Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

Bu oyun 15" notebookda oynanmaz di mi?

15,4" monitor ile her oyunu oynuyom sıkıntı olmadan. Hatta bence daha iyi bile oluyor bütün ekrana hakim oluyosun. Niye 15"de oynanmaz dedin?
Mesaj tarihi:
yeni timeline geldi,

starforg davası kapanmamış anlaşılan, ama en güzeli daha önce karanlık işlere bulaşmış bir jedi ailesinin torunu yine mevzulara karışıyo, ve ben diyorumki bu herif exar kun un dölüdür, yeah

Mesaj tarihi:
ya oyun güzel olacak gibi görünüo da
abi şimdi companion sistemi nası olcak.yani yanımıza bilgisayar kontrolünde companion alabilecekmiyiz?yoksa o companion gibi yanımızda dolananlar oyunda ayrı playerlar mı ?
bu coklu konusma sisteminde verdiğimiz tepkilere göre bi sith bi bounty hunter konusuyor.şimdi orda konusanlar bizim eleman ve yanımıza aldığımız bi companion mu yoksa player mı ?

ayrıca her companion un kotor lardaki gibi ayrı bi geçmişi falan olacak,infulence e göre çeşitli rewardlar falan alıp geçmişlerini örenebilicez dio.iyi de birçok farklı oyuncu aynı companion u mu alacak?kaç tane ayrı derin geçmişi olan companion yaratılabilir ki oyunda?Yani mesela BOBA die bi companion var.birçok oyuncu yanında öle boba ile mi gezicek.

aga kotor tabanlı mmorpg nası olr ya :S
Mesaj tarihi:
siz bi göreve giderken arkadaşınızı companion olarak alabileceğinizi ve onlarında dialoglara katılabileceği ilk 30dklık videoda açıklanmıştı... npc companion olurmu bilmiorum ama player companionlar olacak. geçmişler ve inf ödülleri hakkında bişi yok henüz. tek bildiğimiz açıklanan karakterlerin bir geçmişi olacağı. sen bir sith açarsan ve arkadaşında sith açarsa geçmişleriniz aynı olacak büyük ihtimal...
Mesaj tarihi:
ya benm anlamadıgım bişey var :) şimdi oyun bariz co-op ama bunu starwars a online adı altında nasıl yansıtırsın ki ? birde paso dialog paso dialog, nereye kadar dialog ! la oyunun i,smi çıktıgından beri dialogtan başka bişey gormedik dogru durust.tamam gameplay lerde mevcut ama herşeyi dialoglara indirgemişler. mmo yapıyorsun kaç kişi bu dialogları ardı ardına okuyacak anlamıyorum . 1 okurum 2 okurum sonra bayarım bidahada okumak istemem. ben anlamadım swtoru bu ne biçim dvo:S
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

[video]http://www.dailymotion.com/video/xd21ev_combat-in-star-wars-the-old-republi_videogames?feature=oembed" width="459">

çok durağan gözüküyor oyun.
nedense gördüklerim etkilemedi
  • Yeni Oluştur...