Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock barda tekno, kopkop vs. dansı yapanlar

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

ben de yeteri kadar eğlenemediği için eğlenebilen insanlara gıcık olan insanları hiç sevmem mesela. biz orada boktan eğlencemizi yaşarız, köşede birileri "ıyy çocuk bunlar" "ay pis bunlar" diyip durur, umrumda olmaz. ha ama rock barda sedat peker dansı yapan adama ben de gülerim o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
siz nasıl insanlarsınız ya kökünüz kurusun yok böyle bir saçmalık killing in the name of çalıyor mesela herkes kafa sallıyor bu tipler kafalarında ters şapka alev topu yapıyolar of ya of

Burda GwindonSurion banlanmazsa kimse bana forum kuralları okuyun demesin.

öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzik fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor..

evet sinirlendim.

tekrardan.

şurda GwindonSurion banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzik fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor..

evet sinirlendim.

komik geliyo bana evet kendi çapımda da dalga geçerim dışarda benimle dalga geçenler de vardır ben de burda düşüncelerimi paylaşıyorum konu dışındaki düşünceler de kişisel olamaz mı?

evet ben club dansı yapmıyorum diye entelim dedim süperim dedim onlara da öküz dedim herkes o örnek değildi zaten ben rage dinliyorum tiyatroya gidiyorum tiyatroyu alkışlamadan çıkmıyorum herkes beni sevsin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

evet sinirlendim.

tekrardan.

şurda GwindonSurion banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin.

Greeny said:
şurda XXXXX banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin.

öküzse öküz, entelim diye geçinme sende allahını seversen. aferim sana müzikal fln, ama forumdan kimse seninle ilgilenmiyor..

evet sinirlendim.

tekrardan.

şurda XXXXX banlanmassa, kimse gelip bana forum kuralları okuyun demesin.

Dejavu :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...