Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertuğrul Sağlam istifa etti

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

micha , Serdar Bilgili yi taraftar yakmadı. Serdar Bilgili yi o koltuktan indirenler Serdar Bilgili nin oy için kongreye üye yaptığı fenerli gslı kişilerle Yıldırım Demirören grubuydu.

Serdar Bilgili ye hiçbir zaman kapalıdan açıktan küfür gelmedi.Küfür localardan vip den geldi.

Tekrar diyorum Beşiktaş 1 sene boşta kalıcak takım değil. Senin avrupada başarıların final oynamışsındır kupa almışsındır gidersin Metalistten 8 yersin sorun olmaz.

Ama Beşiktaş ın avrupada esamesi okunmuyor.Uefa kupası hedefiyle uefaya giriyorsun Jaja diye adam çıkıyor hallaç pamuğuna çeviriyor seni.
Bu yönetimsizliktir. Teknik heyetinden başkanına kadar.

Beşiktaş ın o kadar çok tartışılacak yönü var ki.İlk neresini tartışmak bile ayrı tartışma konusu.
Ertuğrul Sağlam ya kayseri de devam edecekti ya da ilk Tigana nın yanında yardımcı td ol denildiği zaman ego yapmayıp gelerek tecrübe kazanacaktı.

Beşiktaş orta sıra takımı değil ki gelip tecrübe yapasın. Büyük taşın altına elini sokuyorsun kopunca niye koptu diye zırlamayacaksın. Madem tecrübe istiyorsun git 2.ligde takım yönet. Futbolu bırakan 1.ligden takım alıyor.
Git avrupa da td yardımcısı ol.

Ama hiçbirşey bilmeden Beşiktaş ın başına gelemezsin. Fenerbahçe nin Galatasaray ın kredisi var.Yıllardır şampiyonluk yaşıyorlar iyi kötü avrupada birşeyler yapıyorlar tesisleşmeye çalışıyorlar.

Beşiktaş 4 yıldır en az 10yıl geriye gitmiştir.Taraftarın sabrı yok.Bu yüzden değil metalist Villareal elese uefa da aynı ortam oluşurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım da geldiğinde aynı haltı yedi. Yıllarca başarısızlık sayısız transfer.Ama adam akıllı baktı böyle olmuyor. Madem bi halt yapamıyorum tesisleşeyim dedi.
Fenere onlarca tesis ve Avrupa standartlarında stad kazandırdı.

Yıldırım Demirören loca yıktı aynı yere tekrar loca yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ertugrulda gitti takım açılır artık.. adam takımın freni gibiydi resmen ya , adamlığına kimse dil uzatamazda ne yazık ki beşiktaşın başında olmak için başka meziyetlerde lazım..^haftadır ruhsuz bi takım beşiktaş, bildiğin ruhsuz ibb, kharkiv, hacettepe ,bu maçlarda 1-2 tane vasat adam avrdı takımda iyi kimse yok :S inş. bu değişiklik bi nebze olsun işimize yarar, yoksa çıbanın başı hala tepede dururken bizden bi cacık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala pişmedi erken geldi falan deniyor bu nası bi mantık Barcelona 37 yaşındaki adamı getirip koyuyor takımın başına korkmadan pişmek ne nedir yani? Neyse hayırlı olsun bi TD daha gönderdi bjk yönetimi daha çok giden gelen olur bu ülkede insanlar kendi hatalarını kabul etmeyip başkalarına attığı sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Hala pişmedi erken geldi falan deniyor bu nası bi mantık Barcelona 37 yaşındaki adamı getirip koyuyor takımın başına korkmadan pişmek ne nedir yani? Neyse hayırlı olsun bi TD daha gönderdi bjk yönetimi daha çok giden gelen olur bu ülkede insanlar kendi hatalarını kabul etmeyip başkalarına attığı sürece.

Ya sanırım sizde ki Beşiktaş tarihi farklı. Ben nedense Beşiktaş ı avrupa da herhangi bir kupa alamamış yarı final oynayamamış en büyük başarısı uefa da çeyrek final oynamış bir takım olarak biliyorm.Bilmediğim başka başarıları varsa söylerseniz sevinirim.

Benim Beşiktaşıma göre 2senelik futbolcu bozması teknik direktörlerine (ertuğrul için değil genel anlamda söylüyorum futbolu bırakan td olurum zannediyor) takımın başında uzun seneler şans vermek çok lüks. 20 sene önce olsa belki.Ama artık tren kaçtı treni yakalamak için altımıza hızlı bi araba çekmemiz lazım imkanımız varken.
Atla yavaş yavaş hızlanmayı beklersek treni bi daha yakalayamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Beşiktaş Barcelona'dan daha büyük bir klüp mü daha mı çok yıldızı var yönetmesi zor olan daha mı büyük hedefleri var?
40 yaşında gelir erken pişsin denir 70 inde gelir yaşlı olur 50 sinde gelir orta yaşlı olur nedir bunun ortalaması olması gereken yaş?
Del Bosque geldi beşiktaşa ne değişti?Teknik direktör mucizeler yaratamaz elinde ne varsa onu oynatır ama biraz eksik ama biraz fazla.Antreman falan demeyin artık eskisi gibi değil her takımın kondisyoneri var kaleci antrenörü var vs si var.
Abartılıyor bazı şeyler bu ülkede...
Sosyal ağlarda paylaş

ya antrenörlerin bence takıma etkisi en fazla %5 bilemedin %15, takım kötüyse (oyuncuların değil, uyum, iletişim hede hodo genel bir kötülük) yapacak bir şey yok ama geçen yıl şampiyon olan takım bir sonraki yıl nasıl ligde sonuncu oluyor onu bilmiyorum. ya bir önceki yıl çok ballıydı ya da o yıl çok şanssız.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord, Yahu şuanda takım oynamıyo , bunun görmek içinde profesör olmak gerekmiyo.Once ilk 4haftayı , sonra son 2 maçı izle net şekilde belli, bak iyi oynamasını da geçtim , takım mücadele etmiyo artık..Hem beşiktaşın elindeki akdro lige en ahzır en iyi kadrodur türkiyedeki fakat sonuçlar neden böyle diil, işte bunu düşünmek lazım..Beşiktaş kharkiv takımından 4 tane gol yemek hakkı yoktu , yedik ve elendik, bunun cezasıda hatalı olan kişilerden birine kesildi (asıl hatalı kişiyi herkes biliyo )..Ama beşiktaşın kadrosuna laf atmayın 2de 1, diğer takımlarla kıyaslayın fakrı anlarsınız , kağıt üzerindeki fakr şuanda tabi ki::SS:S
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman Ertuğrul Sağlam büyük takım teknik direktörü değil diyin,kötü teknik direktör deyin ne bileyim adam pişmemiş tecrübesiz demeyin bu adam kayseride de öncesinde de başarılıydı o yüzden beşiktaşa geldi.Bugün kötüyse kötü dersin pişmemiş demezsin bu adam futbolu bıraktığı gibi beşiktaşın başına gelmedi yok erken vs bunlar saçma örnek de dünyanın 4 bi yanında var en yakındaki de guardiola...
Sosyal ağlarda paylaş

BJK gibi bir kulübü kaldırabilecek bir adam değildi Ertuğrul Sağlam. En azından şimdilik değil yani.

Bildiğin yetersizdi.

Başta küçük takım felsefesi tek forvet çift ön libero geriye yaslı oynattı takımı.

Sonra abuk subuk şeyler denedi.

BJK'nın kadrosu öyle çok iyi aman aman bir kadro değil bence. Ama yine de potansyelinin altında oynuyor.

Lucescu da defansif oynatırdı takımı, ama böyle aciz bırakmazdı.

Teknik direktörün takıma katkısı %5 %15 falan geyiğine kesinlikle katılmıyorum. Yunanistanın kadrosundan 3 tane adam sayamazdı kimse, sırf teknik direktörün taktiğiyle adamlar şampiyon oldular. Geçen sene bütçesi GS'nin onda biri olmayan takım ismini bile hatırlamıyorum (3-2 yenilip sora 3-0 almıştık) skor 3-2 olmasına rağmen resmen ezmişti GS'yi ilk maçta sırf basit oyun planı ve ani paslı taktiklerle. O takımdan da tek oyuncu getirip GS'nin 11'ine koymazsın mesela.

Lucescu yine GS'yi en kötü döneminde gruplardan çıkardı sırf t.direktör farkı ve rakiplerin korkusu yüzünden.

Öyle yabana atılacak türden değil yani teknik direktör konusu.

Beşiktaş'ın her şeyden önce sistem oturtacak ve kadrosundaki ofansif zenginliğini iyi kullanabilecek, takımda da bir iskelet oturtabilecek (hem sistem hem kadro açısından) bir adama ihtiyacı var başta.

Ertuğrul belki BJK'yı yönetebilir, ama hakkıyla yönetip de bir şeyler katması için en az 6-7 sene daha küçük takım çalıştırması lazım.

BJK için olumlu bir adım oldu bu. Kat kat daha olumlusu da yönetimin değişmesi olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

1-sinan engin varken teknik direktör olunmaz.
2- ertuğrul sağlam'ın biraz daha ekmek yemesi gerekiyor.
3-hocayı başarılı kılan şey , takımlarda oturttuğu sistemler ve doğru transferlerdir . aragonesde yetersiz.

zico ; hagiden,ertuğruldan , aragonesten daha iyi bir teknik direktör .

lucescu da gayet muhteşem bir teknik direktör .yine saydıklarımdan daha iyi .

bir de beşiktaşın oyuncuları ruhsuz arkadaş , taraftarındaki hırslarının gramı yok adamlarda.
bence beşiktaşta oyuncuların da bir şımarıklığı var , kendini beğenmişliği yıllardır .
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Sinandan kurtulacağız diyordum, adam yine duruyor. Bu yönetimde cidden ahlak alayışı 0 , allah belalarını versin. Bundan sonra gelecek olan yönetici ben olsam bir daha 2 sinide kapıdan içeri sokmam ve 'hall of shame' gibi bir bölüm yaptırıp demirören & sinan ikilisinin heykellerini dikerim. Allahın hanzoları nasıl başkan ve menejer olduysa artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu zaten demiören yüzünden yeni nesil beşiktaştan soğudu resmen , gitmiyo herif ya tapuladı kulubu.Başarının b sini görmüyoruz ya, takımda hırs inanç avrdı sezon başı 90.dk bile deli gibi yardımlaşıp koşarlarda ilk haftalar , ne oldu ne gitti anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Zico kesinlikle çok iyi bir teknik direktör değil. Çok iyi bir antrenör olabilir. Takımı kemikleştirme açısından da çok başarılı olabilir.

Ama her maça aynı taktikle çıkmak, sadece diziliş değil tüm varyasyonlar ve şablonlar olarak da tıpatıp aynı çıkmak bir adamı kötü bir teknik direktör yapar.

Üstelik oyuna en ufak bir müdahalede bulunamayan, hiçbir şekilde oyuncu değişiklikleri olsun rakip takımın taktiğine göre hamleler olsun sonradan katkı sağlayamayan bir hoca zico. Seyirci gibi izliyor maçı.

Ha, takımı çok iyi çalıştırıyor antrenman yaptırıyor evet. Yoğun maç temposuna rağmen hem sakatlanıp da tükenmeyecek kadar az hem de yarı yolda formdan düşüp yorulmayacak kadar iyi çalıştırdı oyuncuları.

Yine taktiğini harfi harfine çok iyi ezberletiyor çok iyi uygulatıyor da olabilir.

Ama her maça birebir aynı 11 le aynı taktikle çıkmak ve hiçbir oyuna ne baştan ne sonradan müdahale yapamamak bir teknik direktör için hiç iyi özellikler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı td yabancı td dötlerine kına yakıyorlar yabancı td diye arkadaşım elin almanı elin ispanyolu geliyor takımlar dağılıyor senin ülkeni senin takımlarını bilen sivasspor diyince andaval andaval bakmayan bir adamla çalışsana ne bu yabancı da yabancı hoca ısrarı

Tecrübe tecrübe tecrübe diyorsunuz da arsene wenger denen adam çok mu tecrübeliydi arsenal e gelince onu geçeceksiniz maymun iştahlı medya var ve buda insanlara yansıyor ingiltere de fln bi adam menejer oluyor kalkıp bi sürü hata yapıyor yine de güveniyorlar

Ertuğrul Sağlam nasıl antrenördür fazla bilmem bjk ile alakasızımdır ama yabancı td olayını anlamıyorum ne yani türkler anlamıyorlar mı futboldan ?

Ben olsam getiririm Ersun Yanal'ı veya Bülent Uygun'u mis

Not:Tabii ne ersun nede bülent gelir de hani şansım olsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...