Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şu an 2. sınıfta olduğumu düşünürsek ben bitirene kadar banko bu yasa çıkar. holey be! shopiing list : mitsubishi lancer evo 9 lego millennium falcon 5 telli yeni bir gitar quadcore işlemcili yepsyeni bi pc deathchargerlı bir wow accountu ... çıksın şu yasa lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Daha min 6 senen var. Az bekle bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o kadar sene varken gelip geçici şeylerin hayali, vah vahhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hayaller olmadan bitmez o seneler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 butunnn duunyaa bunaa inaansaa biirr inannssaa hayaat baayra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben ceo olcam 14k yı bir haftada kazancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Zeppelin said: şu an 2. sınıfta olduğumu düşünürsek ben bitirene kadar banko bu yasa çıkar. holey be! shopiing list : mitsubishi lancer evo 9 lego millennium falcon 5 telli yeni bir gitar quadcore işlemcili yepsyeni bi pc deathchargerlı bir wow accountu ... çıksın şu yasa lütfen ya Lancer Evo'yla işe gidersin anca, çift gün nöbetten sonra da gitarına sarılıp uyursun. WoW account'u zaten en fazla dekorasyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Yaparlar 14k doktor maaşı 2 gün sonra milletvekili maaşını yaparlar 99k. Paranın değeri düşer bölece zamların hiçbir önemi kalmaz...(yüzeyselci yaklaşım budur!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Aket-Atum said: Buraya yazılacak ilk "haketmiyoalr ki!1111" mesajını heyecanla bekliyorum. Doktora parayı haketmiyo diyecek adam ölsün zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Devilmanta said: İngilterede bir doktor senede 85k pound kazanıyor ve Michael Moore'un son belgeseli Sicko'yu izleyeniniz varsa ordaki sadece pratisyen doktorluk yapan adamın nasıl 500k poundluk bir triplex villada oturduğunu ve audi kullandığını görürdünüz... Bizim doktorlar az bile kazanıyor 85K pound yaklaşık 150k Dolar oda yaklaşık 225k YTL ohyş böyle bişey gerçekse liseyi tekrar fen olarak okurum ve bu sefer derste çalışırım doktor olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bi tuhaflık var bu işte inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Okuyup doktor olmak varmış 450-600 lira maaş nerde 14k nerde oyoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 14k bence çok ağır yalan ama şöle 5-6 k rahat hak ediyolarki bu kadar doktor var hastane yok önce hastane yapsınlar ya :). Ama abi 14k Ülkede kim kazanıyo ya?. 1000 tane doktor olsa zaten gg durum . Olmaz öle bi şey zannetmiyorum. Hani olmasını istermiyim doktorlara saygımız varda adam tam mesai kafayı yer bide üstte arkadaşların dediği gibi gel geç diye çatır çatır hasta yollarlar sonra ölümler artar falan filan. Yetişemez bence doktor . 14k nın zaten büyük bi kısmınıda muhtemelen kendi sağlığına harcar alırsada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 capul said: Yavaş olsun 14k nerden alıyoruz 14k, bize de versinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o diilde özelde çalışan doktorlar 14k kazanabiliyo mu bi fikriniz var mı? yani özel hastanelerde 20k kazansada devlette 14k çok zor gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 doktor alıyor ztn 14k'dan fazla su an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 14k goldu bi ayda zor kasarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Fin said: doktor alıyor ztn 14k'dan fazla su an sdf Hangi doktor? Hemen saldırmayın emek sahiplerine. Doktor deyince direk Doç. ları profları anlıyorsun sen galiba. Bunun pratisyeni, asistanı , uzmanı var. Benim eşim asistan doktor. 1 ay gecesi gündüzüne karışıyor, hastalarının tmaamı bilinçsiz yatıyor, her türlü pis durumla uğraşıyor, afedersin bokuyla sidiğiyle, bir de öküz hasta yakınlarının "Maaşını ben veriyorum" gibi gerçeklerden ve medeniyetten uzak, hastir kelimesini sonuna kadar hakeden laflarıyla karşılaşıyor. Kaç para alıyor? 1200 YTL Performans alıyor mu? 3 geriden 600 YTL. Toplam 1800 YTL o da performans ödenirse. 6 sene oku, 5 senelik uzmanlığın 3 senesini bitir, durum yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 diş doktorları çok feci para kazanıyor zaten. geçen gittim bir kanal tedavisi 180 ytl ktnxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Zeppelin said: şu an 2. sınıfta olduğumu düşünürsek ben bitirene kadar banko bu yasa çıkar. holey be! shopiing list : mitsubishi lancer evo 9 lego millennium falcon 5 telli yeni bir gitar quadcore işlemcili yepsyeni bi pc deathchargerlı bir wow accountu ... çıksın şu yasa lütfen ya sen daha 2 inci sınıfsın diye olayın farkında deilsin sanırım 14 k para kazanabilmen için devlet hastanesinde .. olabilcek en işlek bölümde calısıyor olman lazım ayrıca en cok hasta gelen hastanelerden biri olması lazım bide bunun üstüne ayda 45 gün calısman gerekiyor .. yok öle 14k falan para . benim bu sene bitiyor okul asistanlıgı istedimm yeri kazanırsam ki kazanması öss falan gibi kolay deil zor oldukca 4-5k arası alcam başlarken ii tabi ama orayı kazanmam gercekten den zor ortalama bir asistan maası 2-3k arası uzman doktor da 5-6k alıyor . ama eger tam gün yasası olmayıp hem özel hem devlet te calısırsa özel de cok daha fazla para kazanma imkanı var tam gün yasasının tek amacı hastaneleri boşaltıp yabancı doktor toplıyabilmekdir . Dünyada bir ilk olarak kendi egitim sisteminden gecmiyen insanlara milletinin saglıgını emanet etmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kardeşime boş yere doktor ol demiyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 aquila said: 14k goldu bi ayda zor kasarsin. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Noyanh said: 14 k kanka naber=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Görevi gereği insan hayatı ile ilgilenen bir meslek için bence gayet güzel bir maaş. Keşke senelerdir böyle olsaydı. Hanımmm koş kızları doktor yapıcaz bak paranın gözüne vuracaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 paranın dibine vurabilmek kadar o parayı yiyebilmekte bir mevzu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar