di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 torrent'e koyim size bisey olmasin. bu ne be. zilyon tane sey ekledim listeye, kagni gibi iniyor. leecher'dan cok seeder var sozde. hani ayar yapmayi bilmeyen, zamaninda torrent kullanmayan biri de degilim biliyosunuz az cok. bi de bi tanesi %99 da takildi kaldi, deliriyorum sabahtan beri. 20 gb silicem birazdan o %99 da takilip kalan bitmezse. torrent torrent diye yirtindiniz rapid vs torrent basliginda. alin size torrent. pehh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 l2use. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hey o başlıı ben açtım... şu anda torrent kullanıom ama bende bi sorun yokdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 inancıma hakaret edilmiş, kilitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Su download bitmesin bak nasi kitlicem ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 eregorn2 said: hey o başlıı ben açtım... şu anda torrent kullanıom ama bende bi sorun yokdur... ÇIĞŞARI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 torrent duygusal algoritmalar kullanılarak hazırlanmış bir program, ağlayana değil gönülden sevene verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çıkmam ki... sen bilemedin ben bildim... 100 puan bana... bide bakır tel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 %99'da takıldıysa re-check yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 (L) Bitti sonunda. Yine de sacma ama. 1 gb upload yapmis %99'da beklerken. Kendi kendine yapsana re-check'ini falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ABİ NASIL İNSANLARSINIZ YA RAPİD BASAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Marl0_on said: inancıma hakaret edilmiş, kilitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bilen de kullanıyo bilmeyen de, sonra yakınıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 biz fakir torrentçilerin çilesi. bağlantım iyi olsa, gidip alıcam bi repit. ama yurtta 4 mbit i 95 kişi kullanıyoruz, 3 le falan çekiyo. e doğal olarak hd film için bilgisayarı 15 gün kadar açık bırakmam gerekebiliyor. ben de öyle yapıyorum. artık mutluyum. en güzeli de ne biliyo musunuz, repitte hemen iniyo ya, kolayca ele geçirince değerini bilmiyo insan. böyle 15 gün kasaa kasaa uğraşaa uğraşaa laptop insan değerli buluyo çektiği şeyi, duygusal bağ kuruyo. mesela bi pixar kısa çizgifilm koleksiyonum var full eyçdi, açıp açıp izliyorum defalarca. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 torrent ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 torrent'e laf atmayın lehn 3 haftada the simpsons 18 sezon indirmiştim 41.6 gb ne günlerdi beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 4gb kotalıyım dagılın hadıı hadıı gormıyım buralarda sızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar