Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun hiç çekmedi beni ya betaya girdim bugün arkadaşın vasıtasıylada öle hiç heyecan meyecan yoktu valla.Şuanda wow oynuyorum belkide onun tesiri vardır asdf
Mesaj tarihi:
Wowdan sırf wow olduğu için bıkanlar bide bi iki sw/biowhore fanı dışında kimsenin şu oyunu oynayacağını sanmıyorum. Wowdan bıkan kitle tıpkı aoc/war gibi 2 ay içinde oyunu bırakınca SWTOR da MMO mezarlığındaki yerini alacaktır.
Mesaj tarihi:
ya bakarsın guzel bısı cıkasr bellı olmaz,
featurelara ona buna bakıp aldanmamak lazım.
Ben severim sw evrenini ama bakınca tırt gozukuyor oyun, ama hiç belli olmuyor işte böle işler. Bazen bazı şeyleri o kadar guzel ıslemıs oluolar ki oynadıkca oynayasın gelıo
Mesaj tarihi:
axedice said:

Wowdan sırf wow olduğu için bıkanlar bide bi iki sw/biowhore fanı dışında kimsenin şu oyunu oynayacağını sanmıyorum. Wowdan bıkan kitle tıpkı aoc/war gibi 2 ay içinde oyunu bırakınca SWTOR da MMO mezarlığındaki yerini alacaktır.

release de görüşmek üzere
Mesaj tarihi:
axedice said:

+1
Mesaj tarihi:
amerika'da, avrupa'da, evlerinde çocuklar. bilgisayarlarının karşısına geçmişler, gmaillerine/hotmaillerine bakıyorlar. birbirlerine beta invitelarını gösteriyorlar, şakalaşıyorlar. buradaki gariban çocuk soruyor: benim de bir beta invite'ım olsa diyor, o ağzını kırdığımının bebelerinden ne farkım var diyor, ANNE BİZE DE BETA INVITE ALSANA DİYOR, BİZDE NİYE YOK DİYOR !1!11
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

http://www.alterswtor.com/wp-content/uploads/2011/10/swtor-2011-08-25-23-22-15-88.jpg

bak bu saçma olmuş. grievous'ın hikayesini hiç okumamışlar resmen. gören de sw evreninde zilyon tane grievous tipli karakter var sanacak.

swg'de necrosis'e de uyuz olmuştum, çok çelişiyordu hikayeyle. bu da o kafada olmuş. ayıp bioware, ayıp.
Mesaj tarihi:
riftten ağzım yandı. bu sefer oyun oturana kadar bekleyeceğim.

bu arada rift oynayan arkadaşlar alınmasın. güzel oyun hesabı geri açtım sıkılınca bakıyorum ama hala heal mantığı garip geliyor bana.
Mesaj tarihi:

hayır tek kaleesh değil, fakat kaleesh'lerin çoğu grievous'dan esinlenerek yaratılıyor diyorum grievous piyasaya çıktığından beri. hatta bildiğim kadarıyla grievous'un episode 3'de ortaya çıkmasıyla dahil oldu eu'ya. iyi güzel dahil olsun da, swg'deki necrosis, yukarıda verdiğin tip falan direktoman grievous klonu gibi duruyor.

şöyle tipler de var yani kaleesh'ler arasında, wookipedia'dan arak oldu direk ama. illa cyborgumsu olmak zorunda değiller yani,

Mesaj tarihi:
Evet evet deno bi atar yapmış bi gider yapmış. Buranın şahı benim demiş. Ben de hiç anlam veremedim. Böyle bi kızmış sinirlenmiş falan. Parçalayacakmış nerdeyse. Ne gerek var..
  • Yeni Oluştur...