Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
L4D DLC: Free on 360 & PC
February 11, 2009, 11:06 am - Alden Kroll - Press Release
February 11, 2009 — The recently announced Left 4 Dead Downloadable Content (L4D DLC) will be delivered to Xbox 360 and PC gamers free of charge.

Due for release this spring, the DLC for 2008's best-selling new game property on the PC and Xbox 360, is dubbed the L4D Survival Pack and introduces a new multiplayer game mode entitled, Survival, plus two complete campaigns for Versus Mode (Death Toll, Dead Air). A Critic's Choice Edition of the game will be heading to retail stores this spring, and will include access to all the content introduced in the L4D: Survival Pack.

Left 4 Dead is a survival action game from Valve that blends the social entertainment experience of multiplayer games such as Counter-Strike and Team Fortress with the dramatic, narrative experience made popular in single player action game classics such as the Half-Life series of games. Released in November of 2008, L4D has earned over 25 industry awards from outlets around the world.

For more information, please visit www.l4d.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu Left 4 Dead'i bir türlü beceremedim.

Benim oynadığım oyuncular mı dangalak oluyor yoksa ben mi çok beceriksizim, anlamadım.

Birkaç ay önce single oynadım. Bölümleri öğrenmek için. Easy'de. Dikkatli gidince oyun çok kolay. Botlara göre daha çok damage veriyorum, ama botlara göre daha çok health'im gidiyor, o ayrı.

Geçen gün multi denedim. Daha önceki multi deneyimim gibi yine başarısızlıkla sonuçlandı.
Daha birinci kısmı geçemiyoruz ya.
Multi için de easy ayarı seçtim. Ama sanki zombiler daha zor ölüyormuş gibi geldi.
Acaba Diablo'daki gibi oyuncu sayısına göre yaratıkların güçlendirilmesi özelliği mi var bu oyunda?

Single oynarken değişik taktikler öğrendim. Geniş zombi grubuyla karşılaşınca pipe bomb fırlatmak bunlardan biri.
Ayrıca sniperı çok güzel kullandığımı farkettim, oyunda sniperla daha başarılı oluyorum, sniper rifle tercih ediyorum bu yüzden.

Bunlara rağmen multi oynadığım zaman her defasında pata küte ölüyor millet.

Bir de easy'de oynuyorum. Hard'da nasıl oynuyorlar çok merak ediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

bone alınma ama bunu easyde geçemiyip üstüne mirror's edge çok zor diye yakınma (:

ayrıca sniper çok gereksiz bence

ayrıca easyde geçememek için baya baya yeni başlamış olması lazım grubun fps oynamaya, kesin biyerde bi yanlış yapıyosunuz.
çok yavaş ilerliyosanız mesela büyük hata. hafif tempolu ve birbirine yakın gidip deneyin.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sadece extreme mod da zor o kadar. Onu yapamıyorum dersen tamam anlarım. Easy biraz abes kaçmış :)
Bide fazla hasar alıyorum demişsin. Sağ click i ne kadar kullanıyorsun bu önemli :) Hasar almanla dipçik kullanman ters orantılı :) köşeye sıkıştığında 50 tane bile zombie gelse hasar almadan savuşturabiliyorsun hepsini. en azından diğerlerin yardıma gelmek için vakitleri oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:
oyun sadece extreme mod da zor o kadar. Onu yapamıyorum dersen tamam anlarım. Easy biraz abes kaçmış

okunmadı sanırım o bölüm.
easy solo yapınca kolay geldiğini, ama grupla easy yapmaya kalkınca çok zor olduğunu söyledim.

ha easy grupla size çok kolay geliyorsa, gelin left 4 dead'e beklerim. gruba katılırsınız, bitiririz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...