aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 adam bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Nefr said: Viktor said: manyak herif lorduma saygisizlik yapma yersin kafana solucanli kalkani =P ahahahahahahah güldüm. p.s. yersin gerçekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 biritish e bozugum ben 3 cipi istedim lordum plz dedim vermedi pintik begendigim yerden konusucam tabe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 En azından parasını yemeyi bilen birine vermişiz aylık ödemelerimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 denizde kum adamda para heralde ya... dönüşte karşılayalım kendisini lortum 1k pilis diyelim, verir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Guard zone'dan çıkartıp keseriz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hiç gerek yok. toplaşıyoruz şimdi, 3 kalvası yedimi kafasına yatar direk. sora res pls res pls diye stratosferde gezinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bir anda kafamda adamı nasıl lootlayabileceğimiz konusunda onlarca fikir döndü :/ Yeni bir ultima online çıksın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 uzayda geçsin ama plx at yerine interceptorlara binelim, castle yerine mothershiplerimiz olsun. EMP büyülerimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Oynaya oynaya en sonunda adama uzaya bile yolladik ne diyeyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu arada sabah haberlerinde gördüm. 10 gün kalacağı istasyonun ana tuvaleti sorun çıkarmaya başlamış. Soyuz aracında yedek tuvalet varmış ancak ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamayacağı düşünülüyormuş. O kadar laf ettik ki adama nazar değmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bokunda bogulur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ahahahahaha yeni üs satın alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar