progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Kurtlar Vadisi reklam arasında filmin fragmanını geçtiler. Ne kadar komik ve kurtlar vadisini izlenebilri yapan az sayıda karakterden biri olsada filmi biraz gereksizdi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Muro kim bilmiyorumda aklıma Juno geldi nedense. Güzel filmdi yav, izlemeyen izlesin Juno yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kırk yılda bir adam gibi karakter çıkmış türk sinemasından, para kazanmak hakkı adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Devrimci testislerim yanıyor kısmı süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hiç komik gelmedi nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 komik değil zaten,çok tutulunca halka birde burdan koyalım demiş olsa gerek yapımcılar.Gider yine izler millet,kazandırır hak etmediği paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Geçenlerde "Zeynep'in Sekiz Günü"nü izliyorum, başroldeki Ali karakteri muazzam oyuncu, döktürüyo resmen. Bi araştırdım, meğer bu Muro'yu oynayan şahısmış. Pusu'da sakallı, kapkara bi adam, öbür filmde civciv sarısı kafalı, fırlama şeyin teki. Pusu'yu seyretmiyodum, ama Muro'yu mutlaka izleyecem bu herif için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 merak ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 feodal p.ştlarla mı savaşıcakmış filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 komprador uşakları gitmesin filme fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 DarKRideR said: komik değil zaten,çok tutulunca halka birde burdan koyalım demiş olsa gerek yapımcılar.Gider yine izler millet,kazandırır hak etmediği paraları.-.-' sevioz biz muroyu, komik hem bikere taam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Fragmana gülmedim ama izleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 http://www.murofilm.com lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ne kadar seviyor yapımcılarımız herşeyin bokunu çıkartmayı be. Agresif, bela, örgüt sorumlusu adam gitgide komikleşti vadide, artık 10 sahnesinden 9'u komik (veya olmaya çalışıyor) resmen. Üstüne bir de dandik senaryolu film, gerçekten süper. Reklamlara da çıksın Muro-Çeto, karakter dejenerasyonunun son adımı ne de olsa, eksik kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben kv ırak gibi bir film diye bekliyordum ama komedi filmi çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 DarKRideR said: komik değil zaten,çok tutulunca halka birde burdan koyalım demiş olsa gerek yapımcılar.Gider yine izler millet,kazandırır hak etmediği paraları. haketmediği paraları mı ? bu nasıl bir yargı anlamadım. ne kadar para hakedio o zaman bu adamlar söyler misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 polomiklere girmeyelim kafa ile girelim mi ne diyordu deme orda çok güldüm ilk duydugumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tamam çetin polemiğe girmiyorum direk adama giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 keşke şu tür filmlerden kazandıkları paralarla doğru düzgün bir film yapsalar, kv ırak çok güzel bir filmdi bence muro yuda öyle bekliyordum ama gene saçma sapan bir film geliyor malesef:( ha gene gidip izliycez orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Fragmanlardan güldüğüm tek şey CHE-TO diye anahtarlık mıdır nedir oydu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 recep ivedik gibi bi film 4-5 milyon kişi tarafından izleniosa.ve komik bulunuosa.yan yana getirince muro fazla kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 çok pardon arkadaşlar film endüstrisi sadece sizin zevkinize göre çalışmıyor. recep ivedik gibi film nedir abi, hakkaten düşünmeden yazıyorsunuz bazen. ZEVK işi bu, beğenmezsin, başkası beğenir. bunun niye polemiğini yapıyorsunuz anlamıyorum. nolacak bilmiyorum ki, salak salak felsefik, mesaj içerikli filmler sevmiyorum ben de. müzikal filmleri sevmiyorum, e nolacak? laf da atmıyorum yani seveni var demekki çekiyor adamlar. hangi film bir katkı yapmış halka, onu da anlamadım. godfather örnek olarak, kime ne katmış? ama gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında gösteriliyor. komik de değil, gayet ciddi film. bazı çizgileri anlamanız lazım, herşey sizin etrafınızda dönmüyor, sen beğenmeyince kötü olmuyor yani. hayır kapasitesiz insanlar da değilsiniz, egonuz zarar veriyor size farkında değilsiniz. sokakta görüyorum bazen, SÜREKLİ herşeyi eleştiren tipler, iki kitap okuyup siyaset kasan insanlar vs. olmuyor yani, o beğenmediğiniz inşaat amelelerinin sümüğü kadar değeri yok o düşündüklerinizin. farkına varın bence. nefret kustum, balonum patlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: çok pardon arkadaşlar film endüstrisi sadece sizin zevkinize göre çalışmıyor. recep ivedik gibi film nedir abi, hakkaten düşünmeden yazıyorsunuz bazen. ZEVK işi bu, beğenmezsin, başkası beğenir. bunun niye polemiğini yapıyorsunuz anlamıyorum. nolacak bilmiyorum ki, salak salak felsefik, mesaj içerikli filmler sevmiyorum ben de. müzikal filmleri sevmiyorum, e nolacak? laf da atmıyorum yani seveni var demekki çekiyor adamlar. hangi film bir katkı yapmış halka, onu da anlamadım. godfather örnek olarak, kime ne katmış? ama gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında gösteriliyor. komik de değil, gayet ciddi film. bazı çizgileri anlamanız lazım, herşey sizin etrafınızda dönmüyor, sen beğenmeyince kötü olmuyor yani. hayır kapasitesiz insanlar da değilsiniz, egonuz zarar veriyor size farkında değilsiniz. sokakta görüyorum bazen, SÜREKLİ herşeyi eleştiren tipler, iki kitap okuyup siyaset kasan insanlar vs. olmuyor yani, o beğenmediğiniz inşaat amelelerinin sümüğü kadar değeri yok o düşündüklerinizin. farkına varın bence. nefret kustum, balonum patlamadı. +15468462167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: o beğenmediğiniz inşaat amelelerinin sümüğü kadar değeri yok o düşündüklerinizin. Neden yazdın ki o zaman bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 baggio nolur kızma, sen kızınca çok kırıcı oluyorsun. biliyorum senle aynı fikirde olmayınca, en kötü insan benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar