Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deno zamanında demiş ki:

-Deno- said:

Uzun yazı

Oooo ben yazmasam içimde kalır.

2003 yılının Ekim ayı. Ben harıl harıl Lgs'ye çalışıyorum o sıralarda. Bir yandan da servis ile okula giderken Level okuyorduk arkadaşlarımla. Ve onu gördüm , bir sayfalık Star Wars Galaxies : An Empire Divided resmi ve açıklaması. Eve gider gitmez Avaturk'e girdim ve hemen siparişimi verdim. Bir yandan da forumlardan gelişmeleri takip ediyordum. 3 gün içinde teslim edilir yazıyordu ama 2 hafta olmuştu ve ben beklemekten deli olmuştum. Her gün okuldan geldiğimde ilk işim anneanneme ' Geldi mi bana bir şey ' diyordum anneannemde gelmedi diyordu. Neyse 2 hafta bekledik , bu sırada paticik'e üye oldum. Millet 3 - 4 ay önce oynamaya başlamış zaten , ben iyice hırslandım geri kalıcam diye. Sonra forumlarda beni iyice mutsuzlaştıran bir haber çıktı : Oyun , gümrükde takılı kalmıştı. Bir çok kişi isyan etti , ne biçim iş bu diye. Ben gene sabırlı oldum , gene bekledim günlerce. Sonra , en sonunda oyun dağıtılmak için avaturk'un dağıtım yerine ulaştı. Ve ben artık dayanamadım , ve akşam akşam gittim ve oyunu direk dağıtım yerinden aldım. Normalde vermiyoruz falan denildi ama ben gene de aldım. Sonunda oyunumu kurup oynayabilecektim.
Eve geldim , accountumu açtırdım. Oyunu kurdum , patchlerim oldu. Sonunda Play'e bastım. Ve gene hüsran , oyun client hatası veriyordu. Bu client ile tam 2 hafta aralıksız uğraştım. Arada ne zipli cd'ler ile uğraştım , ne farklı yöntemler denedim say say bitmez. Neyse , en sonunda Windows Millenium Edition'ı , Windows XP yapınca sorun kökten çözüldü ve oyunuma girdim.

Hemen karakterimi açtım , ve tutorial'ı oynadım. Ardından Tyrena'ya indim ve oyuna tam anlamıyla başlamış oldum. İlk girdiğimde tabi biraz dolaştım etrafı , tuşları öğrendim. Sonra Tyrena etrafındaki bir grup gubbur'a saldırıyım dedim pistolumla , amanın o da ne , çat çat vurdular ben daha ne olduğunu anlamadan hooop incap. Neyse kalktım falan. Tabi o zamanlar Tyrena bile 20 - 25 kişi. Bütün her yerde insanlar var. D'har Exarian benim ilk yardımcımdı o sıralar. Danimarkalı bir çocukdu. Ben bağırarak bir şeyler soruyodum , o da tell atarak bana yardımcı oldu , bana genel olarak bilgi verdi , para ve bir kaç eşya verdi. Birlikte ava çıktık. O sıralar Neeo diye bir çocukla daha tanıştım gene yabancı. Üçümüz dolaşıyorduk , görev yapıyorduk. Sonra D'har bana bir tane böcek vermişti , bana avlarda yardımcı olsun diye. Bir kaç gün onunla birlikte avlanmıştım ismi de Böcek'di. Neyse oyunu böyle böyle 1 hafta oynadım ve baya alıştım. Genelde Dantooine'deydim. İnanilmaz sayıda arkadaşım vardı. Tabi o sıralar FrF'ye katıldım. Daha o zaman bile kalabalıkdı FrF ve Akse , Sufi , Mirally , Enako , Azermann , Arkhonen , Sne başta olmak üzere bir çok arkadaşımla o zaman tanıştım. ( Saymadıklarım darılmasın bir çok insan var sonuçta :) ) Neyse , o zamanlar bana en çok Sne yardımcı oluyordu , genelde av partilerini de o düzenliyordu Türklerden. Nitekim ilk türk Jedilardan biri de oydu , Beyaznocdan sonra. Neyse 1 - 2 ay geçti. Ben iyicene öğrenmiştim her şeyi , ve Master Commando olmuştum. O zamanlar tam anlamıyla oturmuş templateler yoktu , herkes kendine en uygun templatei alırdı. Bende Master Commando - Master Marksman gibi uzak menzilli mesleklerden oluşan bir template yapmıştım. Bir süre sonra Holocron kasmaya başladım , yani Jedi olmak için. Bir çok meslek masterladım , ancak sınavlarım ağırlaşıyordu ve ben gerekli zamanı bulamıyordum. 4. holomu ( Merchantdı - En bela meslekdi o zamanlar ) tamamlayamadan , Hazirana gelmiştik. Ben bu arada bir sürü PvP'ye , av'a , toplu gidilen questlere ... aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Yaz bitti , Village questleri geldi. Ben hala Master Commandoydum o zamanlar. Serverın en uzun süre Commando kalan kişisi bendim sanırım ( 1 yıl ) Village Qquestleriyle beraber ben tekrar Jedi olma yolunda uğraşlarıma başladım. 3 branch tamamladıktan sonra , bu questlerin çok vakit aldığını ve bir anlam da çok şeyi kaçırdığımı düşündüm. Ve 4. branchin başlarındayken Village'ı bıraktım. Yeni bir template oluşturmuştum , bu seferki templateim melee ağırlıklıydı ama Pistoleer da almıştım yanıma. Artık her gün PvP ve Quest yapmaya gidiyordum arkadaşlarımla. Gene böyle böyle geçti günler , aylar. En sonunda Combat Upgrade geldi bildiğiniz gibi. Önce ne olduğunu anlayamadım , oyun köklü değişmişti. Ben gene her zaman ki gibi PvP , av , quest yaparken , en sonunda Nge geldi. Eh , ondan sonrası da bildiğiniz gibi diğer topiclerde konusuyoruz zaten.

Swg'yi 25 aydır oynuyorum. Oyunda hiç oyuncu kalmayana kadar da devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü şu ana kadar oynadığım hiç bir oyunda böyle bir atmosfer , böyle arkadaşlarlıklar ve dostluklar , böyle eğlence görmedim. Nasıl benim Star Wars'a olan bağlılığım bitmiyecekse , Swg'ye olan bağlılığımda bitmeyecek çünkü ben hala oyunda yapılabilecek güzel şeyler buluyorum.

Polemik yaratayım da forum biraz şenlensin. Takip eden falan azaldı. B)
Mesaj tarihi:
Yahu o diil de bu başlıkta ben Almanca konuşmuşum. Hangi kafayla, ne zaman yazdım hiç hatırlamıyorum. :(

http://forum.paticik.com/read.php?47,314162,314245#msg-314238

İmzam da bu. Hey allahım.

"Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..."
Mesaj tarihi:
DE: There are, uh, oh, the species questions...there are not any races to be announced, that would be super funny. We have people from the Caucus Mountains. There are no more species that are going to be announced before the release, and we will not see, we talked about this before, we're not going to see any of the super crazy ones like, oh, the (?), I want to be an Ithorian, and relate to people in squeaky two-mouth talk, uh, and have nobody ever notice that I'm an Ithorian. There's a reason, and I know people don't like the response that comes, but it is the design decision that was made. We're not a sandbox game. We are telling a Star Wars cinematic story, and there has not been a freak race lead character of any major Star Wars product in history. Not one comic book series, not one book series, and there's a reason, you cannot--I'm not going to say you, there's always the guy like "I can! I know Trandoshan's in my heart!"--but, people cannot relate and understand those species. Star Wars as a fictional piece is the journey of us, being a human perspective, going out into the unknown and meeting crazy, freaky things. So we're going to get all kinds of awesome, freaky aliens to fight, to talk to, to hang out with, to have as companion characters, but if, remember we said is if we ever do actual, like, "I'm going to be a wookiee, I'm going to be a droid, I'm going to be an Ithorian," it will be a class, so we can do the story right. You'll learn what it is like to be that thing. We don't want to just come out and say, "Hey, we just slapped--," we don't want you to be a human in an Ithorian suit.
Mesaj tarihi:
Q: What about surnames?

SR: There's a very good reason we haven't discussed surnames yet, and that will be revealed before ship.

DE: Or not. Those are the only two possibilities.

SR: It's one or the other. I think it'll be revealed before ship. I'm hopeful.

şunu çok merak ettim nasıl bir sebep göstercekler diye
  • Yeni Oluştur...