tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 size iyi oyunlar o zaman , günde 1-2 saat oyun oynayabiliyorum , onu da bebeler gelip bana polislik yapıcak diye harcıyamam açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dark_ranger olarak girdim. hadi galactica gibi gezelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ben Seyhhulud olarak oyuna girdim.3 4 gun once.Kaldimi burdan oynamaya devam eden birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ben de tekrar deniycem şansımı :) umarım bu sefer acemilik hatalarına düşmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kress Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Beyler, rp serverda karakteri olanlar, discovery gc forumunda Kress e pm atsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Arkadaşlar; Bu freelancer ın kurulu olduğu klasörün içinde müzikleri var bu oyunun wma formatındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Birileri onu bana bir zahmet zipleyip, rapidshare vs. ye upload edebilir mii? :D:D cidden çok lazım Müziklerin torrentlerini aradım, hepsi ölmüş. Oyunu da bulamadım hiç bi yerden install etmek için... Gerçekten yapabilirseniz çok makbule geçer. Hayır dualarımdan işleriniz ras gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Var mı devam eden? Ben Kishiro|Tsurumi olarak devam ediyorum New Berlin - Kyushu hattında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 MrMarvelous said: Arkadaşlar; Bu freelancer ın kurulu olduğu klasörün içinde müzikleri var bu oyunun wma formatındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Birileri onu bana bir zahmet zipleyip, rapidshare vs. ye upload edebilir mii? :D:D cidden çok lazım Müziklerin torrentlerini aradım, hepsi ölmüş. Oyunu da bulamadım hiç bi yerden install etmek için... Gerçekten yapabilirseniz çok makbule geçer. Hayır dualarımdan işleriniz ras gider :D muzik rapidshare (note: free olduğundan max 10 kere indirilibiliyor) Crossfire olarak oynamaya başladım Ticaretle para kasıyom şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 evet gençler, an itibariyle buna tekrar sarmış durumdayız. şu anda kadroda Ben, Grimnax ve Methral mevcut. APB 'nin kirli sokaklarına adalet getirmekten sıkılanları Sirius'un ucu bucağı olmayan sistemler zincirine bekliyoruz. Discovery Mod'u kısaca özetlemek gerekirse, Freelancer'ın en geniş kapsamlı modu, oyunu inanılmaz büyütüyor (gemi türleri-sistemler vs.) çok uzun zamandır var ve hala fazlasıyla aktif (250 kişilik sunucusu var ve sürekli en az 100 kişi online, öğlen-akşam saatleri 200 kişi civarı), yani uzayda UO beyler. Haydi kapın geminizi gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 elimden tutarsanız oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 valla biz de çabalıyoruz işte yeni başladık, şu anda 3 tane frighter aldık, trade yapıcaz para için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Tamam siz para kasadurun. Ben 1 aya falan gelirim. Finaller bitsin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 filomuzun düşük rütbeli elemanı olup emirlerimizi uygulamayı kabul edersen ekonomik olarak belki destekte bulunuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 3-4 gün sonra ankaraya dönünce gelirim belki. se4rver nasıl deneyimlerinizi anlatın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 standart.. bi kişi bi 6-8 saat trade kasıyor sonra tüm takıma freighter diziyor. sonra takımca trade runlar yapılır capital ship alınıyor. bugün uo ya başlasak nası 1 haftada 7x oluruz o kıvamda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu oyun yüzünden eve onlineyi başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sonra ne umdum ne buldum oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ben de aynı umutla gittim bir cacık bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lag durumu nasıl, en son bi girdiğimde gecikme vardı epey, bide zordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 mahoolmez said: bu oyun yüzünden eve onlineyi başladım aynı durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi eve online ile freelancer ayrı kafalar. tek ortak yanları uzay sci-fi'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 E pati ad ve serverı yok mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gençler ilk postta yazan server mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 oyunu buldum arşivden şimdi kurcam, kesin yüklenmesi gereken bi modlar falan var mı, soracıma bi high res packı var mı? hardware update modu, Freelancer Quickfix Patch var bide, bunlar discovery server ile uyumlu şeyler mi? bide pvp durumu nası böle hiç bulaşmadan istediğimiz gibi oynayabiliyor muyuz ticaret falan lay lay lom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar