Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bright wizard hede hödö topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
Fazla DPS demek karşı tarafı öldürmek demek o yüzden önemli. :)

Pek değil. Karşı tarafın healı benim yaptığım dps'ten fazlaysa ve buna karşı ben karşı tarafın yaptı healın yarısını bile kendi takımımdan alamıyorsam(bugüne kada 2-3 ten fazla düzün heal yüzü görmedim) yine fazla bir anlamı kalmıyor.
Mesaj tarihi:
fazla dps'in çok anlamı yok, aoe basarsın, dot'larsın filan ama karşı taraf healleyebiliyorsa onu bir kıymeti yok. o nedenle agony spec tercih ettim ben sorc'da, pvp'de burst > *.
Mesaj tarihi:
dot daha iyi bence, sonuç olarak herkese dot koyduğun zaman healerlara stres oluyor, herkese dot koyup healer a pyroclast spam yapıyorum, instant castlar 1 sn oluyor hem etraftakia damlar uzun vadede ölü oluyor hemde healer ı alıyorsun
Mesaj tarihi:
Çok fazla DPSin şöyle önemi var. BW 1 kişiye focus fire yaparsa healer ya onu healleyecek sürekli yada o adam ölecek. Ama daha az dps yapabilen DPS sınıflarda healerın full şekilde tek kişiye heal basmasına gerek yok. KAldıki BW range olarak nispeten diğer DPSlere göre daha güvenli yerde olduğundan tek hedef focus fire yapabilecek durumda. Hatta direk healera focus fire ile bütün teami healsiz bırakabilir. Yani yüksek DPS önemlidir. KArşı tarafta 5 healer varken ancak dediğinizin önemi kalmaz belki ama her halükarda BW sayısı destruction healer sayısından çok olduğunu düşünürsek bu ihtimal uzun vadede görünmüyor.
Mesaj tarihi:
Rock said:
Pek değil. Karşı tarafın healı benim yaptığım dps'ten fazlaysa ve buna karşı ben karşı tarafın yaptı healın yarısını bile kendi takımımdan alamıyorsam(bugüne kada 2-3 ten fazla düzün heal yüzü görmedim) yine fazla bir anlamı kalmıyor..

Nasil senden daha fazla heallesin o healer, 5 point ile alinan Playing With Fire gibi bir ability varken sende?
Mesaj tarihi:
Sorieno said:
Rock said:
Pek değil. Karşı tarafın healı benim yaptığım dps'ten fazlaysa ve buna karşı ben karşı tarafın yaptı healın yarısını bile kendi takımımdan alamıyorsam(bugüne kada 2-3 ten fazla düzün heal yüzü görmedim) yine fazla bir anlamı kalmıyor..

Nasil senden daha fazla heallesin o healer, 5 point ile alinan Playing With Fire gibi bir ability varken sende?

bi de o debuff healera dmg veriyo yahu...
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Hatta direk healera focus fire ile bütün teami healsiz bırakabilir. Yani yüksek DPS önemlidir. KArşı tarafta 5 healer varken ancak dediğinizin önemi kalmaz belki ama her halükarda BW sayısı destruction healer sayısından çok olduğunu düşünürsek bu ihtimal uzun vadede görünmüyor.

Bu dediğin aslında benim dediklerimi doğruluyor... yani 150-200K AOE dmg yapıcağına 70-80K focused healerlara çalışırsan ki burda Sorclar kesinlikle daha başarılı, sonuç takımın başarısı, win ve yüksek XP oluyor.

Kontrolsüz güç güç değildir ancak NERF seslerini artırır... =P

Ve BW nerflenirse oyunun bütün dengeleri bozulur. Demedi demeyin. Bana çok koymaz zaten R33 oldum sayılır Nerf gelene kadar R40 olmuş olur, muhtemelen yeni bir karakter açmış bile olurum...
Mesaj tarihi:
çok yakınıyor bizim dest'ler kusura bakmayın siz, gayet güzel faction bazında dengeler ve hayır bw tek başına kapamıyor o farkı heh. grass is greener geyiği sadece.
Mesaj tarihi:
İlk defa Same bir oyunda katılıyorum.
Allahtan iki tarafıda gördüde teee zamanındaki Shaman Pala geyiğini Sorc/BW olarak yapmıyoruz ;)

Bu arada dün karşıda 4 SC varken olayı ne kadar değiştirdiğini, tan olarak %55 Corparel resist %11 Distrup tonla blocka rağmen Burst şeklinde öldüğümüde belirtmek isterim :P

Bu kadar burste ölüp renoya çemkirmek işin en zevkli kısmı oluyor hehe

Halada zavallı olarak işte olduğumdan bu gece nefis Sc partimize gelemiyorum :( Yeri olmasada ekleyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
@Absolut

Her 5 bwden sadece 1i tek hedefe odaklanıyor. Geri kalanlar aoe takılıyor. Senin de belirttiğin aoe'nin de pek bir faydası olmuyor. Ayrıca bw sayısı fazla olsa da abarttığınız kadar yok bence. Tek olarak girdiğim senaryolar oluyor.

