Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 İki seçeneği var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ya sev ya da terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yabadabadu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sparkcaster said: legendary... wait for it... dary diyordu adam. yarim saat once izledim, spark dogru hatirliyor legendary...wait for it....dary diyor eleman babaanne vakasi sahaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 tüm paran gider ne ya sfdsdfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Nefr said: Sparkcaster said: legendary... wait for it... dary diyordu adam. yarim saat once izledim, spark dogru hatirliyor legendary...wait for it....dary diyor eleman babaanne vakasi sahaneymis dogru ben de hatrladm smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben hiç komik bi durum olarak düşünmemiştim de ahah babaanemin o anki sinirlenişini falan aklıma getirdim de komikmiş sdfsdfdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aheaHAEHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 İlk mesajdaki babaanne olayı, diziye secondary karakter olarak katılan rolün diğerlerini bastırıp dizinin izlenme sebebi olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence SEVİYORUM ULAN! SEVMEK SUÇSA BEN SUÇLUYUM! die mesaj at. geyiğe bağlamış olursun, hem belki manita da yaparsın =) gerçi artık tavsiye vermek için geç. bi dahakine artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 " Pardon öteki kıza atıcağıma sana atmışım " diyebilirsin. Daha çok odak noktası olursun kız milletinin böyle şeyler hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 GwindonSurion said: şimdi bi arkadaşın kontörü yoktu bana sevgilisine seni seviyorum diye mesaj attırttı ben de onu yanlışlıkla yazıştığım kıza attım ne o.O diye bi cevap geldi direk daha yanlış attım demeden sonra ya ben arkadaşa şey falan derken kıvırıyorum sandı hıı kıvır moduna girdi falan öyle paylaşim dedim önceden de sevgilimle fantaazi mesajımı yanlışlıkla babaaneme atmıştım hemen aradım babane sana benden mesaj gelirse tüm paran gider dedim açmamış gittiğimde ağlıyodu param gidecek diye sdgşojnsd hemen silip kıvırmıştım da şimdi böyle bi olay yaşadım neyse sizi seviyorum sen hayatta çapkınlık yapamazsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ahahah iyiymiş babanne (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben niye eğlenemedim babaanne olayında lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 euhaeuhuaeuha babaanne olayı koparttı benim hödük bi arkadaşımda bi arkadaşına 'kız yiyişmek için çıktığımı anladı galiba' diye mesaj yazıyo gidiyo mesajı yanlışlıkla kıza atıyo...ne denir ki buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Nefr said: Sparkcaster said: legendary... wait for it... dary diyordu adam. yarim saat once izledim, spark dogru hatirliyor legendary...wait for it....dary diyor eleman ya saçmalama ya legend...wait for it...dary diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aahahah supermis =) ben de geçen gün ders programımı soran arkadasa math200 yazdım yolladım ama h2 de geyik icin kullandıgım meme yazan diye bi smiley vardı. Sonucta matMEME00 diye bisi yollamıstım kıza. sonrasında hehuehe smiley gitmis fln dedim de o gulmemisti:D baska arkadasımda yazdıgı kızla olan konusmalarını guya bana okutucak fikir isticek. msnden konusmaları gene kıza atıyo ustune de yorum yapıyodu. abiiğ sence bunu diince ne dedi sence sole sole yapsam mı gibisinden ahahaha. ama hiçbiri babane olayı gibi degil. NO1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Saeros said: bu vesileyle açıl kıza, ya benimsin ya da kafanı duvara sürterim de, tehdit et kıvılcım çıkar diye eklemeyi unutma, çok etkili. Zaten işe yaramazsa taktik belli. Kafasına odunu geçiricen sora saçından süriycen eve. Ne varsa atalarımızda var. Delikanlı adam öyle yapar, şimdiki gibi concon işi yavşamaymış yazmaymış seviyorummuş falan iyice kılıbık oldunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ahah=) babane candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Rewendor said: Saeros said: bu vesileyle açıl kıza, ya benimsin ya da kafanı duvara sürterim de, tehdit et kıvılcım çıkar diye eklemeyi unutma, çok etkili. Zaten işe yaramazsa taktik belli. Kafasına odunu geçiricen sora saçından süriycen eve. Ne varsa atalarımızda var. Delikanlı adam öyle yapar, şimdiki gibi concon işi yavşamaymış yazmaymış seviyorummuş falan iyice kılıbık oldunuz yahu. +1 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Marl0_on said: ben niye eğlenemedim babaanne olayında lan. okuycaksın ege :D ps: Penth terazine tıkladım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Abi babanne ya ahahahhaaa :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Roflcopter hak etmis bu thread :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dzkldtkselodgpdöoğgödsoğfksdoğkrwqrwqlerwqrwrdsafds arkadaş yazdı de klasiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dunno said: Rewendor said: Saeros said: bu vesileyle açıl kıza, ya benimsin ya da kafanı duvara sürterim de, tehdit et kıvılcım çıkar diye eklemeyi unutma, çok etkili. Zaten işe yaramazsa taktik belli. Kafasına odunu geçiricen sora saçından süriycen eve. Ne varsa atalarımızda var. Delikanlı adam öyle yapar, şimdiki gibi concon işi yavşamaymış yazmaymış seviyorummuş falan iyice kılıbık oldunuz yahu. +1 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar