Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hay annesini ya

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:
şimdi bi arkadaşın kontörü yoktu bana sevgilisine seni seviyorum diye mesaj attırttı ben de onu yanlışlıkla yazıştığım kıza attım ne o.O diye bi cevap geldi direk daha yanlış attım demeden sonra ya ben arkadaşa şey falan derken kıvırıyorum sandı hıı kıvır moduna girdi falan öyle paylaşim dedim önceden de sevgilimle fantaazi mesajımı yanlışlıkla babaaneme atmıştım hemen aradım babane sana benden mesaj gelirse tüm paran gider dedim açmamış gittiğimde ağlıyodu param gidecek diye sdgşojnsd hemen silip kıvırmıştım da şimdi böyle bi olay yaşadım neyse sizi seviyorum

sen hayatta çapkınlık yapamazsın
o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

aahahah supermis =)

ben de geçen gün ders programımı soran arkadasa math200 yazdım yolladım ama h2 de geyik icin kullandıgım meme yazan diye bi smiley vardı. Sonucta matMEME00 diye bisi yollamıstım kıza. sonrasında hehuehe smiley gitmis fln dedim de o gulmemisti:D

baska arkadasımda yazdıgı kızla olan konusmalarını guya bana okutucak fikir isticek. msnden konusmaları gene kıza atıyo ustune de yorum yapıyodu. abiiğ sence bunu diince ne dedi sence sole sole yapsam mı gibisinden

ahahaha. ama hiçbiri babane olayı gibi degil. NO1
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
bu vesileyle açıl kıza, ya benimsin ya da kafanı duvara sürterim de, tehdit et

kıvılcım çıkar diye eklemeyi unutma, çok etkili.

Zaten işe yaramazsa taktik belli. Kafasına odunu geçiricen sora saçından süriycen eve.

Ne varsa atalarımızda var. Delikanlı adam öyle yapar, şimdiki gibi concon işi yavşamaymış yazmaymış seviyorummuş falan iyice kılıbık oldunuz yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Saeros said:

Zaten işe yaramazsa taktik belli. Kafasına odunu geçiricen sora saçından süriycen eve.

Ne varsa atalarımızda var. Delikanlı adam öyle yapar, şimdiki gibi concon işi yavşamaymış yazmaymış seviyorummuş falan iyice kılıbık oldunuz yahu.

+1 eheh
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
Rewendor said:
Saeros said:

+1 eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...