Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doktor maaşları 14K lira oluyor

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

şu an 2. sınıfta olduğumu düşünürsek ben bitirene kadar banko bu yasa çıkar. holey be!

shopiing list :
mitsubishi lancer evo 9
lego millennium falcon
5 telli yeni bir gitar
quadcore işlemcili yepsyeni bi pc
deathchargerlı bir wow accountu
...

çıksın şu yasa lütfen ya
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin said:
şu an 2. sınıfta olduğumu düşünürsek ben bitirene kadar banko bu yasa çıkar. holey be!

shopiing list :
mitsubishi lancer evo 9
lego millennium falcon
5 telli yeni bir gitar
...

çıksın şu yasa lütfen ya

Lancer Evo'yla işe gidersin anca, çift gün nöbetten sonra da gitarına sarılıp uyursun. WoW account'u zaten en fazla dekorasyon olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:
İngilterede bir doktor senede 85k pound kazanıyor ve Michael Moore'un son belgeseli Sicko'yu izleyeniniz varsa ordaki sadece pratisyen doktorluk yapan adamın nasıl 500k poundluk bir triplex villada oturduğunu ve audi kullandığını görürdünüz... Bizim doktorlar az bile kazanıyor
85K pound yaklaşık 150k Dolar oda yaklaşık 225k YTL

ohyş

böyle bişey gerçekse liseyi tekrar fen olarak okurum ve bu sefer derste çalışırım doktor olurum
Sosyal ağlarda paylaş

14k bence çok ağır yalan ama şöle 5-6 k rahat hak ediyolarki bu kadar doktor var hastane yok önce hastane yapsınlar ya :). Ama abi 14k Ülkede kim kazanıyo ya?. 1000 tane doktor olsa zaten gg durum . Olmaz öle bi şey zannetmiyorum. Hani olmasını istermiyim doktorlara saygımız varda adam tam mesai kafayı yer bide üstte arkadaşların dediği gibi gel geç diye çatır çatır hasta yollarlar sonra ölümler artar falan filan. Yetişemez bence doktor . 14k nın zaten büyük bi kısmınıda muhtemelen kendi sağlığına harcar alırsada =)
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:
doktor alıyor ztn 14k'dan fazla su an
sdf

Hangi doktor? Hemen saldırmayın emek sahiplerine.

Doktor deyince direk Doç. ları profları anlıyorsun sen galiba.

Bunun pratisyeni, asistanı , uzmanı var.

Benim eşim asistan doktor. 1 ay gecesi gündüzüne karışıyor, hastalarının tmaamı bilinçsiz yatıyor, her türlü pis durumla uğraşıyor, afedersin bokuyla sidiğiyle, bir de öküz hasta yakınlarının "Maaşını ben veriyorum" gibi gerçeklerden ve medeniyetten uzak, hastir kelimesini sonuna kadar hakeden laflarıyla karşılaşıyor. Kaç para alıyor?

1200 YTL

Performans alıyor mu? 3 geriden 600 YTL.

Toplam 1800 YTL o da performans ödenirse.

6 sene oku, 5 senelik uzmanlığın 3 senesini bitir, durum yukarıda.
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin said:

shopiing list :
mitsubishi lancer evo 9
lego millennium falcon
5 telli yeni bir gitar
...

çıksın şu yasa lütfen ya

sen daha 2 inci sınıfsın diye olayın farkında deilsin sanırım
14 k para kazanabilmen için devlet hastanesinde ..
olabilcek en işlek bölümde calısıyor olman lazım ayrıca en cok hasta gelen hastanelerden biri olması lazım
bide bunun üstüne ayda 45 gün calısman gerekiyor ..
yok öle 14k falan para .

benim bu sene bitiyor okul asistanlıgı istedimm yeri kazanırsam ki kazanması öss falan gibi kolay deil zor oldukca
4-5k arası alcam başlarken ii tabi ama orayı kazanmam gercekten den zor
ortalama bir asistan maası 2-3k arası
uzman doktor da 5-6k alıyor .
ama eger tam gün yasası olmayıp hem özel hem devlet te calısırsa
özel de cok daha fazla para kazanma imkanı var

tam gün yasasının tek amacı hastaneleri boşaltıp yabancı doktor toplıyabilmekdir . Dünyada bir ilk olarak kendi egitim sisteminden gecmiyen insanlara milletinin saglıgını emanet etmek .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...