Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm bw lerden nefret ediyorum

asko

Öne çıkan mesajlar

Allah ın charmander pokemon kılıklı yanan kukuletaları hepınızın ateşını beyoğlu ıtfaıyesındekı göbeklı kıllı amcalar söndursun.

Bademcıklerı şişmiş ejderhaya dönunde elınız o dot lara gıttıkce keku keku dıe ses cıkıp bogazınızdan ateş yerıne duman cıksın emi.

O ateş çemberımıdır nedır basket potası gıbı tırıvırı balık agına benzeyen merete basan parmaklarınızda çıban cıksında klavyeye basamayın.

Iskence aletlerıne yatırıp o elınızdekı asayı ıle vucudunuzdakı tum kılları tek tek yaksınlar inş.

Allah en kısa zamanda o emek verıp kastıgınız karekterlerınız nerflenir de elinizdeki asa ile başbaşa kalırda aşk yaşarsınız.

Oh be ya söledım rahatladım.Nedır bir marauder olarak sizden cektigim.Gidin kardesşim orda ökuz gibi blackorc var atin ona az ortaya girin gerideki sorcelere atin maguslar kek onlara atin ne die marauderlere saydiriosunuz.Ye akfaya 400-500-600 kac geriye kafadan olene dek durmuo hababam cikio. yetti ya tum bw leri kınıyorum vede o gül yanaklarından öpüyorum.VE HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

BW ye op diyen abilerimiz bir onuda incelesin bakalim..

uzerimde 3 tane hot ile benden dusuk rankli eleman bana nerdeyse instant cekicek 1000 ile basliyor dot :) rank 13-16 arasi bu arada cokta yuksek degil yani..

19 rank WH de vurabildigim en yuksek dmn 700 flndi sanirim.. Yani demem sudurki BW ye gelene kadar bence chosen ve sorc lar var sirada :)

Ha bide bu doombolt un arkasindan gelen bir buyu var yine :P adini bilmiyorum yinede ikisi birlikte kullanilinca ne oluyor teamwork ile birbirlerine +dmg fln katiyorlar eralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

BW'ye OP diyen bir sorcerer olarak sunu soyleyeyim;

Sahsi kanaatimce, sorcerer'in "ait oldugu" tree, Agony tree. Cunku sorc.'un spell'leri, tactic'leri ve sinerjileri, tek target'e dmg ve grup buff'larla olusan bir defans uzerine kurulmus. (Arastiriniz: Tapping The Dark, Umbral Fury, Infernal Gift)

Bu noktada sorc.'un BW'den ustun oldugu belli bazi meziyetler var. Ornegin bu durumun ayirdinda olan ve agony giden bir sorc.'un theorycraft'ini yapalim.

Sorc'umuz rank 40 olsun ve 750 Int'e sahip olsun. Bu sorc'un 100 DM tasidigini farz edelim ve her attigini crit'ledigini varsayalim.

Shades Of Death (Target'in aldigi her dmg'da kumulatif artis saglayarak ekstra dmg veren bir debuff) ile yapilan acilisi doombolt cast'i takip ettiginde. Doombolt'un criti, ortalama bir mitigation'la birlikte 1750~, Shades Of Death ilk proc'u 100. Ardindan gelen Gloom Burst crit'i 1100 ve Shades Of Death ikinci proc'u 200. Son olarak Impending Doom crit'i 1100 ve ucuncu Shades Of Death proc'u, 300. Yani, toplamda crit'lerle birlikte, Frozen Touch proc'lamadan verilen dmg sayisi: 4500~ civarinda. Global Cooldown'lar ile birlikte bu dmg'in cast time'i: 7~ saniye. Her seyin ayni anda olusuyor oldugunu dusunmenize sebep olan vaka su: Doombolt'un projectile speed'i var, WoW'daki frostbolt ya da ne bileyim firebolt gibi. Gloomburst de tipki scorch gibi bir buyu ve projectile'i yok, cast bittigi anda dmg yaziyor, ha keza Impending Doom. Yani Doombolt tingir mingir target'a ilerlerken Gloomburst ve Impending Doom cast edildigi icin sanki o 4500~ dmg bir anda deal edilmis gibi geliyor. Bu yanlis. Bu theorycraft'la vardigimiz sonuc, sorc'un 5 saniyelik bir cooldown dongusunde ve her attigi crit olma sartiyla verdigi dps'in 650~ civarinda oldugu.

Peki, ayni sekilde BW'nin dps'i ne kadar?
Withering Heat'in 750 int'li ve full ignition giden bir BW tarafindan 550 tick'ledigini biliyoruz. Ayni sekilde Ignite da 250~ civari tick'liyor. Tabii bunun icine Boiling Blood kattigimizda da, bir +150~ daha tick ekleyebiliriz. Yani crit'siz BW dps'i, 480~. Crit'ledigini dusundugumuzde bu rakam 750~'ye yaklasiyor. Her ne kadar tek target'a odaklanip ona bir anda 4500~ dmg kusmak avantajli gozukse de, fizzle efekti de goz onune alindiginda, dot sistematiginin de kendince bir avantaji var.

Yani: dmg bazinda BW ve Sorc. arasinda cok cok buyuk bir fark yok. Onemli olan nokta bundan sonraki bakis acisi. Sorc tek target'a 650~ dps verirken, BW'nin istedigi gibi target cycle edip her onune gelene instant dot ile boyle bir dps yagdirmasi, dmg chart arasinda bir ucurum yaratiyor. O yuzden ben, BW'nin dengelenmesi gerektigini soylerken, BW'nin dmg'i dusurulsun degil, dot'lar arasinda bir cooldown olsun ya da en fazla 2 kisiye dot cycle uygulanabilsin gibi bir duzenleme bekliyorum. Bu benim sahsi fikrimdir.

Bundan ziyade, sorc'larin BW'yi kiskanmasinin temel nedeni utility'den kaynaklaniyor. BW'nin Stop, Drop and Roll gibi 3 saniyelik bir disorient'i oldugu gibi, aoe knockback'i de bulunuyor. Bundan ziyade Playing With Fire gercekten ama gercekten cok can sikici bir ozellik tasiyor. Buna bir de -resist debuff'i ekledigimiz vakit, BW tam bir "jack of all trades" class'i oluyor. Yapmadigi sey bir tek heal atmak ve taunt atip dmg yutmak. Benim en basindan beri soyledigim ve bazi forum ahalisinin "aglamak" olarak nitelendirdigi sey de bu zaten: bir class'ta -res, disorient, healing debuff varken mirror'inda olmamasi cok buyuk bir eksiklik teskil ediyor. Bunun duzelmesi lazim. Sart. Ama hal boyleyken de "doombolt cok vuruyor" demeyin lutfen, cunku baska bir olayi yok sorc'un.
Sosyal ağlarda paylaş

siz ne konusuyorsunuz ya arkadasım gidin topic acin ben cok net bir konu uzerinde duruyorum konumu bilimsel fıkralarla bogmayın.Adam dotluo hotluo ne yapıo bılmem ama hoplatıo.Benı alakadar eden bu hoplatma kısmı.Ben artık hoplamak ıstemıom.Scenarıo larda bw lere kufur yazmaktan bıktım ama onlar benı dotlamaktan bıkmadılar.

BW bw Bw bW ve tüm türevlerinden nefret eden arkadaşlar bişiler yazabılır dıgerlerı GO HOME.

Ayrıca yapıcı bır elestırı olarak gördüğüm marauder de gögüs kılı olmalı projesını desteklıyorum.

ve ben hala TUM BW lerden NEFRET EDIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye kitlenmiyor şu salak topic onu anlamadım. BW topiğimiz var, Sorc topiğimiz de var. Hayal gücünü yüksek, kendini de komik sanan bir arkadaş flame topiği açıyor ve ikinci sayfaya bile ulaşıyor, yeni "nerf buff xD" tartışmaları türüyor falan.. Gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım tartışma yapan sizsiniz benim topigimde hade sen uzaklas. ben gayet samimi şekilde icimden gelen duygulari tum bw lerin yuzune karsı sölemek istedim ne komiklik peşindeyim nede milleti kızdırmak.
burda sadece matematiksel dogrular tartisilcak diye birsey yok.isteyen bir arkadaşın duygularını oyun gözlemlerını beklentılerını ve tepkılerını dıle getırmesı icin de kullanılıyor bu forum ve bende net bir sekilde söyluyorum

tüm BW lerden NEFRET EDİYORUM.

ilgilenmiyorsan yada senin nefretin bizim aşkımızı bogamaz dıyorsan yazma her baslıga sen yazı yazıcaksın dıye bırsey yok.

Marauder oynuyorum bu arada.

[ Tepki sebebim ilk yazımda net şekilde var ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Yani: dmg bazinda BW ve Sorc. arasinda cok cok buyuk bir fark yok. Onemli olan nokta bundan sonraki bakis acisi. Sorc tek target'a 650~ dps verirken, BW'nin istedigi gibi target cycle edip her onune gelene instant dot ile boyle bir dps yagdirmasi, dmg chart arasinda bir ucurum yaratiyor. O yuzden ben, BW'nin dengelenmesi gerektigini soylerken, BW'nin dmg'i dusurulsun degil, dot'lar arasinda bir cooldown olsun ya da en fazla 2 kisiye dot cycle uygulanabilsin gibi bir duzenleme bekliyorum. Bu benim sahsi fikrimdir.

