wiski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kız arkadaşımla girdiğim ve kaybettiğim bir iddia sonucu elceazlarımla bişey yapmam gerek fakat herhangi bir fikir gelmedi aklıma.Bende paticiklerime sorayım dedim.Sizce ne yapabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 pasta yap, bi de viski falan al yanına beraber yiyin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bere atkı ör:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 viski yap pastaneden pasta al,ama bi onceki daha kolasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kisisele topic acabilirsin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 doktor ötger den hazır puding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 resim çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 maket gemi yap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 modelleme yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 portakal sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ginaly said: modelleme yap. molekül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 şimdik bi resim gul güzel böyle aşk temalı olsun sonra bunun etrafları kes sonra yak etraflarını ortalarını sarı sarı olsun sonra artık resim boyutu kadar şeffaf kagıtlar varya arkasına öüne yapıştır sonra resim tam ortasında kalsın sonra kagıtları köşelerinden yuvarla direk böyle pipet yardımı ile de yapabilirsin 4 tane yap bunları resme çerçeve olarak kullanıcaksın sonrada işte yaptıktan sonra kısa kenarları o şeffafa yapıştır sonrada uzun tarafıda direk üstüne sonra 10 tane ataçı birbirine geçir duvara asılma hesabı köşelerden yapıştır tam ortadanda duvara as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 CaNNi said: doktor ötger den hazır puding(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Abi böyle bir sürü renkli mum al bir de içi boş şarap şişesi al. Sonra o mumları şişenin üstüne erit çok güzel oluyor. İstersen şişenin içine kum koy vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 cerebralis said: bere atkı ör:P benim eski kız arkadaş hazır atkı almıştı sağ tarafına kendi sol tarafıma benim japonca baş harflerimizi örmüştü hala kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 odevini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Romario said: Abi böyle bir sürü renkli mum al bir de içi boş şarap şişesi al. Sonra o mumları şişenin üstüne erit çok güzel oluyor. İstersen şişenin içine kum koy vs. +15 veya wow oyna lvl70 karakter yap sonra git ona hediye al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Şişenin üstünde mum eritince nasıl oluyor ki? Fikir hoşuma gitti, kopya çekmek istiyorum ama nasıl birşey olur tam gözümde canlandıramadım. Foto falan olsa iyi olurdu aslında =/ Ehi ilginç bir fikirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Kanka sevgili durumundan bahsediyoruz sanırım burada viski,pasta,kokulu mektuplar falan işi çözmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 şişenin üzerine mum damlatma eski bi yöntemdir çok toz tutar.. yarın derya baykalı izle yırtık çorap,kullanılmayan el bezi,tuvalet kağıdı,vs vs den bişiler yapar mutlaka,öğren uygula :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bi defter al sağ alt köşeye resim çiz her sayfaya çiz ve sayfaları hızlıca değiştirdiğinde çizgi film gibi olsun. çizeceğin şeyde bi cocuk bi kızı öpüyo böle şirince bişey olsun. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Çiçeklerden taç yap =) Hoş bahara daha war ama bulursun biryerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 wiski yap fıçıla 7 sene sonra verirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 slickers said: cerebralis said: bere atkı ör:P benim eski kız arkadaş hazır atkı almıştı sağ tarafına kendi sol tarafıma benim japonca baş harflerimizi örmüştü hala kullanıyorum :) bu fikri çalıyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 nuki said: wiski yap fıçıla 7 sene sonra verirsin :D aa çok zekice 7 seneyi garantiye alıosun hem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar