Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer kasma problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AMD Phenom 3.0 GHZ İşlemci + Overclock

HIS ATİ HD 4850 x2 (Crossfire köprü + Overclock)

4Gb KINGSTON Performans Ram

EL Dıablo Kasa(Uçak uçak)

400GB 32 cache Hard Dısc

Bıostar TA 7700x2 12x Overclock Anakart

Benım sıstemımdede bazen takılmalar oluyor bılgısayarı kapatıp acınca duzelıyor oyunu kapatmakta fayda etmıyor...

Bugun format attım bakalım ne olucak....

BU arada -Neiloth- ram'in DDR2dir. DDR eskidi=)
Mesaj tarihi:
ebolamaxi said:
AMD Phenom 3.0 GHZ İşlemci + Overclock

HIS ATİ HD 4850 x2 (Crossfire köprü + Overclock)

4Gb KINGSTON Performans Ram

EL Dıablo Kasa(Uçak uçak)

400GB 32 cache Hard Dısc

Bıostar TA 7700x2 12x Overclock Anakart

Benım sıstemımdede bazen takılmalar oluyor bılgısayarı kapatıp acınca duzelıyor oyunu kapatmakta fayda etmıyor...

Bugun format attım bakalım ne olucak....

BU arada -Neiloth- ram'in DDR2dir. DDR eskidi=)

sistem yetersiz bab 4gb ram daha tak
Mesaj tarihi:
bir arkadaştan aldığım bilgiye göre:

WH ın kendi forumlarında yetkili bir ağızdan kasma problemi ile ilgili cevap gelmiş. oyunun 3 ay sonra çıkması planlanıyormuş bu süre zarfında kasma problemini çözmek için bir takım fixler yapacaklarmış ancak iptal edip oyunu çıkarmışlar(şu an için süper diye adlandırabilceğimiz sistemler bile sorun yaşıyor). yaptıkları açıuklamaya görede en kısa zamanda gelecek bir patchle bunu düzelteceklermiş, yakında kasmadan oynayabilceksiniz demişler. ne kadarı doğrudur bilmiyorum ama 3 aylık bir erteleme gerektiren bir fix gelecekse en az 2 ay daha böyle oynucaz demektir.
Mesaj tarihi:
pentium4 3.0ghz
1.5gb ddr ram, evet ddr2 degil
256mb ati radeon 8600
oyun 500gb external hddye yuklu :D 8mb cache falan olmalı

zaten calismicagini dusundugum icin böle kurmustum, sonra baktım ki oynanıyo
rank18 oldum valla okadar aman yarappi bi aci vermiyo
scenario falan da gayet oynanabilir
ps: keep baskınında slide show o ayrı
Mesaj tarihi:
şu an tek işe yarayan komut var /reloadui ondan başka birşey duymadım bizim guilddeki arkadaşlarn ne pc leri var onlarda bile kasıyorsa bizde gayet normal :)
inş. fixlerler
Mesaj tarihi:
bana mı diyorsun?hani topic sahibi olrk ben üstüme alınayım=)
bn aldım yeni ekran kartı ama dedikleri gibi gpu dgl cpu tezini doğruladım,ciddi bir fark yaratmadı ki eski ekran kartımın 5 beden üstünü almama rağmen.yinede ilgin için teşekkürler
Mesaj tarihi:
Daha 8-9 ay önce PC'sini topladığım arkadaşım da olmaması gereken, hatta ortalamanın bile üzerinde kasılmalar yaşıyordu, 2GB olan Ram'ini 4GB yapınca düzeldi herşey. CPU da olmayabilir yani.
Mesaj tarihi:
"Her bilgisayarda kusursuzca çalışabilecek bir MMORPG yapmak, özellikle de RvR odaklı bir MMORPG yapmak, oyun geliştirmenin en zorlu teknik yönlerinden biridir. WAR’un performansı daha yüksek konfigürasyonlu makinelerde çok iyi olsa da, düşük konfigürasyonlu makinelerde performans artışı sağlamanın mümkün olduğunun farkındayız. Bu performans artışı için dur durak bilmeden çalışıyor ve 1.1 yamasına kadar olan süre içinde performans düşüklükleri ve oyunun uyarısız bir şekilde kapanması (crash to desktop, CTD) vakalarına çözüm bulmayı hedefliyoruz. Bunlar dışında ghosting gibi başka istemci taraflı sorunlara yönelik değişikliklerimiz de olacak."
Mark Jacobs

Başkan Yardımcısı, Mythic Entertainment
Mesaj tarihi:
ben laptopda oynarken kontrol etmistim sistem den ne yiyor b diye 1 gb ram 1.8 core 2 duo islemci var cpu yuzde 60 70 kullanılırken ram yuzde 100 kullanılıyordu hala oyle gerci :)
Mesaj tarihi:
Hala daha pvpde 5-10 fps ile oynuyorum iyi bir makinam olmasına rağmen. Daha önce sorun yaşayanlar çözdümü yoksa hala devam ediyor mu öğrenebilir miyim?
Mesaj tarihi:
Hmmm US serverlarına yeni patch gelmiş bugün (EU ya yarın gelir herhalde) oyun çok akıcı olmuş , neyi değiştirdilerse artık, abartı farketmiş (en azından benim sistem için).
Mesaj tarihi:
Kaç MB acaba cunku bugun biede bişiler geldi galiba.

Darksun said:
Hmmm US serverlarına yeni patch gelmiş bugün (EU ya yarın gelir herhalde) oyun çok akıcı olmuş , neyi değiştirdilerse artık, abartı farketmiş (en azından benim sistem için).
Mesaj tarihi:
Absolut said:
BuffThrottle addonunu yukleyin baya işe yarıyor.
Nvidia ise ayarları war.exe için kısın. Gereksiz addonları silin.

tamam ayarlar var nvidia konsolunda buldum ama neleri kısmalıyım neleri açmalıyım biraz yardım eder misiniz?

AA var açmalımıyım mesela?

sistem :
amd athlon dual core 4800+ 2.5 ghz
2gb ram
gforce 8600gt
vista pro 32 bit
  • Yeni Oluştur...