bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Masquerade said: bLackcha0s said: Şimdi en azından gelen hoca takıma alışır. Açıkcası bu sezon şampiyonluk umrumda değil. işte 100. yıldan bu yana şampiyon olamama nedeninizi özetleyen kısım. Bunu luce nin geleceğini varsayarak dedim. Beşiktaşın hatası sezona hocayla başlayıp hoca değiştirmek olduğundan daha biz bu yönetimle nice şampiyonluk yaşamadan 100yıl geçiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bLackcha0s said: Şimdi en azından gelen hoca takıma alışır. Açıkcası bu sezon şampiyonluk umrumda değil.Ama seneye avrupada bir işler yapması gerekir. buraya ben de takıldım. black sıkılmadık mı abi her sene aynı laflar bizde? bu sezon boşver artık seneye bilmemne diye. y.d ve sinan engin gitmeden bu takım insan olmaz. geçen sene demedi mi sinan engin ilk 4-5 haftaya kadar izin verin batırırsak gideriz diye. futbol olarak çok değil ama (sonuçta her takım formsuz olabilir örnek: metalist maçı) yönetim olarak gene sınıfta kaldılar gene batırdılar, isterse wenger gelsin şimdi. çarşı da yönetim istifa demezse satılmışlığını ispatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bLackcha0s said: Beşiktaş bu sezon ilk yenilgisini aldı Metalist Kharkiv den fakat bu yenilgi UEFA ya final hedefiyle giren bir takım için felaketti. uefa'ya final hedefiyle giren takımın başında ertuğrul gibi bir teknik direktör olmasından öyle bir hedef olmadığını anlıyoruz. ertuğrul'u az biraz tanıyorum, yönetim gidip "birader yerine adam bakıyoruz haberin olsun" deseydi, yeni teknik direktör gelene kadar takımın başında kalır, yenisi gelince elleriyle takımı teslim edip giderdi. burdaki konu ertuğrul'un ya da yönetimin transferlerde, sezon öncesinde şurda burda yaptığı hatalar değil. bu olayda hata yönetimindir. sen yeni teknik direktörü getirmeden bütün gazetelere afişe olursa, arkasından kıçının üstüne oturursan olacak olan budur. başka birşey beklemek çocukça olur. ertuğrul bu saatten sonra kalsa çok daha kötü olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gsli olmama rağmen izlerken duygulandım. hele bi de akşam 90 dakikada bjk maçını gösterdi, orda baktım biraz adam hakkaten ağlamaklı izlemiş maçı kulübden. çok fena oldum görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yönetimi sağlam konusunda ki hareketlerini doğru ve haklı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bi bjklı olarak bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 evet abi. diatta,higuan,gordon,ricardinho,holosko,burak-koray+5m euro vs vs 8-0 tarihi fark geçen sene oftaş-ibb mağlubiyetleri şampiyon olamama metalica faciası , uefa da gruplara kalamama herhangi bir oyun şablonunun olmaması 4 dc 2 dmc 2 mlrc 1 amc 1 sc yok artık böyle bir sistem, bunu kayseride yaparsın ancak, beşiktaşta değil hırsı yok hakem hatalarına sesini çıkartmıyor, olur dıyor ve en önemlisi istifasını liverpooldan sonra vermesi gerekirken metalica faciasından sonra vermesi. ertuğrulun beşiktaşa kattığı ne var , gösterebilir misin ? ama kaybettirdikleri ortada. yönetimin hiç mi suçu yok ? tabi ki var. ertuğrulun yanlışlarından daha fazlasını yazabilirim del bosque, tigana, rıza, ertuğrul 4 de yanlıştı 8m lik tazminat ilk sene 25 futbolcu transferi ve bir o kadarının geri gönderilmesi 3 bin kombine satışı, 7 trilyon forma geliri ( fenerin kombine + forma geliri 104 trilyon beşiktaşın 11 trilyon ) kulübü kendisine borçlandırma sinan engini kapıdan sokmam dedi menejer yaptı vs vs ama bu olayda yönetimin ne yapması lazımdı ? ertuğrul hocanın bütün istekleri yerine getirilirken, ertuğrul beşiktaşın isteklerini yerine getirebilmiş mi ? yönetimi eleştirin, yerden yere vurun. kendinize göre haklı nedenleriniz elbette olacaktır. ama ertuğrul hoca konusunda yönetim ne yanlış yaptı söylermisiniz ? istediklerinden daha iyilerini önerdi hoca kabul etmedi saçma sapan transferlere onay verildi ali hocanın dediği gibi 3 ay önce yönetim bize 1 milyon dolar bütçe verirken , bizden sonra harcanan milyon euroların haddi hesabı yok. 8-0 lık liverpool faciasında hocanın yanındaydı fetocu dediler, yönetim arkasında durdu ne yanlış yaptıda yönetim hoca hakkında ? insanlar karşı çıkarken, ertugrulu tecrubesız, fetocu, hırsı olmayan sabit bir adam olarak eleştirirken takımın ona güvenip vermesimiydi yanlış olan acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yöneyim hoca konusunda ne yaptı bilmem ama, takımın komple ağzına etti bence. dediklerinin çoğu doğru ama yönetim çok daha fazla suçlu ertuğruldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 benim görüşüm şudur ki ; yönetimin elle tutulur bir başarısı yada iyi bir davranışı yok denecek kadar azdır. bunda herkes aynı düşüncede . ama ertuğrul hoca konusunda katılmıyorum yanlış yaptığına. göreceli birşey. yönetimin daha önce yaptığı yanlışlardan dolayı millet bu konuda yönetimi suçluyor şu an malesef. haklıyken haksız duruma düşmek buna denir neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 takımın başına teknik direktör diye bir tane eşek getirip koysan, istersen mersin idman yurdu'ndan 20 gol ye, hayvancağız görev başındayken gidip başka teknik direktörlerle görüşmezsin basının öğreneceği şekilde. ya eşeği çağırır istifa et biz kovmayalım seni dersin, ya da eşeği çağırıp bu sefer, yeni hoca arayışlarına başladık, anlaşma olana kadar takımın başındasın, sen beşiktaş'ın evladısın, bize de yardımcı ol dersin. bakın eşeğe yapmazsın bunu diyorum. tabi yıldırım demirören beşiktaş'ı kendi kulübü, altında çalışanları da kapıcısı olarak gördüğü için normal bir davranış. hiç şaşırmadım. ayrıca nocom said: Beşiktaş, Ertuğrul Sağlam döneminde oynadığı 61 resmi maçın 38'ini kazanırken, sadece 15 maç kaybetti. Süper Lig'de 40 maçta 27 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar; Avrupa'da 14 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi; kupada ise 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi elde ettiler. ertuğrul sağlam başarısız diyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Atilla Gökçe - milliyet said: Del Bosque’yi gönderdiler... Futbolu bilmediğini, Beşiktaş’ı çözemediğini, başarı gösteremediğini söyleyerek... Deve yüküyle (7,5 milyon Euro) tazminat ödeyerek hem de! Rıza Çalımbay’ı getirdiler. Futbola gözlerini 12 yaşında Beşiktaş’ta açan, kaptanlıkta Hakkı Yeten karizmasını tekrarlayan Rıza Hoca, sevgisini rehber edindi. Gözünü kırpmadan, pazarlık etmeden geldi... Öz yuvasına kapıkulu gibi hizmet etmeye çalıştı. O’nun da başını yediler. Hem de kabul etmedikleri istifa kararından birkaç gün sonra... Gerçek gücün (!) kendilerinde olduğunu göstererek kovdular! Jean Tigana da yaranamadı bunlara... Adam iki kez Türkiye Kupası kazandırdı, görgüsüzce işgal edilmiş Kupa podyumunda kendine yer bulamadı. Bir tek kıçına teneke bağlamadıkları kaldı kovarken! Ertuğrul Sağlam, geçen sezonun başında iyi bir proje olarak herkesi yanılgıya düşürdü. Sanıldı ki Beşiktaş yönetimi artık akıllanmış ve toparlanmıştır... Kalıcı, uzun vadeli bir çalışma ile yerinden oynayan anlayışlar, çivisi çıkan iskeletler yeniden kurulur ve Beşiktaş, aradığı doğru yolu bulur! Hayır, O’nu da yediler... Tepeden bakan Bonapart kültür, hiç kimseyi dinlemeden, hiçbir şeyi ciddiye almadan, her yıl yeni yeni turşular kurarak, Beşiktaş geleneklerini iyice soyutlayarak duruş muruş, her şeyi buruş buruş edip soldurarak Ertuğrul Sağlam’ı da kovmayı koydu kafasına... Ama bu defa o ruhu teslim alamadı. Ertuğrul Hoca gitti... Bastı istifayı, adam gibi başladığı işi adam gibi bitirdi. Kimsenin kuşkusu olmasın... Kendi medyaları, kendi kurulmuş kalemleri, kendi cılkı çıkmış adam(!)larıyla bu komediye devam edecekler. Hayır, Ertuğrul Sağlam’ın giderayak bıraktığı o “sağlam” taş aynaya bakmaya da yüzleri ve cesaretleri olmayacak. Zengin ailenin tembel ve meraksız, hoyrat ve şımarık çocuğu kendine şimdi ithal ya da yerli yeni bir oyuncak bulacak. Sinan Engin de yeni gelene kefil(!) olacak... El bebek gül bebek, o oyuncağı da bozup bir köşeye fırlatana dek oynamaya devam edecekler. Oyuncak kırıp dökerken bir şeyler öğrenme çağları çoktan geride kaldığı; para, şöhret ve statü sahibi olduklarından eğitilemez pozisyona geçtikleri için hayatı da sporu da hiç anlamadan Beşiktaş’ı tüketecekler... Bugüne kadar federasyonlara kılıç çeken, sonra biat eden onlardı. Sponsorlara bile kapıyı göstermekten hiç gocunmadılar... Genç takımla protest maç onbirleri belirlediler, sonra o lafları hep birlikte yuttular. Yeni stat masallarıyla gündem değiştirmeye çalıştılar, olmadı. İnönü Stadı’nın boş duvarlarına reklam bile bulamadılar, yıllardır. Hiçbir eleştiriden ders çıkarmadılar. Hiçbir uyarıyı ciddiye almadılar. Beşiktaş’ı perişan etmekten asla yorulmadılar. Arada kişisel ihtirasları ve kapı arkası pazarlıklarıyla yayıncıları da birbirine düşürüp kaldırım kurnazlıkları da sergilediler. Beşiktaş’ın asırlık mirasını böldüler, çözdüler, kirlettiler, tükettiler. Ertuğrul Sağlam, bunlara asla teslim olmadı. O postu kimseye vermeden bastı gitti. Hoca değerlerinden vazgeçmedi... Bunlar da ihtiraslarından... ...Nur içinde yatsın, Kazım Kanat sağ olsa, tepesi atar, bunlara şapkayı ters giydirirdi. Her neyse... Bunlara ve Sinan Engin’e ben bir şey demeyeceğim artık. Bildiklerini yapsınlar. Kırk yıllık dostuma sesleneceğim. Erdoğan Bey’e... Oğlunun reşit olduğunu ben de biliyorum... Yasal olarak elbette her türlü kararı kendi verir. Ne yapacağını kendi bilir. Sayın Baba Demirören, Beşiktaş’ta vicdanların sesini dinlemeyen, hiç kimseyi ve hiçbir şeyi ciddiye almayan oğlunu çağır... Babalık hakkını kullan... Artık oyunun bittiğini söyle. Bu zavallı Lale Devri’ni sona erdir... Aileye yük olmadan, Beşiktaş’a daha da fazla dertler açmadan bu dönemi bitir! Beşiktaş aşkına... Allah aşkına! Böyle bir adamı bile çileden çıkartıp bu kadar ağır yazılar yazdırabiliyorlar. Mehmet Demirkol'un tabiri ile beğensenizde beğenmesenizde Ertuğrul Sağlam ddün yönetimi resmen sopaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mumu sonuç ne ? kazandırdıgı ne var bu takıma ? fenerde 3 sene once son macta denızlıde şampiyonlugu verdıgı sene 81 puan mı ne toplamıstı ama 2. oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 nocom said: mumu sonuç ne ? kazandırdıgı ne var bu takıma ? fenerde 3 sene once son macta denızlıde şampiyonlugu verdıgı sene 81 puan mı ne toplamıstı ama 2. oldu ? E nocom işte bu mantıkla olmuyor be baba...Bütün 3 büyüker her sene şampiyonluk bekliyor iyi eyvallahta sadece 1.şampiyon olacak di mi...O zaman her sene fix 2 hoca gidicek yani,ne güzel...Fener örneğini vermişin işte o fener yollamasaydı daum'u belki şimdi süpürüyordu ligleri...1 maçla herşeyi silebiliyior bizim yönetmilerimiz,taraftarımız... İstikrar diye birşey yok kuluplerimizde,Alex Ferguson her sene şampiyon mu yapıyor manu'yu 20 senedir?İlk geldiği senelerde ne kadar zorlandığını biliyoruz... Sanki bjk yıllardır avrupada başarılı da ertuğrul gelince mi şimdi çöktü bir anda...Hedefi neydi beşiktaşın şampiyonluk değil mi bu sene...2 senedir takımda olan,tr liglerini bilen kim var ertuğrul takımın başında...Ligde durumu en iyi olan bjk değil mi,fb ve gs nin kötü olduğu bir zamanda...Eee daha ne istiyosun kardeşim,sen 1-2 maç kazanıp "bu sene uefa'da final oynarız" diye gaz verirsen olacağı budur işte...Uçuyor bizim insanımız,sonra en ufak şey çok büyük haya kırıklığı oluyor... İnşallah insanlar anlayacaklar birgün gs'nin uefa kupasını nasıl,ve ne takımla aldığını da ondan sonra demeyecekler her sene "bu sene orda burda final oynarız" diye...O kadar kolay değil bu işler....(bu her takım için geçerli)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sen kimsin ki uefa da final filan bekliyosun. hedefe bak.. hedefte sorun var zaten. başarılı olmak demen gerekirken neler dediler. hedefleri saçma. sanki 1 senede baları geliyor. gs kaç sene sonra başarılı olabildi avrupada uefa kupasından önce. beyin yokki bunları anlasın yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sotto beşiktaş 6 senedir şampiyon olamıyor bunuda göz önüne al. aziz yıldırımın farkı ne o zaman demirörenden td konusunda ? o da daumu zicoyu şampiyon yapamadıkları için gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Nocom zaten önceki topcilerde yazdım aziz yıldırım'ın hatalarını...Hatta aynen dediğin gibi yazdım..Aziz Yıldırım'da çok suçlu fenerin bu haline gelmesinde,aynen bjk'nin bu halde olmasının tamamen yıldırım demirörenin suçu olduğu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Beyler konu sapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 For fak seyk Mustafa denizliyle anlaşılmış. Lanet olsun diyorum ve bu sene başka maç izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 İyi olmuş bari ligtv'deki maç sırası yorumlarından kurtuluruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kelimeler kifayetsiz kaldı artık. O kadar çaresiz hissediyorum ki. Sevdiğiniz bişeyi kaybedersiniz ya aynı onun gibi. Daha 2gün önce maçtaydım o stada gitmek o atmosferi yaşamak eskisi gibi olmasada zevk veriyordu hala. Eskidende yenilirdik şampiyonluk giderdi avrupadan elenirdik kendi sahamızda pozisyon bulamadan yenildiğimizde çok oldu. Ama başımız dik çıkıyorduk staddan "ulan yine yenildik" diye çıkıp kazan a gidiyorduk. Peki ya şimdi ? Ne Beşiktaş tan eser kaldı ne de Beşiktaşlılık duruşundan. Atilla Gökçe o kadar güzel yazmış ki. Tek umudumuz Erdoğan Demirören de. Al artık şu çocuğunu burdan canavar gibi herşeyi herkesi parçalıyor. Sabırla bekliyorum taraftarın yönetimi istifaya çağırmasını. Süleyman Seba yı indirdi bu taraftar gitmesi gerektiğini söyledi. Seba da Beşiktaşlılık duruşunun gereğinde davranarak gitti. Eğer bu kadar şeye rağmen hala taraftar yönetimi istifaya çağırmazsa eski protestolar yapılmazsa taraftara bile satılmış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yılmaz vuralla dalga geciosunuz ama mum gibi yapar tum bjk lı oyuncuları gelse. tamam got mot tekmelio herif yada futbolcu tokatlıo ama, kotu td deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mustafa Denizli getirildi başa. Yardımcısı olması için de Sergen'le anlaşılıyormuş şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gerizekalılar yaa. off allam yarabbim. bisktrp gitmediler şurdan çok afedersiniz. yıldırım demirören, sinan engin ve yönetimdeki diğer dallamalar. DÜŞÜN ARTIK BEŞİKTAŞ IN YAKASINDANNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dün akşam zaten biraraya gelmişlerdi. mustafa denizli beşiktaşlıdır. tek iyiliği budur. onun dışında bir Türk td nin bjk ye gelmesi çok büyük hatadır. Türk td leri artık herşeyi hakediyor dersek yeridir bence. bu bunu kanıtlıyor. gururunu tartışırım artık mustafa denizli gibi bir adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar