Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Öğrenmişsin Sarıyer, gırla gidiyor. Biraz yenile kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bir dahakine Kagithane dolaylarina uzanacagim. Arka Siradakiler dizisini izliyorum o yuzden, gozlemlemek adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 eheh. baya üstün bi insan oldugundan senle yarışamam haklısın. uslubunla ilgili bi bozuklugun var. kabul et ya da etme. profesyonel yazarlıgında başarılar dilerim. aynı zamanda amator ayarcılıgı da bırakmanı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bir ara bright wizardlar vardı, tartışırdık, ne oldu onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu fireballadınız=) CÜmle ıcınde kullanmak gerekırse her atışma topic e 1000 tickliyor seklınde kullanabılırız... Dogru mu alpg öğrenmiş miyim?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ebola +1 yau.. bw topicini bile nerflemek gerekiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bir marauder olarak BW sürülerinden (4 kişilik, yanyana duran bwler) nefret ediyorum. Ve günlerdir aklımı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum. BWlerin ''Tab''ları direk 10 kişilik grup arasından en yakın marauderi seçme işlevi mi görüyor? Bu arada bir de teşekkür etmek istiyorum. Fazla oynarım sanıyordum oyunu ama sizler beni soğutuyorsunuz. Yaşasın!! Okuluma daha fazla önem verebiliyorum (Yok, dota oynuyorum). Edit: Yanlış anlaşılma olmasın diye (herkes bu tür mesajlara düşmanmış) açıklayayım. Tek derdim adam öldürmeye en yatkın class olup benden fazla xp almanız. Kıskanıyorum sizi. Örneğin dün geceki Serah adlı BWnin 18k xp alıp benim 4-5k da sınırlı kalmam (Gerçi yenilgimizin de payı var ama neyse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Olay şöyle görünüyor Server: Paticik, Open RvR Tier: Invadoria vs Ex Parte Zone: Warhammer Online Kategorisi Chaper: bright wizard hede hödö topiği "WAR is everywhere" diye boşuna dememiş adamlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 EN ENDLIS, PERPEÇUIL VOR. YU KAN'T HEV EN END! DET VUD BE BEED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dün t2 scenario da Jones mu neydi bi Marauder macro yazmış herhalde.. üzerinde bw dotları, koştururken geri spamliyo chati; "Jones on fire!! Jones on fire!! Hot Hot Hot!!" gülmekten adamı heal edemedim öldü herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 böyle macroları nasıl yazabiliyoruz? biri bir başlık içinde açıklama yazsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8174 BW silence'i. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=9489 Sorc silence'i. Simdi birinin instant cast'ken birinin 2 sn cast time'i olmasi sacmaligini aciklamak isteyen ve bu durumu dengesizlik olarak nitelendirmeyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Fyrwenn said: Dün t2 scenario da Jones mu neydi bi Marauder macro yazmış herhalde.. üzerinde bw dotları, koştururken geri spamliyo chati; "Jones on fire!! Jones on fire!! Hot Hot Hot!!" gülmekten adamı heal edemedim öldü herif... ahaaha supermis.HoT ironisi de takdir edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Working as intended! WAR developerları BW oynuyolarmış, o yüzden böyle olmuş =P Odi; Macro için oyunda esc yaptığında çıkan pencerenin en altında "Macros" kısmı var. Ordan /scenario şeklinde macro yazıp ikon atayıp action barına yerleştirebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sunu yapistirayim: http://thewarjournal.com/2008/10/bright-wizard-and-sorceress-one-way-mirror/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mirrorları karşılaştırıp onda bu var ama öbüründe aynısı öyle değil demeyip de neden mirror diye birşey var diye düşünen bir tek ben miyim? Copy/Paste class yapmakla denge yaratmak developer acizliği değil midir? Aynı factionda Zealot ile Shaman'ın ne kadar benzer olduğunu görünce ağlamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bu topic'in özeti bu mudur? budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 dps class oynarken de az bi şey farkındaydım BW lerin dmg potansiyelinin ama healer olunca daha bi ii anlamaya başladım açıkçası.. arada kendimi, aynı anda 30 tane motorsiklet kazası hastasına bakması gereken acil servis doktoru gibi hissediyorum. gözümün önünde cayır cayır yanarak telef oluyo adamlar haha.. gcd yetmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Order 500 e 170 küsür seklinde domine ettigi zaman Bw lerin Damage olarak ilk sırada olması gayet normal. Aynı şekilde Destro da 500 e 50 falan gibi kazandıgı zaman kac tane sorcereri varsa ilk sıraları paylaşıyor, ama order bw ler yüzünden kazanıyor diyosanız ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ya agony gittikten sonra, 50'den fazla anroc yaptım, kazandıklarımızın hepsinde dps ve killing blow'da birinciyim, kaybettiklerimizin %80'inde yine dps ve killing blow'da birinciyim. Örneğin 500-250 kaybediyoruz ben yine 80-100k dmg, 15 killing blow yapmış oluyorum, order'dan daha fazla xp&renown almış oluyorum. 1-2 anroc degil, 50'den fazla yaptım hepsindede dandik BW'ler gelmemiştir karşıma herhalde. Benim karşılaştığım BW'lerde mi sorun var, yoksa ben mi çok iyi oynuyorum bilmiyorum, ama hiçbir BW beni geçemedi şimdiye kadar. (1 istisna kişi hariç, kara listemde o BW) Yüzlerce ss'im var yani inanmayana kanıtlayabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 @sabonis Hoş resim ama bu bw'lerin uber olduğunu göstermez. Listeye dikkat edecek olursan kendisinin yarısından biraz daha fazla dps yapmış adamdmın aldırğı renowun 3'te 1ini ancak almış. Yine aynı adamla aralarında sadece 1k xp farkı var. Kısacası yüksek dps yapıyor olmanın bu adama hiç bir ekstra getirisi olmamış. Benim dps'te ilk 3'e girdiğim ama kaybettiğimiz için düşük xp aldığımız bir sürü oyunum var. BW'lerin dps'inin okadar yüksek çıkmasının tek nedeni çok fazla aoe'mizin olması. Ranged aoe var, dot aoe var, hemen dibimden çıkara bildiğim en az 2 aoe'm daha var(rank 20de). Bunlar WoW'daki magedeki gibi toplu adam kesmeye yetmiyor. Bunlarında dps'imi şişirmekten başka bir halta yaradığı yok. @Gil Estel Unutkanlıktan çok fazla ss almıyorum. Elinde varsa bir kaçtane koyar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Kim BW'nin renown gain'ini ya da "BW oyun kaybedildiginde dusuk xp aliyor"u tartisiyor zaten? BW'nin ortalama ustundeki dps'i tartisma konusu, ayrica AoE degil, fire and forget dot'larla bu dmg yakalaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 eger scenario'nun en yuksek levellı karakteriyseniz, aldığınız renown epey düşüyor. Ama xp artıyor. Ne kadar yuksek level o kadar az renown o kadar cok xp yani. Ayrıca ilk 5 BW olabilir ama yani kimse de 15.000 i geçememiş mi? Bana biraz saçma geldi. altı buçuk dakkada 15.000 dmg baya düşük. Çok sık karşılaşılcak bi tablo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Rock said: @sabonis Hoş resim ama bu bw'lerin uber olduğunu göstermez. Listeye dikkat edecek olursan kendisinin yarısından biraz daha fazla dps yapmış adamdmın aldırğı renowun 3'te 1ini ancak almış. Yine aynı adamla aralarında sadece 1k xp farkı var. Kısacası yüksek dps yapıyor olmanın bu adama hiç bir ekstra getirisi olmamış. Benim dps'te ilk 3'e girdiğim ama kaybettiğimiz için düşük xp aldığımız bir sürü oyunum var. BW'lerin dps'inin okadar yüksek çıkmasının tek nedeni çok fazla aoe'mizin olması. Ranged aoe var, dot aoe var, hemen dibimden çıkara bildiğim en az 2 aoe'm daha var(rank 20de). Bunlar WoW'daki magedeki gibi toplu adam kesmeye yetmiyor. Bunlarında dps'imi şişirmekten başka bir halta yaradığı yok. nasıl yani ya? afedersin de baya saçma bir savunma olmuş... neymiş xp düşükmüş renown düşükmüş. bunlarla ne alakası var olayın? az renown ve az xp demek, takım arkadaşlarının yakınlarında öldürmemiş demek adamları ve bauble'ı taşıyana saldırmamış/onu korumamış demek.... yani tam tersi takım oyunu oynasa bu BW'ler demek ki 500-0 yenilecektik... ya ben anlamıyorum OP olduğu bariz olan (bütün Dest'in söylediği ve bir sürü Order'ın da kabul ettiği) bir class'ı niye hala savunmaya çalışıyorsunuz ki... o damageları, o öldürdüğünüz adamları saf yeteneğizle değil, sınıfınızın da gücüyle öldürdüğünü kabullenmek bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar