GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şimdi bi arkadaşın kontörü yoktu bana sevgilisine seni seviyorum diye mesaj attırttı ben de onu yanlışlıkla yazıştığım kıza attım ne o.O diye bi cevap geldi direk daha yanlış attım demeden sonra ya ben arkadaşa şey falan derken kıvırıyorum sandı hıı kıvır moduna girdi falan öyle paylaşim dedim önceden de sevgilimle fantaazi mesajımı yanlışlıkla babaaneme atmıştım hemen aradım babane sana benden mesaj gelirse tüm paran gider dedim açmamış gittiğimde ağlıyodu param gidecek diye sdgşojnsd hemen silip kıvırmıştım da şimdi böyle bi olay yaşadım neyse sizi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi babanne olayi efsaneymis ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 offf öldüm bittim babane olayına muhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA PARAN GİDER NE ??!?!:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 babanne olayında harbiden efsane yazmışın haha ben öyle riskli isimlerin başına bazen Z,Y harfi falan koyuyorum ki onlara mesaj atmak için bilinçli bir şekilde listenin sonuna gitmek zorunda kalayım yoksa el alışkanlığından ya da kaymasından başka insanlara feci mesajlar gidebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Babaanne çok iyiymiş la ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 babaanne olayıo legendary :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 of yazık ya =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Plabla said: ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 CthuLhu said: Plabla said: ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor. bi bolumde barny kendine yeni bi wingman aradıgında gerzek bi adam bulmustu ona hayran olan. o anlamayıp legen wait for it legendary diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 legendary... wait for it... dary diyordu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 HADSUHFSUDAHUSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 CthuLhu said: Plabla said: ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor. ben barneyin legendarysini yapmadımki o ted yerine bulduğu ona hayran olan wingmaninkini yaptım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben de oyle yapmis olicaini dusunduum icin o ornegi acikladim bilmeyen halka. kıza ne soylenebilir acaba bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahahahah babanne kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Oha babanne olayı travmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu vesileyle açıl kıza, ya benimsin ya da kafanı duvara sürterim de, tehdit et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eet cikar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 çok ayıp ama çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ya seni severim yada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sarhos ayagina yatsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kizla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahah benimde başıma gelmişti böle bişi neyseki samimi olduğum bi elemana yollamıştımda açıklaması kolay oldu. kıza açıklamayada kalksan kıvırdığnı düşünür her türlü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar