Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Kenjuro said: Kız ailesinden korktuğu için falan öyle ifade vermiş olabilir bence senin baban bir şakadan ibaretti çocuum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Maedhros said: nehehehehey bune lahaahah nası testler?SDfsdfsdf ne bilim ya öyle bişi vardı sanki :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Selam, İş bu olayı neticesinde, olay mahalindeki delillerden elma şekerinin incelenmesini ve gazoz bardaklarında kimyasal madde aranmasını, bilirkişi olarak Nuri abinin dinlenmesini mahkemeden istirham ederim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_kit esasında tecavüz edilip edilmediği anlaşılabilir ama tabiki iş işten geçmiş bunu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 saka cocugu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi böyle saçma şey olurmu kanıtlanamaz ki tecavüz edildiği kanıtlanamayan birşeyden nasıl suçlu olunur? 18 yaş altı her kız gerizekalı ve manipüle edilmeye hazır mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 +18 de farklı değil hatta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 evet kizlar bundan sonra boyle sevistik ama cinsel iliskiye girdik mi bilmiyorum alin hakim bey diyoruz bundan sonra sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 valla birşey girdi ama cinsel ilişki mi anlamadım zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya hakkaten simdi dusundum de 18 yasindan kucuk bir kiz cinsel iliskiye kendi istegiyle girdigini soylese bile bunun bir yaptirimi oluyor mu erkek icin? Oyleyse amman dikkat didim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ailesi şikayetci olursa oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sesu said: ya hakkaten simdi dusundum de 18 yasindan kucuk bir kiz cinsel iliskiye kendi istegiyle girdigini soylese bile bunun bir yaptirimi oluyor mu erkek icin? Oyleyse amman dikkat didim beyler. oluyor. 18- ile anca 18- ilişkiye girebilir. hatta o durumda bile olay oluyo, erkeğin başı yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ama özgür ülke,2 insan da istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ona bakarsan 18 yaşından küçük kız "kaçırmadı ben kaçtım" da dese velisinin şikayeti belirliyor olayı, reşitlik hedesi işte. "İradesi yasal olarak değer kazanmayacak kadar genç, aklı başında değil çoluk çocuk" gibi bir mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tartışalım mı onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 balon said: ama özgür ülke,2 insan da istiyor ? özgür ülke falan bitiyo durum -18 olunca,ingilteredede böyle amerikadada vs.. hatta haftada bir falanda -18 erkekle ilişkiye girdi diye başı yanan kadınların haberlerinide okuyoruz, türkiyede sanırım hiç böyle bişey olmadı daha? ayrıca kızın ilk ilişkisiyse anlamaması zor gibi bence, dna testinden sonra çocuğun babası başkası çıkarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu arada bu epey eski bir haber olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 said: Arkadaşımla şakalaşırken hamile kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ahaha efsane bi yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ekmek said: said: Arkadaşımla şakalaşırken hamile kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 herkeze benden bi şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ağzını topla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 essek sakasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yok benimki normal şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar