Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is hayatina 2 saat once basladim...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

oo şirket içinde elalemin pc'sine teknik desteğe gitmenin en güzel yanı hele de büyük bir firmadaysa, masa altında çalışırken güzel bacaklı hatunlarla girilen münasebetlerdir.

"ağa bağlanamıyorum, ühü"
"ilk olarak patch cordtan başlayalım arıza tespitine hanım efendi, müsaade ederseniz masalatına inmem gerekiyor"

uhua
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
oo şirket içinde elalemin pc'sine teknik desteğe gitmenin en güzel yanı hele de büyük bir firmadaysa, masa altında çalışırken güzel bacaklı hatunlarla girilen münasebetlerdir.

"ağa bağlanamıyorum, ühü"
"ilk olarak patch cordtan başlayalım arıza tespitine hanım efendi, müsaade ederseniz masalatına inmem gerekiyor"

uhua

azmo masanın altına sığcak mı bi kere
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Abi o sakalı kestirmeni gerektirecek hiç bir iş iyi değildir, thus hiç bir iş iyi değildir.

sakal serbestmis, hemen biraktim ben de tekrar ahah. Askeriyeye girip cikarken sorun oluomus bazen ama napalim artik... bu arada kizlarimiz cidden bombastik, bizim binada hic yok ama yan bina cok fena.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
sifat tartismasina son.... Kurumsal Sistem Destekcisiymisim. Kisacasi Glorified Teknik Servis.

Yasasin. asdadf. Nocom bidaha geldiginde sole sirketten cay ismarliyim sana asdhadf.

valla katlarda çay kahve makinası var içerim ara sıra :)

galileo troya için ismini yanlış hatırlamıyorsam birol bize eğitim vermişti en üst katta. zaten abimlerin firma servusla ortak işler yapıyorlar. sgk, galileo, emniyet vs vs . az çok biliyorum firmanı. güzel ve büyük bir firma. h.o :)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Xaenin said:
Abi o sakalı kestirmeni gerektirecek hiç bir iş iyi değildir, thus hiç bir iş iyi değildir.

sakal serbestmis, hemen biraktim ben de tekrar ahah. Askeriyeye girip cikarken sorun oluomus bazen ama napalim artik... bu arada kizlarimiz cidden bombastik, bizim binada hic yok ama yan bina cok fena.

sizin bina dediğine göre sen servus savunma teknolojindemisin ? netsoftun oldugu bina ? ortadaki kahve ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...