Bundan ziyade, sorc'larin BW'yi kiskanmasinin temel nedeni utility'den kaynaklaniyor. BW'nin Stop, Drop and Roll gibi 3 saniyelik bir disorient'i oldugu gibi, aoe knockback'i de bulunuyor. Bundan ziyade Playing With Fire gercekten ama gercekten cok can sikici bir ozellik tasiyor. Buna bir de -resist debuff'i ekledigimiz vakit, BW tam bir "jack of all trades" class'i oluyor. Yapmadigi sey bir tek heal atmak ve taunt atip dmg yutmak. Benim en basindan beri soyledigim ve bazi forum ahalisinin "aglamak" olarak nitelendirdigi sey de bu zaten: bir class'ta -res, disorient, healing debuff varken mirror'inda olmamasi cok buyuk bir eksiklik teskil ediyor. Bunun duzelmesi lazim. Sart. Ama hal boyleyken de "doombolt cok vuruyor" demeyin lutfen, cunku baska bir olayi yok sorc'un.

BW'nin cycle edilen dot'u ignite çünkü cooldown yok.Sorc'da birebir aynısı "Chillwind" var sanırım. Diğer detonate ve boiling blood zaten 10sn lik bir cd'a sahip.
Stop,Drop and Roll ile Knockback farklı specc. treelerde ikisi aynı anda kullanılamıyor.

BW'nin Immolation Tree'si güçlü, Sorc'un Agony.

Bunun dışında en çok yakınılan sorun utility ler BW'de daha çok bireyselken Sorc'ta daha çok gruba yönelik asıl sıkıntı da burdan kaynaklanıyor sanırım... Gerçi açıkcası Stop,Drop and Roll yerine sizdeki gibi 10s bir snare'im olmasını tercih ederdim ben çünkü genelde lag/fps yüzünden 3sn lik knockdown genelde 1-1.5sn gibi işliyor. Onun tek kötü yanı 2sn cast olması ama SDAR gibi 30sn cd yerine 10sn cd yapmışlar. Muhtemelen sizin (sorcların) Arctic'i instant cast yaparlarsa o konuda da çok fark kalmaz, hatta muhtemelen SDAR'dan daha bile op olur.
Sosyal ağlarda paylaş

asko said:
ilgilenmiyorsan yada senin nefretin bizim aşkımızı bogamaz dıyorsan yazma her baslıga sen yazı yazıcaksın dıye bırsey yok.

Marauder oynuyorum bu arada.

Ben de Marauder oynuyorum zaten. Herkes senin gibi çoluk çocuk olmadığı için, sana her negatif laf eden BW olmak zorunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

defansımız meleelere yeterlı ama sızın öle bır olayınız yok :D canımız az. bır cakıosunuz 400-600-800 arkaya kacıosun kafadan 200-400 cıkıo hababam healer yoksa ıflas.Healer olsada buyuk ıhtımal onde tank heallledıgı ıcın zaten dönup sana heal atmıo.Ölsen res leyen yok.
Marauder ın tek stılı var ortaya atılmak ölene dek tum becerılerını sergılemek vurabıldıgı kadar vurmak ve ölmek.Ne kadar sacma halbukı orda bıze calısan bw ler olmasa 2 kat fazla yasarım ıkı kat fazla fururum.
Sosyal ağlarda paylaş

Blackice said:

Stop,Drop and Roll ile Knockback farklı specc. treelerde ikisi aynı anda kullanılamıyor.

Sorc'ta hic bir spec'te yok. .)

Blackice said:

Bunun dışında en çok yakınılan sorun utility ler BW'de daha çok bireyselken Sorc'ta daha çok gruba yönelik asıl sıkıntı da burdan kaynaklanıyor sanırım...

Kesinlikle hayir. Sikinti, Mythic'in bu durumdan cok rahatsiz olup stealth nerf'i basmasindan kaynaklaniyor. Frozen Touch'in party member'lar uzerinde proclamamasinin aciklamasina hala bir aciklama getirilmis degil. Bug mi, nerf mu, bilmiyoruz.

Ayrica arctic blast gercekten cok ise yarayan bir buyu degil, en nihayetinde oyun cogunlukla ortada geciyor. Ben her sekilde BW'nin debuff ve utility'lerini tercih ederim snare'e. Bu da tercih meselesi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...