Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

kaçıncı sıradasınız derken?

sitede nickinizin üstüne geldiğinizde çıkan linkin sonunda kaçıncı üye olduğunuz yani kaçıncı sırada olduğunuzu gösteriyor.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

pope vendors
only 800m from mop

Her zaman en iyi malzemeyi yaaprdı. En azından orta karar armorların en iyisini.

Krayt dragon rifle lerini mesela..

SWTOR da da böyle bir tekel olacak mı ?
Mesaj tarihi:
Sparda said:

Sparkcaster said:

kaçıncı sıradasınız derken?

sitede nickinizin üstüne geldiğinizde çıkan linkin sonunda kaçıncı üye olduğunuz yani kaçıncı sırada olduğunuzu gösteriyor.

beta tester'lar için soruyorsan sıralamaya bakmamışlar sanırım, beta test'te yer alan kişilerin kaç yılında kayıt olduklarına dair istatistik bişi verilmişti arka sayfalarda 2006-2010 arası herkesten almışlar

ek.
SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon!

ilk defa görüyorum bunu bi haber fln mı açıklandı ki?
Mesaj tarihi:
33641 bende kol saati almışım.

bu arada foruma 1.299.800 kişi kayıtlı az önce baktığımda 801 e hatalı sayfa çıktı.

not: Beta ile bu rakamların alakalı olduğunu pek sanmıyorum. stephen reid 862.213 ID de. Bu ID nolarda bir sıralama olsaydı adam ilk yüzde olmazmıydı.
Mesaj tarihi:
beta oynamak bir acayip acikcasi... lanet olsun bi an once release olsa da oynasam diyosun gaza gelip, oyunun ne muhtesem oldugunu gordukce.. sonra beta oyniim ama oyle cok da oynamiim keyfi kacmasin diyosun... ah ulan keske kankilerim olsa onlarla dovus kavga takilsak diyorum, yapamiyorum.. bir acayip bir durum bu beta :D
Mesaj tarihi:
sw tor u sırf piyasasını yoketmek parayla kral olmak icin bekliyor olabilirim.. catada yaptıgım gibi cılgın yontemlerle paralarımı kasıp sora kendime kole satın alacagım.. ov yea..
Mesaj tarihi:
lan ruyamda oynuyodum, boyle dev ekran tvde, karakter yaratiyodum, hangi race class olsam secemedim, bothan filan vardi ama, palpatine filan vardi aasdf, sonra space combata girdim falan, vay anasini.
Mesaj tarihi:
maxrep said:

GwindonSurion said:

pope vendors
only 800m from mop

Her zaman en iyi malzemeyi yaaprdı. En azından orta karar armorların en iyisini.

Krayt dragon rifle lerini mesela..

SWTOR da da böyle bir tekel olacak mı ?

SWG'nin o craft sisteminin daha geleceğini hiç sanmıyorum.

Zaten bi UO, birde SWG'di o konuda :(
Mesaj tarihi:
Beta çıkmayan arkadaşlar boşuna üzülüyor.

Bu konuda linkini vermiştim sanırım doktorlardan biri demişti "End game dediğiniz nedir ki, cap e vurun dönün başka karakter oynayın" diye, dolayısıyla betaya girip hikayeyi önden görmenin faydası yok bilakis zararı var. Ben ki otun bokun betasına kayıt olan adam başvurmadım dahi.
  • Yeni Oluştur...