Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ya dünden beri antibiyotik kullanıyorum da alkol alırsak noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pek bişi olmuo ama almaman daha iyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Finkel said: pek bişi olmuo ama almaman daha iyi=) neden işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 durumuna gore degisiyor, zehirlenme riski var. ama bir sey yapmasada antibiyotikin ise yaramasini engelliyor alkol. dolayisiyla tadaviyi ele almis aliyorsun. sabret icme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 başın dötünden çıkıo ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 said: The effects of combining antibiotics and alcohol can vary, depending on the specific antibiotic. Alcohol doesn't diminish the effectiveness of most antibiotics. However, antibiotics and alcohol can cause similar side effects, such as stomach upset, dizziness and drowsiness. When you combine antibiotics and alcohol, these side effects may increase. A few antibiotics — such as metronidazole (Flagyl), tinidazole (Tindamax) and trimethoprim-sulfamethoxazole (Bactrim) — should not be mixed with alcohol because this may result in a more severe reaction. Drinking any amount of alcohol with these medications can result in side effects such as flushing, headache, nausea and vomiting, rapid heart rate, and shortness of breath. Keep in mind that some cold medicines and mouthwashes also contain alcohol. So check the label and avoid such products while taking these antibiotics. Rarely, alcohol can reduce the effectiveness of certain antibiotics — such as doxycycline (Vibramycin, Doryx) — which means a higher dose may be required to achieve the same treatment benefit. Keep in mind that alcohol can reduce your energy and delay how quickly you recover from illness. So, it may be best to avoid alcohol tabii internetten sağlık bilgisi alma (paticikten bile :)) eğer doktorun alma dediyse alma. emin değilsen alma. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Soyle bir site var: www.google.com oraya bisey yazinca cevabi geliyor. sekil 1a: said: Antibiotics and alcohol Everyone has heard about the common myth conception that alcohol should never be taken with antibiotics arose. Even so, it's well known that alcohol can interact quite nastily with a small number of modern drugs potentially causing * nausea, * vomiting, * convulsions, * abdominal cramps, * headaches, * fast heart rate and * Flushing. But these few interactions are well known to both medical doctors and pharmacists. Mind you, alcohol can put an extra load on your liver and immune system and impair your judgment, liberate aggressive tendencies, reduce your energy state. Only few classes of antibiotics should be avoided when drinking alcohol. It is necessary to completely avoid drinking when taking the following antibiotics: * Metronidazole – the side-effects include flushing, breathlessness, headache, increased or irregular heart rate, low blood pressure, nausea and vomiting. * Tinidazole is chemically similar to metronidazole and so may cause the same reaction * furazolidone (Furoxone), * griseofulvin (Grisactin), * Antimalarial Quinacrine (Atabrine)… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tüh bactrim almıştım ben içemicez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben de agir tedavi oluyorum kulak enfeksiyonu yuzunden, salak gibi bira ictim 2-3 saat once simdi carpintidan uyuyamiyorum, nedeni anlasildi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kulak işte ya rezil bişi... peki redbull içsek bişi oluyormu amfetamin falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 benm arkadaş yaptı bu olayı. msn den kzıın tekiyle konusuodu bulustular vs. kız o kadar çirkindi ki 1 şişe votka içmesi gerekti arkadaşın kızı güzel görebilmesi için. ertesi gün küçük dili büyük dili kadar olmustu. hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ya bu konu vardı sanki daha önce acıklamıştım ben .. antibiyotik alınmaz diye bişey yok .sadece emilimini yavaşlatır alkol ilacın etkisini azalatır .. bide karaciğer katili oldugu için alkol karaciğer de metobolizma olan ilaçlarla aynı anda kullanılmamalıdır .. karaciğer yetmezliğine bile yol açma olasılıgı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 noyan gec bu doktorum ayaklarini. antibiyotik alacak kadar vahimse durumun niye alkol alip daha da yorasin ki bunyeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 herkes senin kadar bilinçli olamıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sadece çarpıntı yaptı bende şimdiye kadar ciddi. Alkol ile arada sırada hafif mide ağrısı yaptığı da oldu bazen. edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Esh said: noyan gec bu doktorum ayaklarini. antibiyotik alacak kadar vahimse durumun niye alkol alip daha da yorasin ki bunyeni? kanka keşke herkes durumu vahimken antibiyotik alsa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu alkol alma ihtiyaci nedir? ilac kullaniyosun iste, bitene kadar icme zikkimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?20,3554140,3580361#msg-3580361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 alkolün yanında bide apranax 550 alırsan hiçbişi olmaz >:D< şaka yaptım şaka, sebebin olmayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Antibiyotiği vodkayla içtim bi kere bi şey olmuyo inan :) Ama bünyeden bünyeye deişir yani :( alkolten etkilenme olayı falan ama 6-7 saat sonra içersen alkolü bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 antibiyotik içtikten sonra alkol alırsan ilaç işe yaramaz. ama ağrı kesicilerle falan ciddi sorunlara yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok abi alkol alırsan, antibiyotiğin içindeki gudikler yüzünden hıbısal semptomlar görülebilir. çok tehlikeli. alkol alacaksan da bira iç; atın ölümü arpadan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bi topik başlığını görüp ilk kez sevindim , konuyu açan arkadaşa teşekkürler. (antibiyotiğimi almayı unutmuştum) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 içmeyin oğlum antibiyotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar