Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

Arathor said:
Konusma özgürlügü diyip kitlenmesi gereken topicler kitlenmiyor ama pic kelimesini küfür olarak kabul edip topic kitliyorsunuz. Kimin yolunda ilerliyorsunuz, misyonunuz nedir bilelim bizde..

Olur mu canım Atatürk'e hakaret edilebilir, yaptıkları yargılanabilir falan ama piç demek.. of yani... troll b masq.
Sosyal ağlarda paylaş

Arathor said:
Konusma özgürlügü diyip kitlenmesi gereken topicler kitlenmiyor ama pic kelimesini küfür olarak kabul edip topic kitliyorsunuz. Kimin yolunda ilerliyorsunuz, misyonunuz nedir bilelim bizde..
mahalle baskısı.

3~5 kişi ''oo banlanmazsa ben yokum'' vb içeriği mevcut bulunan mesajlar attı konuya, ardından banladılar adamı, memnuniyetsizim pati yönetiminden.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bonepart

o zaman sole yap eski uyeler icin yeni bir forum kur orada takilin bence mutlu olacaksaniz

yada eski.paticik.com gibi birsey acilsin senin begendigin kafanda yazan uyelerle takilin orada

hem bu kadar stres yapmamis olursun

gerci 10 dk sonra gelir yine yeni paticige yazarsin oda ayri
Sosyal ağlarda paylaş

ya burda ben de geldiğimden beri bir sürü eski gördüm , tanıştım , ettim de senin muhalafetten başka bir katkını pek hatırlamıyorum bu site için .fakat sen de paticiğe herkes gibi gereklisin.

ha bunların yanında, düşüncelerine saygı duymuyorum ama sen de biz gibi herkesden birisin . buralarının babalarından sayılırsın , o yüzden hürmetimiz vardır .

sağlıcakla kal .
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
hakaretle kufurun argonun farkini anlatmayi denesekte olan bi durum yok

o laf şu forumda kime dense haklı olarak şikayette bulunurdu, forumda üyeliği olmayan üçüncü kişilere hakaret edebiliyor muyuz, ilk sorum bu.

ikinci sorum da eğer argoya izin verilecekse a.k vs kısaltmalara neden tolerans gösterilmiyor, ne de olsa hakaret değil, sadece argo. yoksa kimse kelimenin tam anlamıyla a.k demiyordur herhalde?

fedaykin'in burada bulunduğu yıllarda maalesef forum ortamını bugünkü, insanların birbirine saygı ve hoşgörüsünün minimuma indiği haline gelmesinde devamlı gerginliğe neden olan üslupta hazırlanmış politik içerikli başlıkları ve mesajlarının tek başına olmasa bile büyük payı olduğunu düşünüyorum. politik başlıklara izin verilmediği zamanlarda bile bir şekilde müsaade ediliyordu bunlara. ironik bir şekilde şu başlıktaki "ne hale gelindi" mesajlarının nedenleri arasında bizzat kendi hareketleri bulunuyor.

en azından bu müsamahanın sınırsız olmadığını görmek sevindirici. fedaykin bir gün dönecek olursa umarım ki bunun bilincinde olacaktır artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Forum kurallarını yazarken herkes icin gecerli oldugunu hatta hatalı buldugunuz veya eklemek istediginiz bolumler varsa konusalım demistik.

Eger değişiklik yapılmadıysa o yazılan kurallar geçerli demektir, ve herkes bu kurallara uymak zorundadır.

Evet argo vardır kufur vardır bunun farkı eskiden ayırılabiliyordu ama hepinizin şahit oldugu uzere son zamanlardaki çıgırından cıkan uyeler sayesinde ki bu uyeler arasında patinin acılısından beri burda olanlarda var; bu kuralları yazmak zorunda kaldık.

Haklı veya haksız farketmez eger uslubu ayarlayamıyor ve forum kurallarını delecek sekilde kullanıyorsak bunun illaki yaptırımları olacaktır.

Alınan ceza sonrasında foruma girmemek herkesin kendi kararıdır, bize de saygı duymaktan ve güle güle demekten başka bir şey düşmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...