@Sorieno

Bahsettiğin şeyin 30sn clsi var ve 10sn sürüyor. Senaryoda bunun yüzünden 1 kişi ölse arkasından en az 3 tane daha gelir. 1v1 durumunda da mele bir classa karşı pek bir anlamı olmaz. Adam becerikliyse seni zaten rahat rahat keser. Beceriksizse de zaten yapacak birşey yok.

Ayrıca bw'lerin toplamda abartılı dps yapmasının nedeni zaten Absolut'unda itiraf ettiği gibi aoe'lerimizin olması. Hatta daha kesin olarak en az 2 tane ranged aoemiz olması. Açıkçası bunlarında bize fazla bir senaryo kazandırdığı yok. Arkadaki des healerlar bunları çok rahatlıkla healayabiliyor çünki aoeler tek bir kişiye okadar çok hasar vermiyor. Sadece çok adama vuruyor. Buda adam öldürmek için yeterli olmuyor.
Mesaj tarihi:
Ben ilk başta healer ve tankları dotluyorum sonra baslıyorum toplu alanlarda aoe ye zaten dot yıyenler yavas yavas gıdıyorlar healerda alan heal'den sonra yetıstıremedıgı ıcın dıger takım arkadaslarıda oluyor yada hedeften cıkamadıgı ıcın kendısıde oluyor..

Ama aradan cengaverın bırısı cıkıp ustume abanınca aoe dolmak bılmıyor mecbur fırecage atıp uzaklasmak kalıyor...

O zmanda bastırıyorlar tepemıze cunku healer toparlıyor...
Mesaj tarihi:
Szasstam said:

Sorcs olarak mı BW overpowered diyorsun :)
Hemen bir order açıyorsun t2 bir Sorc. buluyorsun yediğin damage ve korkunçluğu görünce ikisinede Nerf diye bağırıyorsun :P
Ayrıca sende dispell yoksa takım arkadaşların remove etsin ;)
healerın öyle güçleri yok mu?

gidip bw levellıcam şöyle bi 10 12 e kadar

bi mountain e girsem yeter algılamama :D
Mesaj tarihi:
Herkese bir BW açıp ne kadar OP olduğumuzu kendi gözleriyle görmesini tavsiye ederim senaryo başına 7-8 kere ölüp bütün senaryoyu combatın olduğu yere koşmakla geçirince zaten anlaşılır bahsedildiği kadar EZ mode veya OP olmadığı...
Mesaj tarihi:
Blackice said:
Herkese bir BW açıp ne kadar OP olduğumuzu kendi gözleriyle görmesini tavsiye ederim senaryo başına 7-8 kere ölüp bütün senaryoyu combatın olduğu yere koşmakla geçirince zaten anlaşılır bahsedildiği kadar EZ mode veya OP olmadığı...

healerların resleyemeyecek kadar sepetse normal kosman :D

Dok pazarlama gururla sunar :P out of range olmayan herkes itinayla kaldırılır :D
Mesaj tarihi:
Aynı koşma ve ölme WE içinde geçerli hemde çok daha az dmg yanına daha az kill ile. Killin bir anlamı yok elbette ama moral veriyor mutlu oluyor insan işte.
Mesaj tarihi:
Blackice said:

Cok buyuk bir sikintiymis, su an tamamen degisti fikrim ve size uzuldum. Oyunda bunu yasamak olan tek class BW'ler sahiden de. Umarim auto-res falan getirirler. OP oldugunuz hakkindaki gorusumu geri aliyorum bu zehir gibi fikirden sonra. Zaten auto target-swap de eklemiyorlar. Yazik, bir class'a da bu kadar kotu muamele yapilamaz.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:
Blackice said:

Cok buyuk bir sikintiymis, su an tamamen degisti fikrim ve size uzuldum. Oyunda bunu yasamak olan tek class BW'ler sahiden de. Umarim auto-res falan getirirler. OP oldugunuz hakkindaki gorusumu geri aliyorum bu zehir gibi fikirden sonra. Zaten auto target-swap de eklemiyorlar. Yazik, bir class'a da bu kadar kotu muamele yapilamaz.

ahaha koptum. hakkaten yani "senaryoda ölüyoruz" diyip OP olmadığını iddia etmek de güzelmiş... dikkatli iseniz ölmezsiniz BW ile sonuçta. kim diyo ölene kadar backlash yiyin diye?
  • Yeni Oluştur...