Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Abi o sakalı kestirmeni gerektirecek hiç bir iş iyi değildir, thus hiç bir iş iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: Cok cilginmis, Servus isimli sirkette ITci oldum, bugun is basi yaptik ve su ana kadar 1 ariza, 1 kuruluma gittim ve daha 4 saat var gun sonuna kadar :o Guzelmis lan is hayati, sevdim, ben calisirim paso, sorun olmaz. yürü bea... kim tutar seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayirli olsun. is hayati kacinilmazsa zevk almaya bakmak lazim. keyif aldigin surece devam et, kendini alabildigine gelistirmeye (fotolardan hatirladigim kadariyla vucuda calisma artik :)) bak. kendinden cok vermeye basladiysan is aramaya basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Tebrikler. Ben de reprezant olacam bi lanet okul biterse, ha babam direksiyon sallicaz. :/ eşşek yüküyle para veriolar allahtan yoksa çekilmezdi hiç. İş kötü, boş gezmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 /pat azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayirli olsun Azmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ee sims bbg yattı mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oo şirket içinde elalemin pc'sine teknik desteğe gitmenin en güzel yanı hele de büyük bir firmadaysa, masa altında çalışırken güzel bacaklı hatunlarla girilen münasebetlerdir. "ağa bağlanamıyorum, ühü" "ilk olarak patch cordtan başlayalım arıza tespitine hanım efendi, müsaade ederseniz masalatına inmem gerekiyor" uhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o tarz bi firmada kızların bacaklarının kıllı olma olasılığı yüksek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mini etek giyiyosa almıştır kılları bence o kadar bakımsız değillerdir YAŞADIN DAYI BACAKLAR FELAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 elesso said: o tarz bi firmada kızların bacaklarının kıllı olma olasılığı yüksek gibi servusun kızları mı ? tek kelıme ile BOMBA hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Flameoffear said: Tebrikler. Ben de reprezant olacam bi lanet okul biterse. reprezant ne ya? hmm okudum netten pazarlayıcı gibi bişey yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi çok para kazanıyorlar . ama çok gereksiz adamlardan ibaretler çoğu , kızlar da veriyor .canlı şahidiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hello. http://www.youtube.com/watch?v=gDW_Hj2K0wo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 balon said: abi çok para kazanıyorlar . ama çok gereksiz adamlardan ibaretler çoğu , kızlar da veriyor .canlı şahidiyim . veriyor derken hdd yi bi tarafına mı sokuyorlar o kızlar ? ya da diğer bi çevirisi ''evet evet ben de ısık tuttum bizzat tastikliyorum''.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 huun said: oo şirket içinde elalemin pc'sine teknik desteğe gitmenin en güzel yanı hele de büyük bir firmadaysa, masa altında çalışırken güzel bacaklı hatunlarla girilen münasebetlerdir. "ağa bağlanamıyorum, ühü" "ilk olarak patch cordtan başlayalım arıza tespitine hanım efendi, müsaade ederseniz masalatına inmem gerekiyor" uhua azmo masanın altına sığcak mı bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sifat tartismasina son.... Kurumsal Sistem Destekcisiymisim. Kisacasi Glorified Teknik Servis. Yasasin. asdadf. Nocom bidaha geldiginde sole sirketten cay ismarliyim sana asdhadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Xaenin said: Abi o sakalı kestirmeni gerektirecek hiç bir iş iyi değildir, thus hiç bir iş iyi değildir. sakal serbestmis, hemen biraktim ben de tekrar ahah. Askeriyeye girip cikarken sorun oluomus bazen ama napalim artik... bu arada kizlarimiz cidden bombastik, bizim binada hic yok ama yan bina cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 74.Sok ABC Plaza No:11 06450 Öveçler / Ankara merak edenler olabilir adresi hbl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: sifat tartismasina son.... Kurumsal Sistem Destekcisiymisim. Kisacasi Glorified Teknik Servis. Yasasin. asdadf. Nocom bidaha geldiginde sole sirketten cay ismarliyim sana asdhadf. valla katlarda çay kahve makinası var içerim ara sıra :) galileo troya için ismini yanlış hatırlamıyorsam birol bize eğitim vermişti en üst katta. zaten abimlerin firma servusla ortak işler yapıyorlar. sgk, galileo, emniyet vs vs . az çok biliyorum firmanı. güzel ve büyük bir firma. h.o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: Xaenin said: Abi o sakalı kestirmeni gerektirecek hiç bir iş iyi değildir, thus hiç bir iş iyi değildir. sakal serbestmis, hemen biraktim ben de tekrar ahah. Askeriyeye girip cikarken sorun oluomus bazen ama napalim artik... bu arada kizlarimiz cidden bombastik, bizim binada hic yok ama yan bina cok fena. sizin bina dediğine göre sen servus savunma teknolojindemisin ? netsoftun oldugu bina ? ortadaki kahve ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar