Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hay annesini ya

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

şimdi bi arkadaşın kontörü yoktu bana sevgilisine seni seviyorum diye mesaj attırttı ben de onu yanlışlıkla yazıştığım kıza attım ne o.O diye bi cevap geldi direk daha yanlış attım demeden sonra ya ben arkadaşa şey falan derken kıvırıyorum sandı hıı kıvır moduna girdi falan öyle paylaşim dedim önceden de sevgilimle fantaazi mesajımı yanlışlıkla babaaneme atmıştım hemen aradım babane sana benden mesaj gelirse tüm paran gider dedim açmamış gittiğimde ağlıyodu param gidecek diye sdgşojnsd hemen silip kıvırmıştım da şimdi böyle bi olay yaşadım neyse sizi seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

babanne olayında harbiden efsane yazmışın haha

ben öyle riskli isimlerin başına bazen Z,Y harfi falan koyuyorum ki onlara mesaj atmak için bilinçli bir şekilde listenin sonuna gitmek zorunda kalayım yoksa el alışkanlığından ya da kaymasından başka insanlara feci mesajlar gidebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
Plabla said:
ahaha babane olayı

legen .... wait for it ... LEGENDARY

legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor.

bi bolumde barny kendine yeni bi wingman aradıgında gerzek bi adam bulmustu ona hayran olan.
o anlamayıp legen wait for it legendary diyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
Plabla said:
ahaha babane olayı

legen .... wait for it ... LEGENDARY

legen .... wait for it ... dary olacak o,sonra arada dary..LEGENDARY diye biter ama legen diyip sonra tekrar legen olmuyor.

ben barneyin legendarysini yapmadımki o ted yerine bulduğu ona hayran olan wingmaninkini yaptım ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...