GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şimdi bi arkadaşın kontörü yoktu bana sevgilisine seni seviyorum diye mesaj attırttı ben de onu yanlışlıkla yazıştığım kıza attım ne o.O diye bi cevap geldi direk daha yanlış attım demeden sonra ya ben arkadaşa şey falan derken kıvırıyorum sandı hıı kıvır moduna girdi falan öyle paylaşim dedim önceden de sevgilimle fantaazi mesajımı yanlışlıkla babaaneme atmıştım hemen aradım babane sana benden mesaj gelirse tüm paran gider dedim açmamış gittiğimde ağlıyodu param gidecek diye sdgşojnsd hemen silip kıvırmıştım da şimdi böyle bi olay yaşadım neyse sizi seviyorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi babanne olayi efsaneymis ya ahahahaha
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 offf öldüm bittim babane olayına muhahahahaha
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA PARAN GİDER NE ??!?!:D:D
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 babanne olayında harbiden efsane yazmışın haha ben öyle riskli isimlerin başına bazen Z,Y harfi falan koyuyorum ki onlara mesaj atmak için bilinçli bir şekilde listenin sonuna gitmek zorunda kalayım yoksa el alışkanlığından ya da kaymasından başka insanlara feci mesajlar gidebiliyor
Plabla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Plabla said: ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor.
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 CthuLhu said: Plabla said: ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor. bi bolumde barny kendine yeni bi wingman aradıgında gerzek bi adam bulmustu ona hayran olan. o anlamayıp legen wait for it legendary diyodu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 legendary... wait for it... dary diyordu adam.
Plabla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 CthuLhu said: Plabla said: ahaha babane olayı legen .... wait for it ... LEGENDARY legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor. ben barneyin legendarysini yapmadımki o ted yerine bulduğu ona hayran olan wingmaninkini yaptım ama :D
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben de oyle yapmis olicaini dusunduum icin o ornegi acikladim bilmeyen halka. kıza ne soylenebilir acaba bu durumda
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu vesileyle açıl kıza, ya benimsin ya da kafanı duvara sürterim de, tehdit et
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahah benimde başıma gelmişti böle bişi neyseki samimi olduğum bi elemana yollamıştımda açıklaması kolay oldu. kıza açıklamayada kalksan kıvırdığnı düşünür her türlü gg
Öne çıkan mesajlar