aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ahahahah orasi oyle de, o heyecan olmali bence, bunlar sanki ders anlatiyo, allahin nerdleri. yalniz oyun iyi olucak gibi ama istedigimiz gibi olmicak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bence oyun feci bi bicimde patlasin soyle hic para kazanamasinlar hatta projeyi soe ye satsinlar dusundugum olurse nge yi aratir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 cengizhan66 said: bence oyun feci bi bicimde patlasin soyle hic para kazanamasinlar hatta projeyi soe ye satsinlar dusundugum olurse nge yi aratir tobe tobee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 nazar boncuğu asalım topike göze gelicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 starwarscu adam nerd olur abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 projeyi yapanlara metour carpsinş hatta elektirik veya grid atilsin hemi X( wow mmus peh veya lorto daki gibi bi hikaye akisiymis suck bundan sonra swg den ne ciksa oynairm lafini geri aliyom bundan sonra tek umidim swgemu... zaten grafiktede swgemu 10 basmis durumda suan :) misgibi konuyu fransizlarin yaptigi gibi prates of tthe carbien e cevircekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 swgemu gelse de oynasak... ama gelecek gibi diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 swtor da benim en cok merak ettigim oyun ici puzzle lar olacak, kotor da cok begenmistim ama mmosundan iq 150+ isteyen puzzle da koymasinlar tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ne gibi puzzle ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pazaak demek istedi:D.20 ye tamamlayan kazansın:) Matematik dizileri vardı ya basit basit.Birde holocrondan son templeda H şeklini yapmamızı isteyen bi puzzle vardı. Puzzle koymazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 minigame lerden bahsediyor arkadaş onlarda olacak konferansta lafı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aquila said: ahahahah orasi oyle de, o heyecan olmali bence, bunlar sanki ders anlatiyo, allahin nerdleri. yalniz oyun iyi olucak gibi ama istedigimiz gibi olmicak gibi. Oyun çok iyi olacak. En azından konusu iyi olur. Combat da bir şekilde olacak. öyle veya böyle. Fakat dediğine katılıyorum. İstediklerimizden olmayacaklar; 1-jedi, 2-Craft, 3-House, İyi bir quest sistemi olur. quest yaparken verdiğin kararlar seni karanlık veya aydınlık yöne sürükler. quest aoc deki gibi olur. Zone lar olur aoc deki gibi. ama o kadar çok olmaz. Tek merakla beklediğim. Craft ve house sistemi. Eğer azda olsa swg yi gözlemmeişlerse ve forumlarda kişilerin firkilerini alırlarsa çok güzel olur. Jedi sistemi çok iyi olur. Jedi-Order -Consule olacağı belli. Mesela Ranged (bh) ve crafter açarım. Ama alt prefession olarak mı açabileceğiz yoksa direk class lara mmı koyacaklar crafter mesleklerini. o da ilginç. baya konu var. Adamların dediği gibi milyon tane jedi olursa. Bh lara gün doğar :) Çok yanılabiliriz de... Çünkü Bioware nin yapacağı en büyük proje ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kafayı yicem... hiç bi bilgi yok yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 SWG dede minigame ler vardı. Resmen kumar oynatıyordu adamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ama güzeldi... zevkliydi... darısı swtor a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Çok fazla questlere bağlı olması da çok iyi değil. Quest le boğuşmaktan başka işlerle uğraşılmıyor. Aksiyon istiyorsan jk oyna demeyin. MMO olarak diğer arkadaşlarla aksiyon yapmak lazım. En güzeli buydu. Herkes birbirine bağlıydı. SWG yi SWG yapanda işte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 skill tree pre nge gibi olsa çok iyi olur ya level falan koymasınlar oyuna skillerini iyi dizen adam iyi olsun leveli yüksek olan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 SWtor a kayıt oldunuz mu? orada da burada olduğu gibi fikirlerinizi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 şimdilik bura daha kolay=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ben üye oldum geçen gün , yazıyorum offical siteye sürekli bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Craft ve ev çok şahane olurdu. Şu ana kadar single playerda olabilecek şeyleri övüp durdular. Multiyi multi yapan kısımları güzel yapıp birde şenlikli ev, üretim vs. gibi şeyler ekleseler iyi olurdu. Ama beklediğimiz gibi bir sw gelmeyecek bencede. Değişik olacak. Güzel olmasını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bende kayıtlıyım abi - lovecraft birbirimizi friend list e ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 lovecraft0Z said: bende kayıtlıyım abi - lovecraft birbirimizi friend list e ekleyelim Ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 YUH! Bu nasıl bir lightsaber hilttir arkadaşım? Açmaya bile gerek yok, karşıdakinin kafasına tok diye vursan bayıltır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 What kind of level cap do you have in mind? James Ohlen: We are going to have a level based system, and we are going to have a level cap. ve Are you prepared for a world where there going to be hundreds of people clamoring to be Jedi and Sith? Will you be encouraging players to take a look at other classes besides those two? Yes and yes. demişler adamlar bi röportajda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar