nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Anket yapalım "teröriste şerefsiz demek hakaret sayılmalı mı? Ban sebebi midir?" ve "Alkışlamadan çıkanlara piç demek küfür sayılmalı mıdır? Ban sebebi midir?" diye. Bence Zegna haklı çıkar çoğunluk oylarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Fedaykinin gitmesi üzücü tabi de, çook ciddiye alıyorsunuz forumu. Ben patiyi baya severim forum olarak özel yeri var kapansa içim sıkılır vs. Da bu kadar kişiselleştirmeye ne gerek var internet burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aman tanrım... istersen zegnanın arkadaşlarıyla fedaykının arkadaşları kapışsın, doven admin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 İnsanlar oyuncuların selamlamasını beklemedi diye böyle tepki gösterilmez. Aşırı ve çirkin. Moderasyon da haklı. Ha başkaları küfür ediyor ve yaptırım uygulanmıyosa onlara da uygulanamsı lazım. Ama bunun için çekip gitmeye gerek yok. Ben de bişeye sinilensem, sakinleşmeden böyle bi post atıp banlansam, bi ay sonra geri gelir, daha dikkatli olmaya çalışırım. İnsanlık ahli, herkes hata yapar. Konusmadan duramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 neyse yukarda yazdım zaten tekrar yazmama gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Saat 00.00 yani yeni gün yeni başlık yeni olaylar edit : benim saat 3 dakika geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cuce said: aman tanrım... istersen zegnanın arkadaşlarıyla fedaykının arkadaşları kapışsın, doven admin olsun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cuce said: aman tanrım... istersen zegnanın arkadaşlarıyla fedaykının arkadaşları kapışsın, doven admin olsun Abi geneli rahatsız etme konusundan bahsediyorum. Genel forumun çoğunluğudur bence. O açıdan dedim Zegna haklı çıkar diye. Yani çoğunluk teröriste şerefsiz denmesinden rahatsız değilse fakat diğerlerine piç denmesinden rahatsızsa o zaman Zegna geneli rahatsız etmeden küfretmiş demektir. Ki böyle küfürler de hakkaten çoğu zaman olay olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kurallar coğunluğun keyfine gore koyulmaz. Küfür yasaksa, bunun bir sebebi var, coğunluk terorirstlere küfür etmek istiyo diye teroristlere küfür etmek serbest olucak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 üzücü bütün bunlar. can sıkıcı. insana ooof mu çektirsin ööeeh mi dedirtsin belli olmayan konular. hoşçakal fedaykinciğim. sen gidersin adın kalır, dostlar seni hatırlar. zira dostlar her şeyi hatırlıyor. gazı kaçmış gazoz benzetmesine +rep vererek huzurlarınızdan ayrılıyorum sayın forumseverler. paticiğin damına -kiremit- koyup üstünde tepinmeye devam edin ki evrenin en saygıdeğer kurallarından entropi yutsun hepimizi. kaçınılmazsa tadını çıkar demiş atalarımız. encoy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 neyse gereksiz bişey yazmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 nileppezdel said: Anket yapalım "teröriste şerefsiz demek hakaret sayılmalı mı? Ban sebebi midir?" ve "Alkışlamadan çıkanlara piç demek küfür sayılmalı mıdır? Ban sebebi midir?" diye. Bence Zegna haklı çıkar çoğunluk oylarıyla.. Sorun bu degil. sorun terör başlığı altında yardıra yardıra küfür edebiliyorken başka bir başlıkta küfür yasaklanıyor. Ya her yerde yasak olmalı, ya her yerde serbest olmalı. Burdan çıkacak cevap bir başka sorunu doğuruyor. Normal user küfür ederse banlanır, yetkili küfür ederse hayat devam eder. Böyle mi olmalı? İlk sorun o konuların içeriğiyle alakalı değil, dolayısıyla başlıklarla yapılacak anket asıl kastedilen fikirle örtüşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cuce said: Kurallar coğunluğun keyfine gore koyulmaz. Küfür yasaksa, bunun bir sebebi var, coğunluk terorirstlere küfür etmek istiyo diye teroristlere küfür etmek serbest olucak değil. Hiç küfür olmadan bu kadar insanın konuşabilmesi çok zor bence bu ülkede. Sefa pezevengi lafını da hiç rahatsız edici bulmam mesela. Yada dediğim gibi bir hayat kadınının çocuğuna oç demek küfür müdür? Bana doktor çocuğu denmesiyle aynı şey midir? Küfür görmeyi sevmem aslında burada, o başlıktan da gayet rahatsız oldum, ama fedaykinin gitmesine üzgünüm. Bunlarla beraber ufak dozlarda küfür kullanımının hakaret olmadığı takdirde serbest olmasından yanayım. Ki öyle gibi görünüyor burada. PKK'lıya şerefsiz demeyi de hakaret olarak algılamam mümkün değildir. Kurallarda da dendiği gibi bu ülkeyle iligli bu kadar hassas konularda insiyatif kullanılabiliyor. Adam da kullanmış. İyi de kullanmış. Kuralları koyan kaç tane yönetici var dünyada kendine de uygulayan? Bunu da düşün de o kadar üstün liderler bile uyguşlamazken bizim mütevazı adminlerimizin yada modlarımızın uygulamasını beklemenin ne kadar doğru olduğunu tekrar düşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 insanlar objektif olmak için yaratılmış varlıklar değil pek. nasıl bir kural sistemi koyarsan koy bir olay çıkacak ve forumun tadı kaçacaktır. Konu ayrımı yapmadan küfür yasağı koyarsan bu sefer teroriste küfür eden adamın küfürlerini sildiğinde "bi teroristleri korumadığımız kalmıştı zaten" tarzı nesnel bir yorum yapacaktır. Zor yani, öte yandan bazı temel kurallar belirleyip gerisini insanların karşılıklı anlaşmasına ve anlayışına bıraksak daha güzel olurdu. Karşındaki insan eğer yaptığı bir davranışını eleştiren kişilerle olgun ve sakin bir şekilde tartışıyorsa bence ortada moderatörlerin ve adminlerin girmesini gerektiren bir durum yoktur. Ha belki konu başlığı editlenir genel kurallar çerçevesinde ama insanlar kendi arasında anlaştıysa sorun yoktur. Ben o "piç" sözünü şikayet eden birileri varsa onların samimiyetine inanmıyorum çünkü fedaykin konu içersinde kendine yöneltilen eleştirilere üyeleri rahatsız edecek tarzda cevaplar vermedi. Yaptırımlar üyeler arasındaki anlaşmazlıklar doğal süreç içersinde çözülemediği zaman uygulanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Teröriste pek tabii küfür edilebilir.Herşey serbest olmalı hatta.Post u şikayet eden banlanmalı. Aynı şekilde o görgüsüzce hareketi yapanlarada edilmelidir küfür onlarda kültür teröristidir.İstanbulun teröristleridir , toplumun teröristleridir.Atış serbest olmalı. Benim anlamadığım şey Forum genelide bu zihniyetteyken neden bunun tartışması yapılıyor? Emniyet şeridinden gidende bir tiyatrodan çıkan da. Hepsine gayette giydirilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 reöröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ardeth harika yazdın gerçekten, belirtmek istedim. Ben içerikten çok zaten başlıkta küfür bulunmasından rahatsız oldum. Sitenin imajı kötü oluyo direk Piçler yazısı görününce başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF05A79F75456518CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 şikayet edenlerin isimlerini versinler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 forumda küfür yasaksa, pkk'lıya da edilmesin. bunun ortası yok, küfür yasak diyorsan ona da etmeyeceksin. pkk'lıya küfür edilmesin demiyorum yani ben kendim de ederim günlük hayatta, ama bu forumda küfür yasaksa admin de etmeyecek, normal üye de etmeyecek arkadaş. belki o tiyatrodaki adamlar benim gözümde bir pkk'lıyla aynı değerde? o zaman bu bana adama küfür etme hakkı verir mi? sizin görüşünüze göre vermesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 @ardeth: şappi kardeşim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bLackcha0s said: Teröriste pek tabii küfür edilebilir.Herşey serbest olmalı hatta.Post u şikayet eden banlanmalı. Aynı şekilde o görgüsüzce hareketi yapanlarada edilmelidir küfür onlarda kültür teröristidir.İstanbulun teröristleridir , toplumun teröristleridir.Atış serbest olmalı. Benim anlamadığım şey Forum genelide bu zihniyetteyken neden bunun tartışması yapılıyor? Emniyet şeridinden gidende bir tiyatrodan çıkan da. Hepsine gayette giydirilebilinir. PrudenT said: forumda küfür yasaksa, pkk'lıya da edilmesin. bunun ortası yok, küfür yasak diyorsan ona da etmeyeceksin. pkk'lıya küfür edilmesin demiyorum yani ben kendim de ederim günlük hayatta, ama bu forumda küfür yasaksa admin de etmeyecek, normal üye de etmeyecek arkadaş. quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 başarısız bir quote girişimi :) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 [Türkiyenin şuanki siyasi karışıklığını ve insanlarin hassasiyetini goz onunde bulundurarak, siyaset tartısmalarında zivanadan cikan kişilere uygulanacak olan yaptırım yoneticilerin insiyatifindedir] Böyle bi durum var ve PKK sorunu kültürsüzlükten çok daha hassas bir sorun Türkiye'nin şu anki siyasi karışıklığıyla da alakalı. Bu durumda onlarla ilgili konularda bir sürü insanımızı öldürenlere şerefsiz demek ve ban kuralını uygulamamak insiyatiftir, kurallara da uygundur yukarda gördüğünüz gibi. Kültürsüzlük insan öldürmüyor ama PKK'lılar onbinleri öldürüyor. Edilen laflar arasında da fark var bence bu açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 nilep resmen tribünlere oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 8.sayfa (Toplam 22 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 başarısız bir quote girişimi :) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 [Türkiyenin şuanki siyasi karışıklığını ve insanlarin hassasiyetini goz onunde bulundurarak, siyaset tartısmalarında zivanadan cikan kişilere uygulanacak olan yaptırım yoneticilerin insiyatifindedir] Böyle bi durum var ve PKK sorunu kültürsüzlükten çok daha hassas bir sorun Türkiye'nin şu anki siyasi karışıklığıyla da alakalı. Bu durumda onlarla ilgili konularda bir sürü insanımızı öldürenlere şerefsiz demek ve ban kuralını uygulamamak insiyatiftir, kurallara da uygundur yukarda gördüğünüz gibi. Kültürsüzlük insan öldürmüyor ama PKK'lılar onbinleri öldürüyor. Edilen laflar arasında da fark var bence bu açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 nilep resmen tribünlere oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar