Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 olsun, okuldan kurtulup adam gibi calismak guzel bir his. her ne kadar 3 gun sonra gececek olsa da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlısı olsun emekliligini görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 servus verdiği paranın fazlasını cıkartan bir firma. ankara daki servusdamısın ? hani şu 3 kahve binanın ilk baştaki :) 1-2 yıla kadar iflas edeceği söyleniyor basında. eski çalıştığım yer servus ile ortak işler yapıyordu. sanırım ankarada 120 kusur calısanı var ve cogu projeci. ramazan ayında teras kattaki toplantı odasında eğitim almıştım oradaki bir arkadaştan :) güzel firmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: ya sevdigimi biliyorum, cok eglenceli seyler... harddisk kur, data recover et falan. bole cozulunce hersey mutlu oluyor insan. daha bir gun oldu 1 ise gittim, butun isiklar yesil yaninca ben bile bole bi acaip oldum ki bu isin pirleri high fivelari cakti. Ben de high fiver olacam. bu yaptığın iş için It ci oldum denilmez :) teknik servis işi kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ehah bizim bolumden mzun olup is bulunabileceginin canli ornegisin, GURURUMUZSUN AZMO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 1 senedir çalışıyorum. emekliliği ciddi ciddi düşünüyorum. ps: hayırlı olsun o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilk hevesler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Eehueh Azmodude IT Guy olmuş. Hemen ezberle abi: "Have you tried turning it off and on again?" Yeni işinde başarılar dilerim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Genel görüşe katılmamak elde değil, ama hayırlısı olsun tabi p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 paracıklar paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 keşke boş gezenin boş kalvası olsam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 gecmis olsun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nocom said: Azmodai said: ya sevdigimi biliyorum, cok eglenceli seyler... harddisk kur, data recover et falan. bole cozulunce hersey mutlu oluyor insan. daha bir gun oldu 1 ise gittim, butun isiklar yesil yaninca ben bile bole bi acaip oldum ki bu isin pirleri high fivelari cakti. Ben de high fiver olacam. bu yaptığın iş için It ci oldum denilmez :) teknik servis işi kısacası. aynı kapıya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o ne güzel çalışma saati ya, sabah 9 akşam 4 tahmin ettiğim kadarıyla? ilerde beni kötü şeyler bekliyo ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 BIRAVO AZMODAYİ =) Tebrikler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlara vesile ola D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nocom said: Azmodai said: ya sevdigimi biliyorum, cok eglenceli seyler... harddisk kur, data recover et falan. bole cozulunce hersey mutlu oluyor insan. daha bir gun oldu 1 ise gittim, butun isiklar yesil yaninca ben bile bole bi acaip oldum ki bu isin pirleri high fivelari cakti. Ben de high fiver olacam. bu yaptığın iş için It ci oldum denilmez :) teknik servis işi kısacası. hayır IT ye giriyor. Development ta var işin içinde, solaris tabanlı çalışıyoruz malum ve çoğumuz entegretör şirketten vendorlara geçiş konusunda rahat hareket ediyor ama hadi senin tatlı ukala canın için TS diyelim :) Şirket 2004 te mali krizdeydi şu an türkiyenin en iyi 500 şirketi arasında ve oldukça da yağlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 solaris ne ya, vista yuklesene olm aletlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sdadfa tamam kanka username de AKİLA olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 passwordu de password yaparsan tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 olmaz o ikili şöyledir admin password ayrıca scientifici linux yüklesene bilimsel bilimsel takılırsınız sdf https://www.scientificlinux.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben teknik servisim anlamam ole linux minux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun kankut darısı bizim başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar