Pikachu** Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bir din hocası felsefe derslerine girebilirmi? Görüşlerinizi rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Girebilir. Çıkabilir. Keyfi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Öğretmen olarak? Hayır.Yetersiz kalır çünkü.Felsefe sadece din ile sınırlı değil.Bu arada din felsefesi ile ilgili bir konuya da bilgisi açısından katılabilir.Dinin dogmatikliği ile birşeyler anlatmaya kalkarsa felsefeden çıkar bu şahsiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 matematik hocası bile girer. garip olur ama girer. neden girmesin. Felsefe öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Din dogma olmak zorunda değil ki? Neden sadece 3 büyükleri düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 3-4 sene sonra başka derslere girmeleri de süpriz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 rahat girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Slat said: Din dogma olmak zorunda değil ki? Neden sadece 3 büyükleri düşünüyorsunuz? Din, inanc kategorisine giriyor. Inanclarin ise dogrulugu tartisilamaz. Ha spesifik bir din dogrulugunu tartismaya aciyorsa, herhangi baska bir dinle, mesela Islam'la, dogrudan cakisir. Soyle ki diger dinlerin dogrulugu bireysel acidan tartismaya acik degildir, dogrudurlar. Eger onlar dogruysa, senin dinin tartismaya acik oldugu noktada, onlarla cakisacagi icin seninkinin yanlis oldugu sonucuna varilir. Bu nedenle dinler dogmadir (diye hatirliyorum). Acik varsa girebilir; Cografya hocasinin Dunya islenirken sagdece Asya hakkinda bilgi vermesi gibi olur. Cok acik fikirliyse, icinde de kalmissa felsefe, belki diger taraflara da gecebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bizim ateist olan felsefe hocamız din dersine giriyodu mesela, çok iyiydi. 4 soru soruyodu bir tanesini bile bilseniz 95 alıyodunuz, hiç mi bilemediniz, 70 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bizim Izmir Fen'deki din hocasi (lakabi Astro Muzaffer'di) Tubitak kitaplari okuturdu bize oradan Allah'in varligini kanitlardi falan. Lise 1'de ilk sinavimizda sorulardan bir tanesi Termodinamigin ikinci ilkesine gore Allah'in varligini aciklayinizdi. Insanoglu cesit cesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 din hocam felsefe dersine girse dahi özellikle din felsefesi konusunda objektif yaklaşabileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bence de yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bence akli başinda öyle bağnaz kafali biriyse gayet iyi girer cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kadro yoksa girer.. vatandaşlık vs gibi hedere hödörö derslerine de girer.. bedene de girer "bahçede top oynayın isterseniz" falan da der. öle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bizim dincinin lakapı cin sülo felsefeden anlamaz o. niçe son peygambermiş dedm adam yok ama iyi aile babasıydı falan dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 din aslında felsefenin ilk dallarından biri öte yandan felsefe dersinde sadece din felsefesi yapılmaz gırla konu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Penthesilea said: Bizim Izmir Fen'deki din hocasi (lakabi Astro Muzaffer'di) Tubitak kitaplari okuturdu bize oradan Allah'in varligini kanitlardi falan. Lise 1'de ilk sinavimizda sorulardan bir tanesi Termodinamigin ikinci ilkesine gore Allah'in varligini aciklayinizdi. Insanoglu cesit cesit. Geçmiş olsun o ne öyle :( Tübitak kitaplarını okuyup bin yıllık davayı bitirmiş ona da helal olsun. Böyle dinciler girerse felsefe dersi onları gömer işte. Üniversitede felsefe diye ayrı bir bölüm var, din bilgisini çok aşan bir konu. Kadro sorunu yoksa herkes kendi işine bakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben lise yi normal zamanından 3 yıl gecikmeli olarak bitirdim sayısal olmama rağmen felsefe dersinden kalmıştım tek o dersim kaldı o sınavdan geçmezsem diplomayı alamıyorum normalde not ortalamam yüksek olsa bölüm nedeniyle girmeme gerek yoktu ama girmek zorundaydım. sınava giren tek kişiydim ve gözetmen din hocamızdı. adam baktı baktı bişi yapamıyorum. yuh yani dedi nası bilmezsin bu soruları dedi ve saydırdı 3 sorunun cevabını kağıdı aldı. hadi hayırlı işler dedi çıktı gitti. yani adam felsefeden çakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Felsefe dersine giriyorsa din hocası değildir ki, felsefe hocasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bizim lisede din derslerine din hocası girerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bizim lisede* din ve felsefe hocamız aynı kişiydi. hatta anadolu üniversitesinde ilahiyatta hocaydı. hatta bizim sınıf öğretmenimizdi. çok severdik, fırça bıyığı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ben ortaokuldayken ganyan merakı ile bilinen bir almancacı güzel konuşma dersine giriyordu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Penthesilea said: ...Termodinamigin ikinci ilkesine gore Allah'in varligini aciklayinizdi. lol allah askina hatirliyorsan aciklasana supermis bu, hakikaten cesit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 entropi denen mekanizmanın kendiliğinden var olması için hiçbir sebep yoktur o halde entropiyi sisteme dahil eden biri olması gerekir desek mesela :) edit: farkettim de tam harun yahya cümlesi kurmuşum. bi müracat etsem yazar kadrosunda falan boş yer var mıdır acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar