hozceri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, sözleşmesinin sonuna kadar görevinin başında kalacağını söylerken, Feldkamp'ın teknik danışman olduğunu da açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, sözleşmesinin sonuna kadar görevinin başında kalacağını söyledi. Skibbe ayrıca, Karl Heinz Feldkamp'ın teknik danışman olduğunu açıkladı. Skibbe, Ümit Davala ve Boekamp'un kendileriyle birlikte olmaması için üzgün olduğunu belirterek, “Benim onlarla beraber çalışma ortamım gayet iyiydi. O yüzden ikisinin de aynı şekilde mutlu olabilecekleri iş imkanı bulabilirlerse sevinirim. İkisi açısından da bu şekilde çabuk bir gelişme olacağından eminim. Burada da hazır fırsat bulmuşken ikisine de çalışma ortamımızdan dolayı teşekkür ederim” dedi. Skibbe, kendisi ile ilgili spekülasyonların sorulması üzerine de “Türkiye'de çalışan her hocanın, kendi işi ve takımına konsantre olmaları gerekiyor. Ben konsantrasyonumun başka yöne sapmasına izin vermem. Sözleşmemin bitimine kadar görevimin başındayım. Sözleşmemde tazminat maddesi de yok” ifadesini kullandı. http://www.nethaber.com/Spor/77857/Feldkamp-yine-yeniden-Galatasarayda
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 GS'de belli artık ne skibbe ne feldkamp 2 adnan yürütüyor işleri,hiçte sağlıklı değil...Teknik danışmanın görevleri tam olarak ne acaba çok merak ediyorum...İş tanımlaması ne yani...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Off inanmayın şunlara ya iki Adnan kadro kurup takt,ik veriyo olsa bu takım küme düşmemeye oynardı. Belki Fener'de Aziz veriyodur bu sene (:P) Teknik danışman diğer ülkelerde de olan bir kavram ki, yani adam Türkiye'yi ve Türk takımlarını iyi tanıyor. Belli bir futbol bilgisi ve kültürü var. Bu konularda Skibbe'ye bilgi verip öneri sunacak. Beğenirse Skibbe uygular, beğenmezse de hata yaparsa kendi problemi olur.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 geçen sene son 6 maç kala neredeydı bu adam ? ya istifa etti yada kovuldu. lig baslıyor 6. hafta sonunda scout olarak işe alınıyor. çok saçma. dun gece 6pastaki bütün yorumcuların ortak görüşü : yönetim iyice saçmaladı ...
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 66666666666666666666666666666666666666666...
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oha farkında olmadan ne kadar çok 6 kullanmışım pardon cidden :D
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 said: dun gece 6pastaki bütün yorumcuların ortak görüşü : yönetim iyice saçmaladı ... Futbol ulemaları öyle buyurmuş, demek ki bundan sonra 6 pasda ne derlerse kabul edeceğiz. Onun dışında gerçekten anlamsız, adam mı kalmadı Dünya'da yahu?
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nileppezdel said: Off inanmayın şunlara ya iki Adnan kadro kurup takt,ik veriyo olsa bu takım küme düşmemeye oynardı. Belki Fener'de Aziz veriyodur bu sene (:P) Teknik danışman diğer ülkelerde de olan bir kavram ki, yani adam Türkiye'yi ve Türk takımlarını iyi tanıyor. Belli bir futbol bilgisi ve kültürü var. Bu konularda Skibbe'ye bilgi verip öneri sunacak. Beğenirse Skibbe uygular, beğenmezse de hata yaparsa kendi problemi olur. Elbette ki 2 adnan kadro kurmuyor,ama inanılamz etki ediyorlar teknik heyete vs...2 tane yardımcı gönderiliyor td'ün haberi olmadan daha ötesi mi var?Şimdi de kafalarına göre Feldkamp'ı getiririyorlar sen sanıyor musun Skibbe sordular mı önceden...Ben hiç sanmıyorum...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 E tabii ki sormayacaklar. Adam iki tane habersiz Alman istedi muhtemelen yanına. Yusuf'u söylemediler diye başımıza gelenlere bak. Kaldı ki gidip alakasız yere takımın en iyi golcüsünü kesene yönetim müdahale eder. Formu düşük olmadıkça keyfi adam kesmelere ben yönetici olsam ben de müdahale ederim. Ne kadar doğru tartışılır ama 2 Adnan geçen sene bizi şampiyon yaptılar, hem de o halde. Yani..
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 eldar said: said: dun gece 6pastaki bütün yorumcuların ortak görüşü : yönetim iyice saçmaladı ... Futbol ulemaları öyle buyurmuş, demek ki bundan sonra 6 pasda ne derlerse kabul edeceğiz. Onun dışında gerçekten anlamsız, adam mı kalmadı Dünya'da yahu? eldar vs 6pas lol
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 6 pas sux yanlız rıdvan dışındakilerin yorumlarını ciddiye almıyorum pek kalanını komedi diye izliyorum =) Rıdvan da arada FB yanlısı yorum yapıyor ama oda aksini iddia etmiyor zaten.Seviyorum adamı.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ulahn sizde zorla bizi şampiyon yapıcaksınız hea adam gibi yönetin şu takımıda ülke puanı artsın bari
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 şuan gs fenerden daha iyi bu bi gerçek bu sene bi takım bişi yapıcaksa o da gsdir ama böyle aptal saptal haraketlerle bi yere varamaz bu türk futbol'u fenerbahçeyide italya 1. ligine atarız.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 allahım bi türk futbolu diye dolamıssınız agzınıza, her hareket turk futbolu. size ne be, kulup bizim kulup, yonetici bizim yonetici. bi yere varamayacak olan turk futbolu değil galatasaray olur.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nocom said: gs layık olduğu şekilde yönetiliyor :) çarpıtmaa aaaa :D teknik danışman ne ya harbiden wtf
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bende diyordum bu galatasaray'a nasıl dur diyeceğiz =) Saolsun yönetim ;)
unK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 unK said: kalli gs futbol aş'de danışman olacak, teknik direktör ve yardımcıları konusundaki gelişmeler de bu haftasonu netleşecek, çok sağlam kaynak =) tarih : § 10 Oct 2008, 21:51 hadi lan falan diyodunuz..
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 feldkamp muhteşem bir taktikçidir . çok da iyi yapmışlar .
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kalli nin maçları izliyip bilgi vermesinin nesi yanlış onu anlamadım ki ? cok dogru bir karar olmus bence
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 besıktasın sağlamı, fenerınde zıcoyu 5-6 hafta sonra teknık danısman olarak getırmesını dusun, ondan sonra nesı yanlıs de ıstersen :)
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kalli den biz td iken de memnun duk biz gondermedik ki adamı .. kendi gitti ki geldiğinden beri böyle bir plan vardı .. ayrıca zico ve saglam gibi tecrubesiz insanlardan bahsetmiyoruz burda.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 daha ortada fol yok yumurta yok , başladınız bok atmaya. az bekleyin öyle yorum yapın. ayrıca yönetim gayet iyi ve başkanımız gayet iyi. kadromuzda güzel.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 işte daha kotu ya, şampiyonluk mücadelesi verirken son 6 hafta kala bastı gitti adam. gs bunu nasıl kabul edebılıyor ? bu kadar mı muhtacsınız bu adama :S
Öne çıkan mesajlar