Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Zoeller said: There's an extensive list of names that are not available to guilds and players. Revan is one such name.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://i53.tinypic.com/33ma3ae.jpg day 1 purchase http://images.cryhavok.org/d/1409-1/Do+Not+Fist+Android+Girls.png
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.alterswtor.com/wp-content/uploads/2011/10/swtor-2011-08-25-23-22-15-88.jpg
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oyun hiç çekmedi beni ya betaya girdim bugün arkadaşın vasıtasıylada öle hiç heyecan meyecan yoktu valla.Şuanda wow oynuyorum belkide onun tesiri vardır asdf
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Wowdan sırf wow olduğu için bıkanlar bide bi iki sw/biowhore fanı dışında kimsenin şu oyunu oynayacağını sanmıyorum. Wowdan bıkan kitle tıpkı aoc/war gibi 2 ay içinde oyunu bırakınca SWTOR da MMO mezarlığındaki yerini alacaktır.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya bakarsın guzel bısı cıkasr bellı olmaz, featurelara ona buna bakıp aldanmamak lazım. Ben severim sw evrenini ama bakınca tırt gozukuyor oyun, ama hiç belli olmuyor işte böle işler. Bazen bazı şeyleri o kadar guzel ıslemıs oluolar ki oynadıkca oynayasın gelıo
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 axedice said: Wowdan sırf wow olduğu için bıkanlar bide bi iki sw/biowhore fanı dışında kimsenin şu oyunu oynayacağını sanmıyorum. Wowdan bıkan kitle tıpkı aoc/war gibi 2 ay içinde oyunu bırakınca SWTOR da MMO mezarlığındaki yerini alacaktır. release de görüşmek üzere
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 axedice said: Wowdan sırf wow olduğu için bıkanlar bide bi iki sw/biowhore fanı dışında kimsenin şu oyunu oynayacağını sanmıyorum. Wowdan bıkan kitle tıpkı aoc/war gibi 2 ay içinde oyunu bırakınca SWTOR da MMO mezarlığındaki yerini alacaktır. +1
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 dün eurogamer ya da massively de okudum sanırım. önümüzdeki günlerde beta invitelar artacakmış.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Gönderildi beta invitelar. Geçtiğimiz hafta General Testing için gönderildi. Dün Beta Testing Weekend #2 için gönderildi. BİZE KAFASI GELDİ, yeepeeyakay
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 amerika'da, avrupa'da, evlerinde çocuklar. bilgisayarlarının karşısına geçmişler, gmaillerine/hotmaillerine bakıyorlar. birbirlerine beta invitelarını gösteriyorlar, şakalaşıyorlar. buradaki gariban çocuk soruyor: benim de bir beta invite'ım olsa diyor, o ağzını kırdığımının bebelerinden ne farkım var diyor, ANNE BİZE DE BETA INVITE ALSANA DİYOR, BİZDE NİYE YOK DİYOR !1!11
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Sparkcaster said: http://www.alterswtor.com/wp-content/uploads/2011/10/swtor-2011-08-25-23-22-15-88.jpg bak bu saçma olmuş. grievous'ın hikayesini hiç okumamışlar resmen. gören de sw evreninde zilyon tane grievous tipli karakter var sanacak. swg'de necrosis'e de uyuz olmuştum, çok çelişiyordu hikayeyle. bu da o kafada olmuş. ayıp bioware, ayıp.
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 riftten ağzım yandı. bu sefer oyun oturana kadar bekleyeceğim. bu arada rift oynayan arkadaşlar alınmasın. güzel oyun hesabı geri açtım sıkılınca bakıyorum ama hala heal mantığı garip geliyor bana.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 nası yani? @deno o ne demek ya grevious koca galaksideki tek kaleesh mi?
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hayır tek kaleesh değil, fakat kaleesh'lerin çoğu grievous'dan esinlenerek yaratılıyor diyorum grievous piyasaya çıktığından beri. hatta bildiğim kadarıyla grievous'un episode 3'de ortaya çıkmasıyla dahil oldu eu'ya. iyi güzel dahil olsun da, swg'deki necrosis, yukarıda verdiğin tip falan direktoman grievous klonu gibi duruyor. şöyle tipler de var yani kaleesh'ler arasında, wookipedia'dan arak oldu direk ama. illa cyborgumsu olmak zorunda değiller yani,
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 üstteki cyborg değil ki sith sorcerer
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 zaten cyborgumsu olmak zorunda değiller demiş ki? ha kendi koyduğun için diyosan bilmem :)
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Niye oyle atarlanmis kendi kendine onu anlamadim ben.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oyuna companion olarak koydukları cyborg değil işte onu diyorum deno neye atarlanmış çözemedimb bende
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Evet evet deno bi atar yapmış bi gider yapmış. Buranın şahı benim demiş. Ben de hiç anlam veremedim. Böyle bi kızmış sinirlenmiş falan. Parçalayacakmış nerdeyse. Ne gerek var..
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yok yahu niye atar yapayım, normal cevap verdim işte. şöyle de bir şey çıkmış bu arada, ilgilisine, http://www.swtor.com/info/holonet/galaxy-map/
Öne çıkan mesajlar