Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen Misin Fincanda Çay Getiren?

Theridone

Öne çıkan mesajlar

Bardak yerine fincanda çay gelmesine kızan polislerin dövdüğü genç yoğun bakımda... Kartal'da bir kafede bardak yerine fincanda çay gelmesine kızan sivil polis ve arkadaşları kafe sahibi Serhat Eyüpoğlu'nu döverek hastanelik etti. Beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma kaldırılan Eyüpoğlu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Eyüpoğlu'nun işlettiği kafeye, geçtiğimiz cumartesi günü kız arkadaşıyla birlikte gelen sivil polis, siparişinin yanlış geldiğini öne sürerek, hesabı ödemeden kafeden ayrılmak istedi.

Kafe sahibi Eyüpoğlu'yla tartışarak olay yerinden ayrılan polis, bir süre sonra yanına arkadaşlarını da alarak geri döndü. Polisler kafenin mutfağına soktukları Eyüpoğlu'nu öldüresiye dövdü. Sivil polislerin olay yerinden ayrılmasından sonra babası tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Eyüpoğlu'nun beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Baba Yılmaz Eyüpoğlu, saldırgan polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.

'KAFASINDA TELSİZ PARÇALANDI'

Eyüpoğlu'nun kardeşi Ebru Eyüpoğlu ise olayı şöyle anlattı: “Ne hesap ödeyeceğim, biz senden bardak çay istedik, sen bize fincan getirdin ödemiyorum demiş. Kafa atmış, o sırada ‘polisim' demiş. Silahı çıkartıp masanın üzerine yatırıp, kafasına dayamış. Arkadaşlardan bir tanesi atlamış, uzaklaştırmış. Sonra 6-7 kişi gelmişler, kafenin kapılarını kapamışlar, abimi mutfağa götürmüşler. Abimin kafasına telsiz vurmuşlar, telsiz parçalanmış, yerden toplamışlar. Sonra abimi yere yatırıp kafasına basmaya başlamışlar, zaten beyin zarlarının hepsi ezilmiş, kafatası çatlamış.”

EMNİYET: SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ise polislerin Eyüpoğlu'nu dövdüğü yönündeki iddialar yalanlandı. Açıklamada, olay yerine giden polislerin birbirinden şikâyetçi olan kafe sahibi ve polisi hastaneye götürdükleri belirtilerek, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

http://haber.mynet.com/sayfali/yasam/Polisten-akilalmaz-vahset-/15Ekim2008/X1224067004656/3
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kendınden olanları koruyup kollayan gerı kalanlara ıse kan kusturan devlet kurumu ne olacak bence bosuna vergı verıyoruz polısler ıcın su ana hıcbır ısıme yaramadılar hatta kostek oldular anca 1 mayısta ınsan joplasınlar hastaneye gaz bombası atsınlar bıyerde bomba patladımı vukuat oldumu cınayet ıslendımı soygun oldumu anca sonradan gıdıp olay yerı ıncelesınler
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün arabayla giderken birden bi araba sağa çek dedi sivil bi araba.
çektik her neyse içinden 50 60 yaşlarında bi amcamız indi.
polis rozeti gibi bişi gösterdi. ehliyet istedi arabayı kullanan arkadaştan ruhsatı felan. verdi oda. plakaya baktı kontrol etti aldı gidiyo ehliyet ruhsatı bişi demeden. indik arabadan napıyosun felan derken adam agresifleşti.
bildiğin küfür ediyo. adam gibi araba kullanın lan felan diye.
arabayı ben kullanmıyomda yaptığımız hatada trafik lambası yeşilken birden sarı yandı bizde ordan 60 70 arası geçerken yavaşlamamız imkansız frene bassak arkadaki bize geçircek sarıydı tam geçerken kırmızı oldu felan. olay buydu
adam bize küfür ediyo bi agresif. dedim "sen trafik polisimisin alıyosun ruhsatı felan. trafik polisi bile olsan cezanı yazar geçersin" dedim. adam bana il emniyet müdürüyüm dedi. ben içimden has oldum böyle bi ama yinede bu kadar agresif olmaması lazım bende agresifimde karşıdaki biraz rütbeli olunca zor oluyo ashgdfasd.
her neyse adam el koyucam diyo kapıyı kapatıcak arabasının binip gidicek izin vermedim. "çek lan o elini" dedi. çekmem ya dedim kes cezanı ver ehliyeti ruhsatı dedim. adam koltuğun altından jop çıkardı vurucak bana resmen. bende bi kaç laf söyledim ne agresifleşiyon lan felan bağırdım jopu çıkarınca insan gibi konuş halledelim işimizi jop mop noluyo dedim. o sırada indi arabadan elinde jopla karşı şeritte trafik polisleri geliyo. verdi ehliyeti ruhsatı onlara söyledi böyle böyle.
trafik polisleride aynen şu şekilde "sittiredin manyak piskopatı dedi" aslında ceza bile yazmamda size dedi şimdi kontrol eder yazdıkmı yazmadıkmı diye başımız belaya girer dedi. 55 milyonluk en yollusundan ceza yazdı gönderdi.
anlamadığım olay polis olunca insanlara rahat bi şekilde küfür edip onlara azarlamak yada dövmek mi lazım oluyo. herkes polis olsun o zmn ahsgd
Sosyal ağlarda paylaş

evet özürden sonra da über olmuş cidden. sabah sendika org da okudum kan beynime sıçradı. elimje silah versinler fırsatım olsun, gözümün kırpmam vururum şu celalettin cerrah ı ve dönüp arkama bile bakmam (yaşar usta hesaabı). abi istanbul da her halt bu herifin yüzünden. tam bi faşo, acaip kolluyo işkencecileri falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Eziklik veya kişiliksiz olmak sonradan kazanılan bir özellik değil yanılmıyorsam.
Bu olayı işleyen polis sıfatlı mahlukta bu sınıflandırmada değerlendirilebilir.
Bir arkadaşımın da söylediği gibi; "bardakta getirmeniz mümkün mü?" yahut "ben bardakta istemiştim" demekle kimsenin ağzı eskimez.
Böyle insanları cezalandırma sistemi farklı olmalı.
Küçükken anlatılan bir fıkra vardı bilmem hatırlar mısınız?

"Küçük çocuk bok ve çamurdan bir heykel yapar..."

...vesaire.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...