monoscope Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bu aralar her dizide bi tane aşık olcağım kız seçiyorum abazanlık başıma vurdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şarkı iyiymiş. Too slow, Cancer. Unser died as he's lived: Gemma's bitch. And once he was dead, they just ignored him, like usual. bittim reddit'te ki yorumlara sdfs sonuna kadar Gemma'yı kurtarmaya çalıştı ama siklemedi bile Gemma. Jax'de ne zaman önemli birini öldürse ilk bulduğuna atlıyor. Dat Wendy ama. Jax heralde unwritten rule olarak zencileri klube almaktan bahsediyordu. Onları alıp Mayhem vote'u öyle kendi lehine çevirir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 güzel teori lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Kimse yazmak istememiş ama yazayım bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Kotuydu be finalide son sezonlari gibi. Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 izlemedim daha ama kanuni beğenmediyse güzel olma potansiyeli var kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Superdi aslinda :) Pislik yapiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 '' İnanma istersen yıldızların yandığına, Güneşin döndüğüne inanma, Doğrunun ta kendisini yalan bil, Ama seni sevdiğime inan. '' dedi ve Hamlet'e bağlayarak bitirdi intikam trajedisini Kurt abimiz. Bitmeseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 son tahmin edilen gibi bitti fakat jesus göndermeleri hoşmuydu garipmiydi bilemedim asıl şimdi çıkacak spin off ta baba JT nin nasıl mefta olduğu, motoru sabotaj ettiler ama haberi vardı geyikleri döndüydü bakalım o da jaxin düşündüğü gibi ggnormk mı attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 KenshinHimura said: son tahmin edilen gibi bitti fakat jesus göndermeleri hoşmuydu garipmiydi bilemedim asıl şimdi çıkacak spin off ta baba JT nin nasıl mefta olduğu, motoru sabotaj ettiler ama haberi vardı geyikleri döndüydü bakalım o da jaxin düşündüğü gibi ggnormk mı attı göndermeyi algılayamadım ben nerdeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 monoscope said: KenshinHimura said: son tahmin edilen gibi bitti fakat jesus göndermeleri hoşmuydu garipmiydi bilemedim asıl şimdi çıkacak spin off ta baba JT nin nasıl mefta olduğu, motoru sabotaj ettiler ama haberi vardı geyikleri döndüydü bakalım o da jaxin düşündüğü gibi ggnormk mı attı göndermeyi algılayamadım ben nerdeydi ? Şaraplı ekmek mevzusu. Evsiz kadının tam orada bekleyip Jax'in planını bilerek battaniyeyi vermesi, gülümseyerek "it's time" demesi, kenarda şaraplı ekmek olması, sonra aynı ekmeği Jax'in öldüğü yerde görmemiz ve kanının ona doğru gitmesi falan tanrı - İsavari bir referans olmuş. Şu Tig'in motorunu falan deviren, sonradan yanlarına aldıkları kız Brooks muydu neydi, JT'nin kazada ölümüne sebep olduğu kadının kızı hani. İşte o annenin ruhu falan olduğuna dair de teoriler vardı, Jax evlerine gittiğinde "she looks familiar" dediği için. Şimdi hepten tanrısal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ayrıca jax in tam olarak "died for our sins" olması , son sahnede çarmıh gibi gitmesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 sene olmuş 2014 hala herkesi öldürerek final yapıyorlar amk böyle dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bitti be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 JAYSUS CRIST JACKIE BOY http://i.imgur.com/4iBPMD3.jpg he rides for our sins. jesus olayını çok gözümüze sokmayaydı iyiydi. O polislerde kovalıyo değilde böyle cenaze konvoyu gibiydiler. CGI da yine çok kötüydü. meh Opie'nin ölümü ne kadar koyduydu ama bu olmamış bence. birde Jax olayları temizledim diye yardırdı girdi tıra ama mantıken şimdi bütün IRA club'ın anasını ağlatıcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Aynı şeyi ben de hissettim biraz ama Opie bildiğin bok yoluna gitmişti, Jax'i biraz olsun anlayıp o kadar da üzülmediysek bence bu karakteri iyi kurdukları anlamına geliyor. Jesus işi fazla abartıydı, bütün dizi boyunca anca 3-5 gizli referans verip de son bölümün her yerine bi din min sokuşturmak gereksiz olmuş. Son birkaç bölüm hariç en MEH sezondu açıkçası, beklentiyi gereksiz yükselttikleri için olsun, Gemma'yı bir türlü çözememeleri olsun. Yine de bitmeseydi, 20 sezon izleseydik, toplardı seneye :/ RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 OST Son iki bölümde soundtrack patlaması oldu bu arada. Dizi için özel coverlattıkları Make It Rain ve yeni yazılmış diye bildiğim Come Join the Murder çok süper geldi bana, hissettirdikleri olsun, sözleri olsun. Baby Blue'dan beri bu kadar etkilendiğim dizi müziği olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://i.imgur.com/HGOQU57.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=u4RvvMKk2wk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 oo grafikler tarih öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ios only. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 6. sezonu yeni bitirdim... yalan ruzgarini solladi kodumun karisi, 4. sezon da mukemmel bitecek iken boyle uzamasi / rezillesmesi... 7 ye baslamak istemiyorum, fuckin gemma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Yakında benzerde sinema geliyor bam güm gidersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 13 kere okudum cozemedim ustteki cumleyi.. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar