Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sons of Anarchy (2008) - FX

fenris

Öne çıkan mesajlar

ya var ya daha önce hiç bir diziyi seyrederken bu kadar kötü hissetmemiştim. Naaptın Kurt Sutter.

s5e3 izlemeyen bakarsa üzülür. ağır spoiler

Ya önceden birinin ölceğini spoiler yemiştimde kimin öleceğini bilmiyordum. bütün bölüm gerildim zatende.

Başka dizi olsa karakter ölür hani koymazda. Bunda feci koydu.
Opie ya offf. Adamın 5 sezondur başıne bi iyi şey gelmedi lan resmen. Jax'ten sonra en sevdiğim Son'dı bide.

Hem o şerefsiz gardiyan hemide o ayı zenci ölmeli evet.

o sondaki Nero'nun mekanı basan polislerde de Clay'in bi parmağı var herhal. Eve girmeydi fln derken baya iş çeviriyor arkadan.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

ya var ya daha önce hiç bir diziyi seyrederken bu kadar kötü hissetmemiştim. Naaptın Kurt Sutter.

s5e3 izlemeyen bakarsa üzülür. ağır spoiler

Ya önceden birinin ölceğini spoiler yemiştimde kimin öleceğini bilmiyordum. bütün bölüm gerildim zatende.

Başka dizi olsa karakter ölür hani koymazda. Bunda feci koydu.
Opie ya offf. Adamın 5 sezondur başıne bi iyi şey gelmedi lan resmen. Jax'ten sonra en sevdiğim Son'dı bide.

Hem o şerefsiz gardiyan hemide o ayı zenci ölmeli evet.

o sondaki Nero'nun mekanı basan polislerde de Clay'in bi parmağı var herhal. Eve girmeydi fln derken baya iş çeviriyor arkadan.

shield izlediyseniz orda da yapmıştı benzerini şerefsiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
In what appears to be a bizarre series of events, "Sons of Anarchy" actor Johnny Lewis was found dead Wednesday outside the Los Feliz home of a woman who was also found dead inside.

Half-Sack'i oynayan herifde gerçekten ölmüş. Hatta ölmeden önce yağlı bir kadını öldürdüğü düşünlüyormuş.

edit: yağlı değilde yaşlı olucak tabii o asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

Opie cidden dizideki en sağlam adamdı yazık oldu. Ama diğer yandan IRAdan olan yüzü yaralı ölse daha çok üzülürdüm cunku Opie bayadır etkisiz kalmıştı yani diziye tekrar nasıl katacaklarını bilemediler herhalde.
Ev baskınında karnından vurulu olan bizim Clayin yanında gezen dazlak degil dimi?

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Opie cidden dizideki en sağlam adamdı yazık oldu. Ama diğer yandan IRAdan olan yüzü yaralı ölse daha çok üzülürdüm cunku Opie bayadır etkisiz kalmıştı yani diziye tekrar nasıl katacaklarını bilemediler herhalde.
Ev baskınında karnından vurulu olan bizim Clayin yanında gezen dazlak degil dimi?

nero'nun elemanlardan biriydi vurulan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...