Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freelancer Discovery Server

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar;

Bu freelancer ın kurulu olduğu klasörün içinde müzikleri var bu oyunun wma formatındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Birileri onu bana bir zahmet zipleyip, rapidshare vs. ye upload edebilir mii? :D:D

cidden çok lazım

Müziklerin torrentlerini aradım, hepsi ölmüş. Oyunu da bulamadım hiç bi yerden install etmek için...

Gerçekten yapabilirseniz çok makbule geçer. Hayır dualarımdan işleriniz ras gider :D
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Arkadaşlar;

Bu freelancer ın kurulu olduğu klasörün içinde müzikleri var bu oyunun wma formatındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Birileri onu bana bir zahmet zipleyip, rapidshare vs. ye upload edebilir mii? :D:D

cidden çok lazım

Müziklerin torrentlerini aradım, hepsi ölmüş. Oyunu da bulamadım hiç bi yerden install etmek için...

Gerçekten yapabilirseniz çok makbule geçer. Hayır dualarımdan işleriniz ras gider :D

muzik rapidshare (note: free olduğundan max 10 kere indirilibiliyor)

Crossfire olarak oynamaya başladım Ticaretle para kasıyom şuanda
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
evet gençler, an itibariyle buna tekrar sarmış durumdayız. şu anda kadroda Ben, Grimnax ve Methral mevcut. APB 'nin kirli sokaklarına adalet getirmekten sıkılanları Sirius'un ucu bucağı olmayan sistemler zincirine bekliyoruz.

Discovery Mod'u kısaca özetlemek gerekirse, Freelancer'ın en geniş kapsamlı modu, oyunu inanılmaz büyütüyor (gemi türleri-sistemler vs.) çok uzun zamandır var ve hala fazlasıyla aktif (250 kişilik sunucusu var ve sürekli en az 100 kişi online, öğlen-akşam saatleri 200 kişi civarı), yani uzayda UO beyler. Haydi kapın geminizi gogogogo
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oyunu buldum arşivden şimdi kurcam,

kesin yüklenmesi gereken bi modlar falan var mı, soracıma bi high res packı var mı?

hardware update modu, Freelancer Quickfix Patch var bide, bunlar discovery server ile uyumlu şeyler mi?

bide pvp durumu nası böle hiç bulaşmadan istediğimiz gibi oynayabiliyor muyuz ticaret falan lay lay lom?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...