khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ivy said: ayrıca boyanan bütün arkadaşların yüzünde gece ayarlı flaş patladı ama uyanan olmadı.. ben uyandım bi ara ama böyle birşey yaptığınızı nerden bileyim :) bagırıyodum sessiz olun lan diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi eyez bizdendi, neden boyayaylim ki. hayvan slyin suratina osurdu, E DAHA NAPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Noyanh said: kanka 1 gece öncede uyumamıstım hiç sadece yolda gelirken arabada uyudugum üstüne içincede .. sızmışım . ah eyez ah uyandırmıcaktın gizem i ki inkitamımı alabilcektim . butun sabah elimde kalemle bi fırsat kolladım ama kader işte :P alırım ben intikamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tamam neyse kimin kustugu gerceinee dönelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kitana said: mangalı çeken yokmu mangala zaman olmadi valla dürüm soyledik ABI DURUM BILE VARDI YA daha nasi bi bulusma olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 walla en ağır uyuyan sensin gibi duruyo resimlerden kusup sızmış olmayasın=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dory said: abi eyez bizdendi, neden boyayaylim ki. hayvan slyin suratina osurdu, E DAHA NAPSIN dasdasdasd offf en mükemmel şeylerden biriydi bi de önce iki saat yalandı hayvan hazırlık yaptı. sonra senin benim ossonun ve slyin tepkiler süperdi ahaha off mal mal sırıtıyorum ekran karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dela ile sly bi araya gelmediği sürece eksiklik vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 29 dürüm 4 lahmacun 3 absolut 2 chivas 1 jack 1 coni volkır 2 binboa 3 tekila 2 büyük vodka 8x6 efes bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende diyorum adamlar neden cıplak uyuyor niye uyanmamışlar hararet fazla bedenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ayrıca,EV MÜKEMMELDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben fazla icemedim milleti takip etmekten xD paso azmonun bardaktan otlandim lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://img116.imageshack.us/img116/518/tarzancanln8.jpg diğer baslikta kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben de hiç içmedim paso su içtik gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 saygı resimleri hep zegnanın makinada sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ahahah fotolar harika.Kaç kişiydiniz bu arada?Baya şey içmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 herkes üstsüz yatmış, ekmek niye montla yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi cunku ekmege surekli bi yazis oldu. yazis derken, osso, cons zegna falan. yani soyunsaydi asla kurtaramazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 20 den fazlaydık. Buluşma değildi zaten partiydi resmen eksiksiz. Gece bizim yattığımız yerin fotoları da gelse, saygı ve kelime fotoları da gelse, çok fazla eksik var şu anda yani, gecenin sonununun fotoğrafları bunlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cons said: 29 dürüm 4 lahmacun 3 absolut 2 chivas 1 jack 1 coni volkır 2 binboa 3 tekila 2 büyük vodka 8x6 efes bitti. YUH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 haha ivy başarılı çalışma hepsi malak gibiymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 khala said: http://img116.imageshack.us/img116/518/tarzancanln8.jpg diğer baslikta kalmis ahuahua abı bu ne ya, sly mı bu :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 camis gibi uyumussunuz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar