metinyap Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 mümkünse diablo tarzı olsun BEYOND DİVİNİTY hariç olsun[signature][hline]§M€¤T¤@N§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinyap Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yeni olsun[signature][hline]§M€¤T¤@N§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Lionheart mı? Torba getirin kusucam[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lionheartmı aa evet ben bitiriyim o oyunu bi 3-4 aydır oynuyorum arada açıp sanırım sonuna geldim :) bu arada icewind dale 2 oynamadıysan tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 diablo tarzi? rpg? obarey :-O[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ice wind dale bir süre sonra sıkıyo aslında yaa adı gibi çok soğuk :) Hiç canlılık yok ve rpg gibi değilde, daha tek düze geliyor bana...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bir zamanlar evil islands oynardım ben çok güzeldi o da aah ah.. :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Baldurs Gate 1-2 ve Icewind Dale 1-2 diablo tarzı rpg değildir bu arada.Diablo hack'n slashdir.Şimdilerde bir tek Sacred sanırım hack'n slash.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 beyond divinity hariç olsun dediğin beğenmediğinden mi? yoksa oynadığından mı? ondan önce serinin ilk oyunu divine divinity var onu öneririm eğer oynadığındansa. yakın tarihlerden başka iyi hack&slash bilmiyorum.. (sacred'ı denemedim) biraz eski olan throne of darkness var bir de, diablo 2'ye oynanış ve estetik olarak en yaklaşabildiğini gördüm hack&slash. zaten diablo 1'de çalışmış bazı kişiler yapmış, hem de japon mitolojisinde geçiyor, skeleton samurayları ki büyücüleriyle patlatıyorsun filan.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 metinyap ortalığı nox diye inletiyoruz abi diablo tarzı tek eksiği town portal yok görevler ile chapter alıyorsun eğlenceli fakat sana tavsiyem demosunu izle :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ulan gaza geldim nox oynıyım bari biraz.. :lol:[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 nox da çok güzeldir ama arkadaş eski olmasın demiş diye, ben de garanti veririm nox'u beğeneceğini. keşke ikincisi yapılacak olsa..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Kesinlikle Nox ! Grafikleri bugünkü oyunlarla aynı seviyede, yüksek çözünürlüğe çıkabiliyor senaryo kurgu atmosfer grafik ses herşey çok iyi Diablo'nun en iyi alternatifi tek kötü yanı eski olması.. bulmak sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 divine divinity çoğu kişi sevmedi ama ben deli gibi oynuyordum bir sıralar kesin oynanmalı arşivde kalsın en azından oda oyun[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben dungeon siege i de severdim. noldu o oyuna yaw?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sacred.[signature][hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 diablo ve rpg?? diablo 1 rpg ye benzese de 2 nin alakası yok katıksız hack'n slash eğer rpg istiyorsan bg2 fallout2 kotor ps:torment nwn vampire the masquerade redemption amaa eğer hack'n slash istiyorsan sacred, blade & sword gibi dandirik oyunlarla idare ediceksin. (sacred güzel demeyin berserk'e girerim walla)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: baal-razor, 27 Nisan 2004 14:55 tarihinde demiş ki: sacred. kesinlikle katiliyorum ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: arcane, 27 Nisan 2004 00:23 tarihinde demiş ki: Kesinlikle Nox ! Grafikleri bugünkü oyunlarla aynı seviyede, yüksek çözünürlüğe çıkabiliyor senaryo kurgu atmosfer grafik ses herşey çok iyi Diablo'nun en iyi alternatifi tek kötü yanı eski olması.. bulmak sorun olabilir +1 en güzel özelliği 3 tane senaryo olması.. mesela diablo'da amazonla başka , barbarianla başka questler yaptıgını ama aynı dünyada geçtiğini düşün.. buradada ayrı karakterlerle (wizard, conjurer, warrior) farklı senaryolar oynuyorsun.. hatta wizard'la warriora karşı oynuyorsun onların şehrine ajan olarak giriyorsun vs.. şiddetle öneririm çok eğlencelidir..[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! [Bu mesaj Black1ce tarafından 27 Nisan 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Eğer öğrenciysen noxu tavsiye etmem... Notlarını düşürebilirsin[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Temple plate elementel evil, nwn hotu multi veya bazı modülleri varki nwnnin hasta olursun öyle bir dünyaki onun bir sitesini bulim sana bak çok dua edersin birde,nox+1 diablo diğerlerini boşver bencem yada hbeni sarmadı diim[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ahanda rpg yi az frpye kaçurmuşum herhal artık uykusuzluğa ver.Doğrusu diabloda yazmuşum neysem naptıımı bilmiyom ben :)[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 haa doğru vampire vardı fallot kotor flms onlar dehşet klassik diyem söylemedim heleki vampire ben hastası olmuştum yane aman he oyna[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Baldur's Gate 1 en kralıdır :)) superdir ahh ahh hatırlarım Drizzt i kesmek icin nasil kasmishtim yarım saat :))[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 harbiden. pek diabloya benzemese de sistemin kaldırırsa Kotoru oyna oynamadıysan cidden sıkı bi oyun.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar