Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YASTAYIZ!!! :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10058018.asp?gid=229&sz=11427

YORUMA GEREK YOK. LANET OLSUN KAPITALIST DUZEN. LANET OLSUN OBEZ AMERIKALILAR. 24 DILIM SINIRSIZ + KOLA SENI OZLEYECEGIZ.
Mesaj tarihi:
En son 6 sene önce gitmiştim Pizza Hut' a bir iftarda. Sınırsız güzeldi tabi. Ama evlere servisi çok yavaş olduğu için dominos'u tercih ediyorum.
Mesaj tarihi:
Makarna pizzadan daha karlı olduğu için böyle karar almışlardır herhalde.

Sınırsız pizza olayıda bana çok saçma geliyordu. Sadece ortasına azıcık malzeme konmuş, çabuk doyursun diye kalın ötesi hamurla yapılmış lezzetsiz pizzalara sınırısda olsa verilen paraya yazık. Bide içecek fiyata dahil değildi, su gibi kolaya dünyanın parası veriliyordu. Bi kere denedim bir daha uğramadım pizza hut'a
Mesaj tarihi:
EVET EVET EVET!!!!

Açıçası pizayı fazla sevmem. Biraz hammal işi gibi geliyor. Makarna çeşitleri ve salata(özellikle yağsız) herzaman için öncelikli terciğim olmuştur. Fiyatları uygun bir seviyede tutabilirlerse bence çok güzel bir haber bu :D
Mesaj tarihi:
ya abi pizza hut hayatta disardan solemem
ama sinirsiz bir obezite unsuru olarak
cidden ozleyecegim bisi insallah dominosd yapar
yane sinirsiz super bisidi cunku
10 kisi gidip restoran kapamak
Mesaj tarihi:
Ya abi pizza hut iyiydi ya bi şekli vardı,içerdeki ışıklandırmalar fln,iyi restoranlardı yani...Havası vardı bence...(özellikle galleria ilk açılandır hastasıyım kuçukken buz pistinin orda)...O kırmızı ışıkları,ahşap mobilyaları,halısı,sınırsızı...
Diğerleri çok köy işi be abi dominos fln...Gidip oturupta yenmiyo yani...Bi de heryere açtılar iyicene boku çıktı...
Mesaj tarihi:
evet onu dedimdi :D
atrium pizza days!

ekleme: atrium pizza days'te kenarda oturcaksın. kenardaki koltuklar doluysa oturmıycaksın. teşvikiye pizza daisy'ye girmiyceksin. pizzacı çocuk pizzacı kıza yazarken fırındaki pizzanı yakar.
  • Yeni Oluştur...