Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Quel-Thul said: iyi oldu gelmesi. türkiye sanatçı nasıl olur görsün az bu zibidiye gelene kadar türkiyede çok daha iyi sanatçılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 zeyna nın yanında karl marx var yuh ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 zevksizlik dersem zevkinize saygısızlık olur. ama beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 vy kız christinaya benzemiyo dublörü bence şarkılarda playback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 500ytl patladı kıcında ehe ehe bi de herkes kilitlenmis kimse mesaj atmıyo hacı sakır prım yaptı bu hafta hisse alsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 "bikooz" ve "çıldırın" beni soğuttu lan programdan. sonra kristina tekrar ısıttı ama. dörty ohaha aha aha ah diyen hatun bu muymuş şimdi. ayrıca çok sıkılmış gerçekten, ulan para vermeseler saniye durmam bakışları atıyor. edit: sadece 25 saniye izledim. 96k lık teklifi reddediyordu "yokhum" diyerek kristina. kurban olduum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Memeler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 buraya koymak lazımmış aslında ya. acuncağız yıkılmış. ss by Robert_Poche imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 500000 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ahahahaha ekşi sözlükte birisi kristina agülera başlığına "kutusu değil paketi merak uyandıran şarkıcıdır." yazmış. çok güldüm. he bi de utandım ya. kadın resmen "noluyo lan burda, mal mısınız kardeşim, niye tezahürat bu ne, maçta mıyız, neyse o kdaar para aldık güleyim bari" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 eee kac kazanmıs oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yüsseksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hiç frikik olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 SİTELERİ ARAŞTIRIYORUM ARKADAŞIM BULURSAM PEME ATARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 CHOK SAGOL BİRADER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 KARDEŞ BULURSAN HEMEN GÖNDER MASAYA RÜĞLOYU HAZIRLADIM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Apache said: Quel-Thul said: iyi oldu gelmesi. türkiye sanatçı nasıl olur görsün az bu zibidiye gelene kadar türkiyede çok daha iyi sanatçılar var. tabiki var ama ben popüler sanatçılar klasmanında karşılaştırıyorum, onlarda popçu dedinmi christina bizde popçu dedinmi ne tip ne ses olan eblek eblek tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yokumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tombalacılar konseri izliyo heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 videolar pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar