Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Tracklist: 01. Rock 'N Roll Train 02. Skies On Fire 03. Big Jack 04. Anything Goes 05. War Machine 06. Smash 'N Grab 07. Spoilin' For A Fight 08. Wheels 09. Decibel 10. Stormy May Day 11. She Likes Rock 'N Roll 12. Money Made 13. Rock 'N Roll Dream 14. Rocking All The Way 15. Black Ice yorumlar gayet olumluydu internette. yarın sakin kafayla dinleyeyim de yorumumu yazarım. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 aboonooovvvv acdc yeni album cikarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 album cıktımı! hemen cekelim, yanı parasıyla cekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 albümün adına bak. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oh şeklin kralını yaparsın şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 5. şarkıya girdim, coook temiz bir ac//dc albumu su ana kadar, devamında en az bu kadar iyidir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 lan daha cikmadi, dinleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 angus verdi belki ne biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Offf ya offff. Saf Rock&Roll. bildiğin calarken beynnin rock hücreleri titreşiyo, albumun kapağını acarken yer sallanıyo falan (ikinci kısma gelemdim daha ama gelicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 7. şarkı itibarı ile çatır çatır ACDC albümü olmuş dedim. Metallica bile albüm çıkardı biz de yapalım la bişiler diyerekten yapmamışlar albümü. güzel olmuş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 adamlar 40 senedir bu işte müziklerinde hiç düşüş görmedim açıkçası helal olsun elleri öpülcek adamlar Türkiye'ye gelirler umarım görelim dünya gözüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yorumlar çok sağlam gelmiş. kesin dinlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 nasıl kaçırmışım, hemen -paramla- indireyim de deneyeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 parayla tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cikmadiki daha, nasil para veriyosuunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dinlemekteyim yorum yapıcam bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Salt rock. AC/DC hala AC/DC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 stormy may day i çok beğendim albümün mastering i çok güzel geldi bana tonlar falan baya süperci. Çok beğendim bilgiğimiz AC/DC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 omg yau. adamlar yapıyor. gerçi indiremiyorum üniversitede millet abanmış rapidshare falan dl 2kb :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yuh, Stiff Upper Lip'ten beri 6 sene gecmis, iyi zamanladi adamlar, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nerde kalmıştık? evet rock diyoduk, ac//dc üyelerinin , elemental of rock olduğunu iddaa ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Rock N Roll Train parçasını 2 günde 100 kez falan dinlemisimdir heralde albüm de süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ouv unutmusum ben bunu hemen bulayım bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Riverwind said: Rock N Roll Train parçasını 2 günde 100 kez falan dinlemisimdir heralde albüm de süper olmuş cidden çok hoş bir parça,solosu ayrı bir hoşuma gidiyor nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mükemmel 20 ekimde piyasalarda. şimdiden indirdim dayanamadım ama D&R dan alacam paşalar gibi. değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar