BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu saatten sonra bi yerimi yırtsam ancak Sith'tiriboktan bi Jedi olur benim karakter -a.k.a. kafası karışık Jedi ;)
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 smuggler olmak istiyorum ama tek smuggler olmamın diğer klaslara yaratacağı fark her levelda alacağım değişik skiller olacağı için pek umrumda değil o yüzden neutral olabilsek mal kaçırsak getirsek götürsek bazı mallar republicte yasak olsa kaçak götürsek uzayda patrol denk gelirse - puan alsak saldırsalar vs ne biçim oyun yapıyorsunuz of
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 girdim baktım forumlara falan baya bir konuşulanlara da hazırlayın kendinizi sağlam bir fail geliyor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kardeş çok yanlış gelmişsin sen
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 R2d2 olabiliyor muyuz? Baska modeli de olur...
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 beta ne zman olcakms ? pek takip etmedm damdan duser gibi soruyorum ama :D bide beta key fln bulmak zor olr mu
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 trooper advancement videosu geldi
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hamsilipilav said: tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana kac tane istemistin ki ? 1 yeter valla.
BARZO Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hamsilipilav said: smuggler olmak istiyorum ama tek smuggler olmamın diğer klaslara yaratacağı fark her levelda alacağım değişik skiller olacağı için pek umrumda değil o yüzden neutral olabilsek mal kaçırsak getirsek götürsek bazı mallar republicte yasak olsa kaçak götürsek uzayda patrol denk gelirse - puan alsak saldırsalar vs ne biçim oyun yapıyorsunuz of bu.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 this is not the mmo you are looking for.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Kanuni said: hamsilipilav said: tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana kac tane istemistin ki ? 1 yeter valla. Bounty Hunter gemisi Smuggler gemisi Jedi Knight gemisi bilmemne gemisi böle bişi olur mu abi sana güzel geliyor mu bu? yaparsın 20 tane gemi isteyen istediğine biner. gerçi craftda nasıl bilmiyorum allah bilir 10 level olucna questle bi gemi alıp yalandan tunnel shooter şeklinde quest yapıyoruzdur uzay dedikleri bu sanırım
kath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya arkadaş oyun bi çıksın bi login ekranı görün de öyle eleştirin ya el insaf :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 komando en iyi ya "amirim burda bi yaralımız var"
Öne çıkan mesajlar