Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smuggler olmak istiyorum ama tek smuggler olmamın diğer klaslara yaratacağı fark her levelda alacağım değişik skiller olacağı için pek umrumda değil o yüzden

neutral olabilsek mal kaçırsak getirsek götürsek bazı mallar republicte yasak olsa kaçak götürsek uzayda patrol denk gelirse - puan alsak saldırsalar vs ne biçim oyun yapıyorsunuz of
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana

kac tane istemistin ki ?

1 yeter valla.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

smuggler olmak istiyorum ama tek smuggler olmamın diğer klaslara yaratacağı fark her levelda alacağım değişik skiller olacağı için pek umrumda değil o yüzden

neutral olabilsek mal kaçırsak getirsek götürsek bazı mallar republicte yasak olsa kaçak götürsek uzayda patrol denk gelirse - puan alsak saldırsalar vs ne biçim oyun yapıyorsunuz of

bu.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

hamsilipilav said:

tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana

kac tane istemistin ki ?

1 yeter valla.

Bounty Hunter gemisi Smuggler gemisi Jedi Knight gemisi bilmemne gemisi böle bişi olur mu abi sana güzel geliyor mu bu? yaparsın 20 tane gemi isteyen istediğine biner. gerçi craftda nasıl bilmiyorum allah bilir 10 level olucna questle bi gemi alıp yalandan tunnel shooter şeklinde quest yapıyoruzdur uzay dedikleri bu sanırım
  • Yeni Oluştur...