Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 2 new flashpoints Dresssing Rooms LFG Marking targets Hologram Fixes Lag fixes Chained flight paths LS/DS vendors at Vaiken Spacedock and Carrick Station AC choice made in Carrik Station, prior to coruscant In-combat stealth is in, similar to wow vanish; it resets combat. New animation for stealth is in, lightsabers gets deactivated and the animation is kinda translucent yeni bült gelmiş galiba peç notları düşerse atçam buraya
Bright Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Flashpoint sayisini arttirmalari lazmdi zaten iyi olmus
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 foundry part 1: http://www.megavideo.com/?v=7CV4F8S7 foundry part 2: http://www.megavideo.com/?v=81TGHIYC hoth questing: http://www.megavideo.com/?v=B6DYLA7V black talon: http://www.megavideo.com/?v=MBE82S9G tüm videolar için password: alterswtor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izlemeyin, foundry de inanılmaz hatta oyundan soğutacak spoiler var
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 evet orda durdurdum ben de. maksat contribution.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Sparkcaster said: izlemeyin, foundry de inanılmaz hatta oyundan soğutacak spoiler var Nedir? Bi taraftan oyun kötü olduğu için vidyolardan sıkılıyorum, diğer taraftan lore u ne yapmışlar merak ediyorum.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Spoiler tag denen bir olay var oha revan lol kendine revan diyen cakma birileri herhalde, boyle dandik midlvl encounter icin harcamis olamazlar
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bioware farkinda diil ama siz bari farkinda olun oyunun single player degil de mmo oldugunu
costal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 oyun level atlama kısmı single player yapmislar ki zaten cok guzel olmus bence eglenceli. 50 levelden sonrasi end game multiplayer. tabi ki level atlarken group questleri veya flashpointler falan yapiyosun ama mmorpglerin genel olayidir bu level atlama isi single playerdir. bioware'de bu isi cok eglenceli bir hale getirmiş bence.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 anlamadım ki nasıl bioware farkında değil mmo olduğunun, oyunda hiç quest yapmadan 50 olunabiliyor ama bu wowda mob grindleyip max levela ulaşmaya benzemiyor zira swtora özel herşey questler ile geliyor companion gemi vs
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Kaede said: kotor + irc gibi birşey olmaz inşallah Kaede said: 13 Jun 2009, 20:01
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yalnız, izlerken çok sıkılan var mı benden başka? böyle instance falan tabi ki olacak ama çok uzun ve gereksiz tekrar geldi bana :( gurup grind gibi bir şey, kes kes bitmiyor lanet olasıca droidler :D gerçi oynarken sıkılmayız herhalde, izlerken pasif olduğumuzdandır diyip geçmek istiyorum....
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 izlerken zevk aldığım tek video totalbiscuit in pvp videosu oldu şahsen, geriye kalan videoalrda mouse clicklerları ve keyboard turnerları her gördüğümde kendimi bıçaklamak istiyorum
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 totalbiscuit eğlenceli adam ne oynasa izlenir :)
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Sparkcaster said: anlamadım ki nasıl bioware farkında değil mmo olduğunun, oyunda hiç quest yapmadan 50 olunabiliyor ama bu wowda mob grindleyip max levela ulaşmaya benzemiyor zira swtora özel herşey questler ile geliyor companion gemi vs daha cok midlvl instance bossunu spoilera almayinca verilen tepkiden bahsediyordum ilerde ne yapacak insanlar onu merak ediyorum, aman spoiler diye raidlere taktik okunmadan, video izlenmeden mi gidilecek? gerci hakli insanlar mesela ben de Black Temple'da Illidan'in kesildigini ogrenince "tuh spoil oldu oyun" diye karakteri silmistim
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Herkes senin oyun tarzını benimsemek zorunda mı? Bioware'in altını çizerek üstünde durduğu "story" kısmına spoiler veriyorsun, bir de üstüne kinayeli konuşuyorsun, oh ne ala.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hayir degil, ama oyunu ne kadar isolated oynayabileceksin bu tarz random bilgilere maruz kalmadan ve bunlari cok onemseyerek? biri Guild chat'te "Dun the exile'i kestik hede dusurdu" dediginde, general chatte birileri "LFG Bastila Run" yazdiginda, biri trade'de WTS [Visas Marr's Lightsaber] linklediginde, sokakta senin class'indan high lvl bir karakter ve yaninda daha kendi hikayende karsilasmadigin bir companion gordugunde ne olacak bunlari ciddi sekilde merak ediyorum... ha bu arada yukarda spoilerlarda olan bir diger "name drop" bizzat bioware tarafindan oyunun trailerlarindan birinde bahsedildi bile...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 general chat i kapatıp saçma bi guildde oynamadıktan sonra gayet kaçılabilecek şeyler spoilerlar
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 herkes, nasilsa spoiler yicen diye dikkat etmeden dumduz yazarsa, yersin tabi.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 herkes, düşüncelerinin büyüklüğü kadar özgürdür. ferit reis
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://i.imgur.com/4r5ss.jpg NYCC da release date açıklayacaklar 13 16 ekim
Öne çıkan mesajlar