlanıyor warhammerda.
Mesaj tarihi:
Nedir kurallara aykiri olan, izansiz seyler soylediginde bekledigimiz her cevaba boyle bir karsilik aliyoruz. "Beynimin ustune oturuyorum su an, brb" diyeceksen cevap olarak, kurallara aykiri degil merak etme.
Mesaj tarihi:
ayayekokocambo said:
progressi yapmis guilde sonradan girerek sadece haftada 2-3 saat raidle item edinebilirsin.

Evet eski itemları alırsın ama gıncel item alamazsın ayrıca onu yapana kladar parasını bastırıp direk itemlı charda alırsın :)
Şu olsa bu olsa değil yaşadıklarımızı anlatıyoruz :) İlk gününden beri WOW grinding üzerine kuruludur. Ama bunu oyle güzel ayarlarki çooook uzun zmaanda farkedilir.
  • Yeni Oluştur...