Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YASTAYIZ!!! :(

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Makarna pizzadan daha karlı olduğu için böyle karar almışlardır herhalde.

Sınırsız pizza olayıda bana çok saçma geliyordu. Sadece ortasına azıcık malzeme konmuş, çabuk doyursun diye kalın ötesi hamurla yapılmış lezzetsiz pizzalara sınırısda olsa verilen paraya yazık. Bide içecek fiyata dahil değildi, su gibi kolaya dünyanın parası veriliyordu. Bi kere denedim bir daha uğramadım pizza hut'a
Sosyal ağlarda paylaş

EVET EVET EVET!!!!

Açıçası pizayı fazla sevmem. Biraz hammal işi gibi geliyor. Makarna çeşitleri ve salata(özellikle yağsız) herzaman için öncelikli terciğim olmuştur. Fiyatları uygun bir seviyede tutabilirlerse bence çok güzel bir haber bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi pizza hut iyiydi ya bi şekli vardı,içerdeki ışıklandırmalar fln,iyi restoranlardı yani...Havası vardı bence...(özellikle galleria ilk açılandır hastasıyım kuçukken buz pistinin orda)...O kırmızı ışıkları,ahşap mobilyaları,halısı,sınırsızı...
Diğerleri çok köy işi be abi dominos fln...Gidip oturupta yenmiyo yani...Bi de heryere açtılar iyicene boku çıktı...
Sosyal ağlarda paylaş

evet onu dedimdi :D
atrium pizza days!

ekleme: atrium pizza days'te kenarda oturcaksın. kenardaki koltuklar doluysa oturmıycaksın. teşvikiye pizza daisy'ye girmiyceksin. pizzacı çocuk pizzacı kıza yazarken fırındaki pizzanı yakar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...