Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi swtor wowdan sonra çıkan ilk mmo değil ki? warhammerı çıktı rifti çıktı conanı çıktı
hani ne olur ne olmaz server yatırımı yapmayalım çok fazla kafasındalarsa batarlar umarım hem bioware hem ea
Mesaj tarihi:
yok be abi sanmiyorum , belki riftin durumuna dusmek istemezler, yani deli gibi server ac, herkesi paramparca et sonrasinda serverleri birlestir (bu cok kotu bir reklam) falan fisman, su anda pre order acmalarinin sebebi bile bence onlerini gormek ve ona uygun yapilanmaya gitmektir.

hani EA nin ilk mmo surumu olsa anlarim sonucta cikardilar mmo, tum zorluklari biliyorlar egerki bir bolgeye cikaramiyorlarsa bence bu onlarin degil o bolgelerin hukuki ve devletsel yapilarindan olur.
Mesaj tarihi:
hihihih aynen :D

deno :

you: Ah, I see. Thank you for clearing that up. Another question I have is, will The Old Republic be available for play outside the regions listed on the FAQ or will there be IP Blocking?

TaRay: Only in the allowed regions.

you: So that means that even if we buy it from, say, Amazon, we will not be able to connect to the servers and play the game?

TaRay: Right.

amazondan aldiysan ve egerki senin bolgende oyun yoksa elinde patliyor an itibari ile.
Mesaj tarihi:
e oha. o zaman en yakın zamanda hangi ülkelerde oynayıp oynanamayacağını açıklamak zorundalar. binlerce insanın elinde patlama riski mi var yani ?

gerçi amazon'dan bir şeyler kesinleşene kadar cancel etme durumumuz var değil mi ? yani ben bugün siparişini verdim CE'nin, ama para çekimi henüz olmayacak diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Austria
Belgium
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Russia (Standard Edition only)
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom

su ustteki ulkelermis avrupada, rusya var ne alaka ise artik.
Mesaj tarihi:
şöyle bir şey sordum official forumların ilgili topicinde. sadece ben patlamıyorum ki, birçok insan ön sipariş verdi benim gibi.

Hold on a sec. Others may have already asked this but i should make this clear.

I live in Turkey - Istanbul. Part of Turkey is in Europe, the rest is in Asia continent. It seems that other fellow users are also complaning that eventhough their countries are in Europe, they may also face IP blocking in the future.

Question is: How do we understand if we will be able to play or not ? I mean, there is not a list of countries which will be able to play, am i right ?

Because i pre-ordered my Collector's Edition from amazon.com today. If i won't be able to play, but my CE is already shipped and my 170$ is taken from my credit card, who will pay for this ?
Mesaj tarihi:
baya bir cevap yağıyor benim soruma, biraz olsun rahatlattı cevaplar beni. gerçi oyunu oynayamazsak yaşayacağım sinir harbinin yanında bir şey değil bu ama,

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=389374&page=154

şurada ortalara doğru başlıyor, deanon nickim.
Mesaj tarihi:
abi foruma giriş yapamıyorum da şifreyi kaybettim,ama girerseniz şunu yazın ,lanet olsun size,funcom bile bu işi becerebilirken sizin becerememeniz gerçekten büyük bir dangalaklık örneği :D
Mesaj tarihi:
Ülkelere göre yasak koyacaklarsa sie gitsinler bir zahmet. Şu kadar zamandır oyuna gereksiz derecede hype yapıp birde bir süre oynatmamayı planlıyorlarsa kesinlikle "acaba bize ne zaman izinli olur da oynarız *-* " falan gibi bir düşünceye girmem. Devasa bütçeli şirketler hala bu derece hype yaptıkları ürünü herkese oynatmaya yetemiyorlarsa bir zahmet bıraksınlar bu işleri.
Mesaj tarihi:
abi sene 2011 gözünüzü seveyim ya bu ne teslimiyetçilik böyle,almayın oyunu ya sırf denemek için standart parayı verecektim bu muhabbetleri yüzünden vermiyorum,rusların götgörmez veletlerinden neyi eksik bu milletin?
  • Yeni Oluştur...