DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben de yeteri kadar eğlenemediği için eğlenebilen insanlara gıcık olan insanları hiç sevmem mesela. biz orada boktan eğlencemizi yaşarız, köşede birileri "ıyy çocuk bunlar" "ay pis bunlar" diyip durur, umrumda olmaz. ha ama rock barda sedat peker dansı yapan adama ben de gülerim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Rock barda böle bi şey yapan adam ya ortamı iyi bilmiyodur yada harbiden öyle eğlenmeyi seviyodur. Bana görede emo stilleri - rock - metal stilleri komiğime gidiyo ama karışmıyorm herkez ne yaparsa yapsın yani. Bencede karışmayın birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cehennem Evet adamım, Cehennem evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu nasıl rezillik ya teknoyu anladım da kopkop dansını nasıl yapar zavallı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Marmariste Koskoca Rock Bar yazan yerde volume son ses türkü çaldını gördüm daha ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Dark_Soul said: Marmariste Koskoca Rock Bar yazan yerde volume son ses türkü çaldını gördüm daha ötesi yok Bende böyle sahil gazinomsu biyerde araya nightfall karıştığını gördüm playlistin. Hoş değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ateş topu yapmak nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bende pogo yapan sebzeleri anlamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 videomu koyarsanız bozuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 killing in the name of çalarken kafa sallayacağına üçyüs beşyüs yapsın adamlar hacı. daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?73,3153397,page=1 Bkz Bonus Videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kalıp olmayın ya. isteyen istediği gibi dans eder şarkı söyler giyinir zıplar hoplar. benmerkezcilikten kurtulun artık. adam onları yaparken yüzü gülüyor mu? e kime ne o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sana zarar vermedikten sonra istedigi gibi eglenebilirler nolcakki yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 GwindonSurion said: siz nasıl insanlarsınız ya kökünüz kurusun yok böyle bir saçmalık killing in the name of çalıyor mesela herkes kafa sallıyor bu tipler kafalarında ters şapka alev topu yapıyolar of ya of Burda GwindonSurion banlanmazsa kimse bana forum kuralları okuyun demesin. öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzik fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor.. evet sinirlendim. tekrardan. şurda GwindonSurion banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Offf off gwindon bari ateş topu nasıl yapılır gösterde konu gene tartışmaya dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://img183.imageshack.us/img183/8126/3jw1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu anı mı bekliyordunuz eheh ^_^ Teşekkürler efendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 herkesin eglencesi farklı herkes baksın dalgasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 isteyn istedigini yapar,yapanlar dısında da kimseyi ilgilendirmez. bölesine gülüp geçersin ama alakalı alakasız her şarkıda anlamsız ve ritmsiz kendini kafa sallamaya şartlamış sözümona rockcı metalcilerden farkları yok çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Aket-Atum said: Burda GwindonSurion banlanmazsa kimse bana forum kuralları okuyun demesin. öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzik fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor.. evet sinirlendim. komik geliyo bana evet kendi çapımda da dalga geçerim dışarda benimle dalga geçenler de vardır ben de burda düşüncelerimi paylaşıyorum konu dışındaki düşünceler de kişisel olamaz mı? evet ben club dansı yapmıyorum diye entelim dedim süperim dedim onlara da öküz dedim herkes o örnek değildi zaten ben rage dinliyorum tiyatroya gidiyorum tiyatroyu alkışlamadan çıkmıyorum herkes beni sevsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 30 kusur kayfa konusulmusu var o konunun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Aket-Atum said: Burda GwindonSurion banlanmazsa kimse bana forum kuralları okuyun demesin. öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzik fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor.. evet sinirlendim. tekrardan. şurda GwindonSurion banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin. Greeny said: şurda XXXXX banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin. öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzikal fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor.. evet sinirlendim. tekrardan. şurda XXXXX banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin. Dejavu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ohahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ban şakşakçılığı is the cancer that is killing paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Raincloud said: Folkçu olmak lazım bu devirde adamların derdi günü yoik and sing mis gibi barbar insanlar =) folkculara barbar demiyelim lutfen, aliniyoruz. son derece uygar insanlar oldugumuz icin folk muzuk yapiyoriz. folklor hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar